Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tehát akkor úgy néz ki hogy a conon mindenképpen bejelentik az új címeket ugye?
Vajon annak az állításnak amit Azur mondott a "Mit kéne magyarul kiadni" topicba hogy a conon jönnek az első kötetek is annak mennyi a valószínűsége?
Egy biztos! Várom már az új címeket
Vajon annak az állításnak amit Azur mondott a "Mit kéne magyarul kiadni" topicba hogy a conon jönnek az első kötetek is annak mennyi a valószínűsége?
Egy biztos! Várom már az új címeket
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-27 13:45:18
Eh?
A magyar szakosoknál a tagolás a menő? Úgy látszik az egyetem (pozitív értelemben) megfertőzte az agyunkat, mert nálunk már az a menő, ha vkinek van kedvére való munkája, v. kapott vmi szakmai elismerést. Ebből is látszik, milyen öregek vagyunk.
(A részeges sztorik közül a kedvenceim még mindig a csajok szájából elhangzó; hányás, vagy az x-szel, y-nal, meg még z-vel is kavartam c. sláger.)
Mangafan most már tényleg megírhatná, hogy miből jönnek ki új kötetek. Na nem mintha lenne pénzem megvenni őket, de a tudás hatalom.
Hanon kérdése pedig jó. Mikor jelentik be az új sorozatokat?
A magyar szakosoknál a tagolás a menő? Úgy látszik az egyetem (pozitív értelemben) megfertőzte az agyunkat, mert nálunk már az a menő, ha vkinek van kedvére való munkája, v. kapott vmi szakmai elismerést. Ebből is látszik, milyen öregek vagyunk.
(A részeges sztorik közül a kedvenceim még mindig a csajok szájából elhangzó; hányás, vagy az x-szel, y-nal, meg még z-vel is kavartam c. sláger.)
Mangafan most már tényleg megírhatná, hogy miből jönnek ki új kötetek. Na nem mintha lenne pénzem megvenni őket, de a tudás hatalom.
Hanon kérdése pedig jó. Mikor jelentik be az új sorozatokat?
Szerk: Yaven 2010-09-27 13:04:04
beküldve: 2010-09-27 09:40:01
(#40599) Bizony, bármennyire is "menő" az ivás, azért legalább nagyjából tagolni egy szöveget, az az igazán menő. Hogy mások talán pontosan értelmezni tudják.
Mert ugye: a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz.
Mert ugye: a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Általában fiúktól hallom ezeket a "dicshimnuszokat", nekik ez ilyenkor biztos státuszszimbólum, hogy többet ittak, mint az XY a másik osztályból, vagy nem tudom.
Mangalica fiatal, majd megtanulja. És talán egyszer megismeri a helyesírás és a tagolás mesterségét is... x)
Mangalica fiatal, majd megtanulja. És talán egyszer megismeri a helyesírás és a tagolás mesterségét is... x)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-09-27 08:46:15
Én arra bíztatok mindenkit, hogy olvassák el az összes TOP10-es ficet, na meg a speciálist, mert nagyon jók. Tény,hogy az enyém is ott van, és sajnos titok, hogy melyik. De ha tényleg jó, akkor úgyis szavaznak rá, ha nem, az meg jelzés nekem, hogy még van hova fejlődnöm és eltalálni a közízlést... Mindenesetre sok sikert minden versenyzőnek!! Sztem igazán erős mezőny!!!
beküldve: 2010-09-27 01:11:16
(#40596) Valóban döbbenetes, amikor a tizenévesek ( de ez elmondható az idősebbekre is) azzal dicsekednek hogy mennyire lerészegednek, de ez általánosságban elmondható más káros szenvedélyekre is. Igazából ezeknek az embereknek azt kéne megérteni nem az a menő ha a világhoz alkalmazkodunk...
Másrészt pedig azokkal sem értek egyet akik ugyan nem csinálnak ilyeneket de nagyon elítélik mondjuk a piás embereket. Magát az embert nem kell megvetni, de a káros szenvedélyt nem kell támogatni. Mert végülis ilyenkor mire gondol az ember? Azt szeretném ha normális lenne vagy pedig azt hogy ilyen maradjon?
Persze van aki elintézi az ilyen dolgot annyival hogy ne oktassuk őt ki xD Hiába, érdekes emberek vannak
Másrészt pedig azokkal sem értek egyet akik ugyan nem csinálnak ilyeneket de nagyon elítélik mondjuk a piás embereket. Magát az embert nem kell megvetni, de a káros szenvedélyt nem kell támogatni. Mert végülis ilyenkor mire gondol az ember? Azt szeretném ha normális lenne vagy pedig azt hogy ilyen maradjon?
