Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-27 20:13:38
(#40616) AZ baj, hogyha lassan unalmasnak tartok minden zenét amiben nem screamelnek? o_O Most hallgattam clean zenét egy picit, és olyan fura volt...vártam mindig, hogy mikor jön valami kis hörgés, de hát elmaradt. Lehet, hogy le kéne szoknom a sok HxC-ről. Biztos elkaptam valami Core-kórt....x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Éjfélkor felébresztettek titeket hogy fussatok pár kört? Huh..ez nem lehetett semmi. Gondolom azért klasz volt a gólyatábor.
Egyébként nekem az jutott eszembe hogy amikor 9.-es voltam akkor nálunk volt ilyen beavatás. Az volt a szokás hogy a 10.-esek csinálják a 9.-esek beavatását, rendszerint valami szivatás...De egyébként ez úgymondd hivatalos, tehát nem iskolán kívüli szivatásról van szó. Ha jól emlékszem volt olyan beavatás is hogy a 9.-eseknek meg kellett inniuk egy olyan italt amiben össze vannak kavarba bizonyos dolgok. Tehát gondolom nem volt egy kellemss túrmix xD
De jó hogy nem voltam ott a beavatáson
Egyébként köszi mindenkinek az infókat a mangabejelentésekkel kapcsolatban
Egyébként nekem az jutott eszembe hogy amikor 9.-es voltam akkor nálunk volt ilyen beavatás. Az volt a szokás hogy a 10.-esek csinálják a 9.-esek beavatását, rendszerint valami szivatás...De egyébként ez úgymondd hivatalos, tehát nem iskolán kívüli szivatásról van szó. Ha jól emlékszem volt olyan beavatás is hogy a 9.-eseknek meg kellett inniuk egy olyan italt amiben össze vannak kavarba bizonyos dolgok. Tehát gondolom nem volt egy kellemss túrmix xD
De jó hogy nem voltam ott a beavatáson
Egyébként köszi mindenkinek az infókat a mangabejelentésekkel kapcsolatban
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-27 20:06:14
beküldve: 2010-09-27 18:50:24
(#40614) Életemből már több, mint tizennégy év telt el, és eddig barátnő, csók, és indokolatlan mennyiségű alkohol nélkül éltem. De amikor legutóbb teafőzésre vetemedtem, le lettem nyávogva, izé ugatva, hogy akkor azért van minden dobozban páratlanul a filter, mert én itt egyesével, bögrénként eliszogatom. De csak vicceskedtünk, nembaj, jól hangzik ez így
És befejeztem a szólót, amivel szórakoztatni fogom a GyétarjániÁeMKá diákjait/tanárait csütörtök délelőtt a Zenei Világnap keretein belül. Féljenek!
És befejeztem a szólót, amivel szórakoztatni fogom a GyétarjániÁeMKá diákjait/tanárait csütörtök délelőtt a Zenei Világnap keretein belül. Féljenek!
beküldve: 2010-09-27 18:12:36
(#40613) A hétvégén ittam valami hashajtó teát. szerencsére nekem pár korty után leesett, hogy valami gáz van, de aki lefőzte, az egy egész kancsóval lecsapott belőle. Nem merem felhívni, hogy azóta is trónol-e, mert még megsértődik.
Nem szabad random filtereket lefőzni csak azért, mert ott vannak.
Nem szabad random filtereket lefőzni csak azért, mert ott vannak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Aki elszív egy zöldet az meg az ördög szülötte és pokolra való.
ezzel talán még egyet is értek
-
beküldve: 2010-09-27 17:23:47
(#40611) Szasztok!
