Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-21 19:15:16
(#40541) Spandam! Kész, megálmodtam! Ő leszek! Majd egyszer...
Egész alakos képet nem találtam, ezért egy ilyet mutatok:
One Piece spoiler!!
Egyszer meg fogom csinálni!!!
Ezt meg most olvasom cosplay.hu-n:
Ki mit szól?
Egész alakos képet nem találtam, ezért egy ilyet mutatok:
One Piece spoiler!!
Egyszer meg fogom csinálni!!!
Ezt meg most olvasom cosplay.hu-n:
Decemberi meglepetés
2010. szeptember 20.
A HoldfényTeam bemutatja: Animekarácsony és Hungarocomix vásár és kiállítás a Millenárison
Igen, mint a címből is olvasható ezúttal három rendezvény lesz összevonva egy időben és egy hatalmas helyen. Még javában folynak az egyeztetések, de az már biztos, hogy nem semmi buli lesz ez Karácsony előtt! Természetesen a cosplay.hu és a megszokott szervezői csapat is kint lesz, hogy gondoskodjunk a programokról.
Hamarosan még több infót közlünk, addig is legyen mindenki türelemmel. :)
Időpont: December 18.
Helyszín: Millenáris
2010. szeptember 20.
A HoldfényTeam bemutatja: Animekarácsony és Hungarocomix vásár és kiállítás a Millenárison
Igen, mint a címből is olvasható ezúttal három rendezvény lesz összevonva egy időben és egy hatalmas helyen. Még javában folynak az egyeztetések, de az már biztos, hogy nem semmi buli lesz ez Karácsony előtt! Természetesen a cosplay.hu és a megszokott szervezői csapat is kint lesz, hogy gondoskodjunk a programokról.
Hamarosan még több infót közlünk, addig is legyen mindenki türelemmel. :)
Időpont: December 18.
Helyszín: Millenáris
Ki mit szól?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-09-21 19:31:48
beküldve: 2010-09-21 19:11:26
(#40540) Üdvelet mindenkinek! Úgy eltörtem egy dobverőt, mint eddig még soha. Ez most teljesen egyedi lett. Az előző 13-ból egysem hasonlít. Büszke vagyok magamra
beküldve: 2010-09-21 18:20:36
(#40539) fuha köszi akkor megkeresem ha nem lesz meg akkor.. majd kérek segítséget:))
"Dattebayo"
beküldve: 2010-09-21 18:07:08
(#40537) Kérdeznék vmi nem ide valót de számomra fontosat: Hány rész jelent meg a Nanából magyarul v felirattal?? mert 37-ig találtam és még nincs lezárva vagyis nem úgy ahogy szertném mondjátok h van töb is...
"Dattebayo"
beküldve: 2010-09-21 17:56:15
(#40536) Díva: Kérlek, ne uppolj. És főleg ne úgy, hogy az összes topikba írsz egy mondatot. Picit zavaró és átláhtatatlan lesz tőle a fórum. Köszi!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-21 15:23:21
(#40535) http://pontpark.eu/b_regisztraci o/ab6a5f1469b504e7666d378aeddc06 18
The Clash lives eternally.
Köszönöm szépen a linket ^^ Én is kerestem az erlérhetőségüket de nem találtam. De így most megoldódott ez a probléma. Írtam nekik egy e mailt, amiben a Dragon Ball GT-ről érdeklődöm. Na majd meglátjuk mi lesz
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-21 15:19:39
Csoportos Trollface cp. Annál szebbet elképzelni nem tudok.
De az olyan snassz. Meg fantáziátlan. Ugyanúgy a pedobear meg robot unicorn cpk is, mind már százszor el lett játszva.
Faszért süt most a nap. Eddig persze nem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-09-21 13:04:26
(#40532) de tudsz érdeklődni [Link]
ezen a linken vannak az elérhetőségek
ezen a linken vannak az elérhetőségek
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Szerk: MANGALICA 2010-09-21 13:04:43
Igen ezt én is észrevettem. Talán tényleg a naruto amely picit megközelíti.
Viszont hallottam arról hogy állítólag lesz Dragon Ball GT az animaxon. Azt nem lehet tudni hogy mikor? Vagy lesz e egyáltalán. Kár hogy az animaxnak nem tudom semmilyen elérhetőségét és így érdeklődni sem tudok
Viszont hallottam arról hogy állítólag lesz Dragon Ball GT az animaxon. Azt nem lehet tudni hogy mikor? Vagy lesz e egyáltalán. Kár hogy az animaxnak nem tudom semmilyen elérhetőségét és így érdeklődni sem tudok
beküldve: 2010-09-21 10:07:37
(#40530) Yaven: Overlord2 überkirály játék. Eddig egy játék sem adott ekkora hatalomérzetet. Külön élvezet volt a beszívott-meleg-hippi-tündék városát szétverni. Néha már én is megsajnáltam őket.
Miho: A hatalmas Pikachu-sárkányt még mindig szívesen bevállalnám! csak ugye a megvalósítás....
Pedobearre meg terveket dolgoztam ki a barátom számára. Necces lenne egy teljes cosplayt megvarrni, de egy fej és két hatalmas mancs tökéletes lenne.
Miho: A hatalmas Pikachu-sárkányt még mindig szívesen bevállalnám! csak ugye a megvalósítás....
Pedobearre meg terveket dolgoztam ki a barátom számára. Necces lenne egy teljes cosplayt megvarrni, de egy fej és két hatalmas mancs tökéletes lenne.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-09-21 00:48:12
(#40529) Sztem a naruto nincs most olyan szinten, mint anno a Pokémon volt. De örülök neki, hogy pl a mostani conon már volt sok Pokémonos cucc is. ^^ Sőt SM és DB is előfordult.
That's not my fault!
Egyik sem
Ez a helyes válasz.
Vagy talán (talán!!) a Naruto meghaladja kicsit.
De nem teljesen..
MIANEVED?!
Akkor viszem a Pokélabdámat is.
Nekem is volt amolyan Pokelabda félém, nem volt teljesen olyan mint az animében, de hasonló volt. Volt hozzá egy kis pikachu is xD
Most a Pokemonról jut eszembe hogy mennyi kártyám meg Tazóm volt...xD Sikeres volt régen Magyarországon a Pokemon, azelőtt meg a Dragon Ball, sőt utóbbi sikere szerintem meghaladta a Pokemonét is
Szerintetek most melyik Anime van nálunk olyan szinten mint Régen a Pokemon, vagy a Dragon Ball? Egyik sem?