Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egyébként ki mikor, és honnan jön Conra holnap? (aki jön!)
Elvileg ott leszek fél tízre. Majd keressük egymást. Fiszi: Viszem a Temető könyvét meg a Talizmánt.
Basszus, ma végre korán akartam lefeküdni... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ez jó kérdés... =/
Ezen most feküdtem egyet:
Hűen ábrázolja a szitut!! XDD
Ezen most feküdtem egyet:
Hűen ábrázolja a szitut!! XDD
MIANEVED?!
Csak kérned kellett Amúgy hova lett mindenki innen? Merthogy kiír itt nekem 12 onlájn embert, és mégis alig van élet
beküldve: 2010-10-01 22:32:55
(#40658) aham, és most légyszi töröld ki a hsz-edből, nem véletlen használok ott más nevet! XDD
köszi
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-01 22:40:07
Szerk: Merchior 2010-10-01 22:33:47
beküldve: 2010-10-01 22:06:38
(#40656) Rejtőzködnék, de ha ennyien mindig kiírjátok hogy envy, nem tudok! xD
Fiszi: h-h olyankor? Csak mi megyünk Sütilánnyal nyitásra?
Fiszi: h-h olyankor? Csak mi megyünk Sütilánnyal nyitásra?
MIANEVED?!
Nemisaz, hanem hogy újra SötétOldal. Korábban még SÜNks volt. Amúgy ha már SÜNks, SötétOldal, Envy vagy mindegy, én nem conozok.
Ismerős, nekem 8 oldal tervrajza volt kész, aztán rájöttem, hogy a sztori túl komoly, és túl sok benne a random ember, amit utálok rajzolni, ezért elkezdtem egy másik sztorit néhány OC-mel, akik kellően idióták és harcolós kedvűek egyszerre, és szórakoztató őket rajzolni. Az alapsztori maradt uganaz, mint a másiknál: megölni egy szörnyet. Így legalább szép, egyértelmű befejezést kreálhatok neki.
Kíváncsi vagyok, a tiednek mi lesz a sztorija
Alister: írtam emailt
Sötétoldal Kb 12 körül érünk oda.
Kíváncsi vagyok, a tiednek mi lesz a sztorija
Alister: írtam emailt
Sötétoldal
Envy! Miért? Miért változtattál nevet? nem áll rá a billentyűzetem!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-10-01 19:12:21
beküldve: 2010-10-01 16:57:41
(#40653) Nekem eddig 3 + 11 oldal van kész. A 11 azért, mert végigrajzoltma, szépen megszerkesztettem, olyan formátumba amilyne kell, Bitmap meg minden, csak aztán rájöttem, hogy hiába nagyon jó a grafika, a sztori picit egyszerű. Ezért most újrakezdtem és az előző verzsönt majd valszeg feldobom DA-ra, pilotként.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hová fér annyi puska egy emberen? XD
Ő is négy dimenziós, mint Anderson atya Vagy mint a halhatatlanok a Hegylakóban. Nézzétek csak meg, hogy veszik elő azokat a böhöm kardokat..."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
majdnem 5 oldal kész van a Keretbezárt világ pályázatra menő képregényemből.
Happy vagyok.
Happy vagyok.
Hű de jó vagy! én még el se kezdtem ...
alister: jajjj,és mennyire igaz...>.<
vajon lesz új mangafanos szatyor ? anyukám már kezdi széthordani a régit.:)
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
LOL szegény Mario Azon a fegyvercipelésen meg én is elgondolkodtam már. Hová fér annyi puska egy emberen? XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-09-30 20:27:29
(#40648) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-09-30 20:24:29
(#40647) Pedig de jó lett volna egy Bejelentés visszaszámláló megint.. Olyan jó volt régen..
MIANEVED?!