Na visszatértem már jó ideje nem voltam.Sajnos a mondoconra nem tudok menni mert nincs rá keret. na és elkezdődött a gimi hát eddig tömény szo*ás volt!Az osztálytársak elég jók de valami zseniális ofőt sikerült kifogni.A tesitanárt meg az egyik osztálytársam első nap elütötte a biciklijével és utána hátra is szólt neki vigyázzon jobban.Erre ő első óra előtt feljött az osztályterembe és leüvöltötte a fejét.A gólyatábor is jó volt bár az már kevésbé hogy éjfélkor felébresztettek minket hogy fussunk pár kört a tábor körül.hát ennyi volt az eddigi életem.
Ja és újra elkezdtem a naruto shippudent.Valahogy a one piece-t nem akaródzik folytatnom.
Na visszatértem már jó ideje nem voltam.Sajnos a mondoconra nem tudok menni mert nincs rá keret. na és elkezdődött a gimi hát eddig tömény szo*ás volt!Az osztálytársak elég jók de valami zseniális ofőt sikerült kifogni.A tesitanárt meg az egyik osztálytársam első nap elütötte a biciklijével és utána hátra is szólt neki vigyázzon jobban.Erre ő első óra előtt feljött az osztályterembe és leüvöltötte a fejét.A gólyatábor is jó volt bár az már kevésbé hogy éjfélkor felébresztettek minket hogy fussunk pár kört a tábor körül.hát ennyi volt az eddigi életem.
Ja és újra elkezdtem a naruto shippudent.Valahogy a one piece-t nem akaródzik folytatnom.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-09-27 17:30:37
beküldve: 2010-09-27 16:30:47
(#40610) én is megyek inni egy angol teát...legalább kevésbé leszek éhes
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Csak annyit szólnék hozzá az elhangzottakhoz, hogy az alkohol szánalmas! A dohányzás pedig egyenesen megvetendő. Inkább mindenki tanuljon, mert az legalább pozitívan befolyásolja a jövőjét!
Aki elszív egy zöldet az meg az ördög szülötte és pokolra való.
Pedig már épp emlegetni akartam Azzit.
Csináltam teát.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Fiszi, az új aláírásod honnan van?
Stephen King: Danse Macabre XD Igaznak igaz, de olyan viccesen hangzott....
Conra visszahozom az Anansi fiúkat!
Azzi: Ránk ne szakadjon a plafon!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-09-27 15:28:09
XDXDXDXDXD
Kész, sikerült teljesen elszúrnod a rosszkedvemet
Kész, sikerült teljesen elszúrnod a rosszkedvemet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-09-27 14:49:16
(#40605) Csak annyit szólnék hozzá az elhangzottakhoz, hogy az alkohol szánalmas! A dohányzás pedig egyenesen megvetendő. Inkább mindenki tanuljon, mert az legalább pozitívan befolyásolja a jövőjét!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-09-27 14:48:15
(#40604) Fiszi, az új aláírásod honnan van?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Vajon annak az állításnak amit Azur mondott a "Mit kéne magyarul kiadni" topicba hogy a conon jönnek az első kötetek is annak mennyi a valószínűsége?
Egy interjú volt,amiben az állt,hogy szeretnének kijönni az első kötetekkel is a bejelentések mellett. Ennyit tudok,azóta meg nem olvastam semmiféle hírt és nem is hallottam semmit.
*Idézet megnyírva. A moderátor*
Azé MER FÁN:D
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:32:13
Az biztos, hogy vmi megjelenést be fognak jelenteni, de sztem nem jönnek még az új mangák első kötetei.
Csaba a képregényfesztiválon (május végén?) elég óvatosan beszélt; szóval a megjelenések pontos időpontjai nem derültek ki. Én úgy érzem, hogy majd csak (legkorábban) Animekarácsonyon jön ki valami. Most így is sok munkájuk van a befejezni való mangák miatt.
Csaba a képregényfesztiválon (május végén?) elég óvatosan beszélt; szóval a megjelenések pontos időpontjai nem derültek ki. Én úgy érzem, hogy majd csak (legkorábban) Animekarácsonyon jön ki valami. Most így is sok munkájuk van a befejezni való mangák miatt.