Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az a baj, hogy messze lakó nagymamáról van szó, akit nem tudok minden hétvégén meglátogatni. Amúgy én is magasról tennék az ilyesmire. XD De most fejet kell hajtanom.
Szombaton nem terveztek aftert? Mert akkor lehet, hogy hazautaznék arra. Talán.
Szombaton nem terveztek aftert? Mert akkor lehet, hogy hazautaznék arra. Talán.
Arra meg nem vagyok kíváncsi.
Én meg arra nem lennék kíváncsi, hogy azért, mert nem megyek megharagudnának.
Kár, de azért a többiek remélem jönnek majd..
MIANEVED?!
Miho:
Sajnálom, Kölyök. Én küzdöttem, de kötelező családi program. Ha nem megyek, meghragszanak. Arra meg nem vagyok kíváncsi.
Több mint egy hét, és Mondocon!
izé...jé XD
Miho:
Gravity is a habit that is hard to shake off.
viszont nem mindegy a kiszállás, hogy megéri-e egyáltalán összepakolni, kocsit bérelni, kimenni vele(ugye plusz benzin), kipakolni, reklámozni, ugye ez a kinti embereknek is plusz fizetést jelent, aztán a kajaköltségük. Végül összepakolászni, újra kocsi, vissza a boltba, kipakolászni... a költségelszámolásnál egyszerűen nem éri meg elmenni a matconra... tudom, mert közelebbi kapcsolatban állok a HF-fel, és szoktunk beszélni ilyesmiről.
másrészt, minden bántás nélkül, légyszives... a MAT nem áldozat. amikor ősszel a Cont rendeztük volna, és végül mikor közgyűlésen kötött ki a dolog, mi voltunk a hibásak azért, mert "nem baszogattuk eléggé" a Társaságot (emailre, sms-re hívásra nem, vagy alig reagáltak). többet nem mesélek, mert lejárt téma.
no. megyek vissza Alice-ozni. holy shit, két napja nem jutok túl egy vizes-leveles részen.
másrészt, minden bántás nélkül, légyszives... a MAT nem áldozat. amikor ősszel a Cont rendeztük volna, és végül mikor közgyűlésen kötött ki a dolog, mi voltunk a hibásak azért, mert "nem baszogattuk eléggé" a Társaságot (emailre, sms-re hívásra nem, vagy alig reagáltak). többet nem mesélek, mert lejárt téma.
no. megyek vissza Alice-ozni. holy shit, két napja nem jutok túl egy vizes-leveles részen.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az is jó, hogy a Holdfényteam, meg a Mondo együtt tartja; végre nem a civakodásról szólnak a hírek. Meg remélem lesznek megint kiállítva nagy szobrok.
Viszont sztem a MAT-ot megint kirekesztik. A Mostani MATos conra is közös megegyezés alapján nem jött el se a mondo se a HF. Mikor kérdeztük azt mondták, azért nem jön a HF conra, mert nem lesz ott senki és nem éri meg nekik. Ami persze hazugság, mert egy cégnek érdeke volna, hogy ott legyen egy rendezvényen, ahol árulhat. Főleg, hogy többnyire a MATot szokták kiröhögni, hogy olyan írtóolcsón adja az asztalokat a cégeknek....
That's not my fault!
beküldve: 2010-09-22 17:08:08
(#40550) Ne haragudjatok, de nem tudok menni Conra. De Ti érezzétek jól magatokat!
És már szét is vágta?.
Megkaptam a darabjait, egy mellénszerűséget és két ujját. Fölhasználható még más célokra....
Több mint egy hét, és Mondocon!
Új Alice-játék előzetes!!!! Juhúúúú!!! [Link] A vége kissé csápos -hentai- szerű. XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-09-22 16:58:29
beküldve: 2010-09-21 22:47:18
(#40548) Fiszi: miért, oh miért tetted ezt? (Főleg hogy én azt hittem a bőrkabát az egyik fétistárgyad. XD)
Envy: én örülök neki. A Millenáristól 5 percre lakom szóval a közlekedés nem lesz gond, viszont ismerősökkel nemigen futnék össze. Megoldás: kell egy cp, amiben nem látszik a fejem. Az is jó, hogy a Holdfényteam, meg a Mondo együtt tartja; végre nem a civakodásról szólnak a hírek. Meg remélem lesznek megint kiállítva nagy szobrok.
Envy: én örülök neki. A Millenáristól 5 percre lakom szóval a közlekedés nem lesz gond, viszont ismerősökkel nemigen futnék össze. Megoldás: kell egy cp, amiben nem látszik a fejem. Az is jó, hogy a Holdfényteam, meg a Mondo együtt tartja; végre nem a civakodásról szólnak a hírek. Meg remélem lesznek megint kiállítva nagy szobrok.
Igen, szokott lenni. Ha jól tudom a játékkarakter addig oké, amíg kapcsolódik valahogy Japánhoz vagy Ázsiához, a Resident Evil pl. elég gyakori vendég CP versenyeken
De biztosat versenykiírásoknál olvashatsz a honlapon vagy megkérdezed a fórumon és ott biztosan segítenek =)
De biztosat versenykiírásoknál olvashatsz a honlapon vagy megkérdezed a fórumon és ott biztosan segítenek =)
Ennek örülök ^^ van olyan kabátom ami nagyon hasonlít Leon kabátjához amelyet a RE4 bétájában, a Resident Evil 3.5-ben viselt. Imádom azt a kabátot Cosplay versenyen jól mutatna rajtam.
Egyébként igen, a Resident Evil kapcsolódik Japánhoz, mivel a játékot gyártó cég, a CAPCOM Japán. Talán tudják közületek egy páran hogy Biohazardnak hívják játékot Japánban.
Köszönöm a segítséget
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-21 22:26:59
Igen, szokott lenni. Ha jól tudom a játékkarakter addig oké, amíg kapcsolódik valahogy Japánhoz vagy Ázsiához, a Resident Evil pl. elég gyakori vendég CP versenyeken
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Tényleg, a cosplay-ről jut eszembe:
A mondoconon szokott lenni ilyen cosplay verseny? És ha igen, akkor csak anime/manga szereplőnek lehet beöltözni, vagy esetleg videójáték karakternek is?
pl: Leon S. Kennedy (Resident Evil)
A mondoconon szokott lenni ilyen cosplay verseny? És ha igen, akkor csak anime/manga szereplőnek lehet beöltözni, vagy esetleg videójáték karakternek is?
pl: Leon S. Kennedy (Resident Evil)
beküldve: 2010-09-21 20:27:53
(#40543) A Millenáris azért különlegesen csúcsjó hely számomra, mert itt van egy lépésnyire. Ráadásul tetemese megnő az esélye, hogy cosplayben összefutok egy ismerőssel.
És buta vagyok, mert odaadtam nagymamámnak a hosszú fekete bőrkabátomat, szétvágási céllal, aztán rájöttem, hogy az kellett volna a téli cosplayemhez.... Olyan buta vagyok, tényleg...most más alternatívát kell találnom az OC-m megjelenítéséhez....
És buta vagyok, mert odaadtam nagymamámnak a hosszú fekete bőrkabátomat, szétvágási céllal, aztán rájöttem, hogy az kellett volna a téli cosplayemhez.... Olyan buta vagyok, tényleg...most más alternatívát kell találnom az OC-m megjelenítéséhez....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Millenáris? Back to roots, mi x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.