Persze van aki elintézi az ilyen dolgot annyival hogy ne oktassuk őt ki xD Hiába, érdekes emberek vannak
beküldve: 2010-09-27 00:17:10
(#40595) Előre szólok: rosszkedvem van és kötekedni fogok
MANGALICA: Jaj, tudom, hogy tizenöt évesen még azt hiszik egyesek, hogy nagyon menő villogni azzal, hogy sikerült csontrészegre inni magukat, meg hogy milyen viccesnek gondolt (valójában kínos és/vagy szánalmas) dolgot csináltak részegen, de csak hogy tudd: nem az. Sőt. Gáz.
Eleve az, ha az emberrel ilyen történik, de hát balesetek sajnos voltak, vannak és lesznek... Na de reklámozni is őket, az már tényleg az üledék.
miyu: Írnál nekem valami szépet? Prózát, ha lehet. Az utolsó bekezdésedért pedig jár "a hét szövege" aranyérem. Megint.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-09-26 21:35:03
(#40594) Ja hogy szombaton Epica koncert.
Még jó, hogy nem érdekel.
Amúgy Mangafanos új manga bejelentések hol meg mikor lennének? A Mondos gyülis beszégetések közben/után, vagy hogy van ez?
úúmingyákon
Még jó, hogy nem érdekel.
Amúgy Mangafanos új manga bejelentések hol meg mikor lennének? A Mondos gyülis beszégetések közben/után, vagy hogy van ez?
úúmingyákon
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-09-25 13:05:40
(#40593) Ja igen, a Google Chrome valóban mókás x) Anno havernak küldtem screenshotokat róla.
MANGALICA: Vicces egy underage vagy te, no...
MANGALICA: Vicces egy underage vagy te, no...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-25 12:08:28
(#40592) Mondocon.hu-n lehet szavazni a fanficekre!
Mivel reklámozni nem szabad, nem mondom meg, melyik az enyém, az egyik Nyufy-kunos. Már annak örülni fogok, ha sokan elolvassák
szerk.: A Google Chrome-nak ugyancsak mókás a hibaüzenete. A következőképp hangzik: Jaj! A Google Chrome lefagyott. Kívánja újraindítani? Ez még a Gimpénél is viccesebb (az már nem tudom pontosan, mi volt, de szerepelt benne a végzetes összeomlás kifejezés...)
Alister: vannak képek a múlt heti conról, kb 20, de majd a következővel egyszerre töltöm fel!
Mivel reklámozni nem szabad, nem mondom meg, melyik az enyém, az egyik Nyufy-kunos. Már annak örülni fogok, ha sokan elolvassák
szerk.: A Google Chrome-nak ugyancsak mókás a hibaüzenete. A következőképp hangzik: Jaj! A Google Chrome lefagyott. Kívánja újraindítani? Ez még a Gimpénél is viccesebb (az már nem tudom pontosan, mi volt, de szerepelt benne a végzetes összeomlás kifejezés...)
Alister: vannak képek a múlt heti conról, kb 20, de majd a következővel egyszerre töltöm fel!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-09-25 12:40:20
Imádom a hozzászólásaidat XD
Teremfestés. Szóval ismét a suliban töltöm a hétvégét. De legalább meleg van benn.
Teremfestés. Szóval ismét a suliban töltöm a hétvégét. De legalább meleg van benn.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
egyszer csak 1 citromos gösszert ittam és nemtaláltam haza xD
... Annyira sötét volt?
Ó, piáról jut eszembe. Tegnap (is) voltunk szülcsinapcsit ünnepelni, és odafelé pont azt ecsetelték a drágák, hogy ők mennyire utálják a pezsgőt, úgyhogy igényes igénytelenséggel nem azzal koccintunk. Hát jó. Erre valami random arc odaküld az asztalunkhoz három üveg pezsgőt, ajándékba, szívjóságból. Sírtam a röhögéstől. Szar a karmám mostanság.
Ma reggel is egy olyan alak gitározott nekem ébresztőnek, aki nem tud gitározni, de nembaj, nembaj. A szeretet megszépít.
beküldve: 2010-09-24 23:32:34
(#40589) attol egyszer kiütötte magam, a haverokkal elmegyünk inni és van olyan hogy wiszki meg vodka csúszik le és semmi. egyszer csak 1 citromos gösszert ittam és nemtaláltam haza xD úgy kisértek
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Szerk: MANGALICA 2010-09-24 23:33:06
beküldve: 2010-09-24 21:21:23
(#40587)