Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-24 21:06:20
(#40586) Szomszéd: Pipa. Hangos: Pipa. Részeg: Pipa. Ordibálás: Pipa.
Merchior: Pipa. Hangos: Pipa. Részeg: Nincs rá szükség. Ordibál: ÓÓÓÓÓ, nem, annál jobb. Merchior dobolni szokott
Merchior: Pipa. Hangos: Pipa. Részeg: Nincs rá szükség. Ordibál: ÓÓÓÓÓ, nem, annál jobb. Merchior dobolni szokott
beküldve: 2010-09-24 20:54:08
(#40585) Én szerencsés vagyok...kertesházban lakom, és pont a két mellettünk lévő telken nem lakik senki...nyehehe
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-09-24 18:54:55
(#40584) nálam is van ba a szomszédokkal. egyszer nemaludtam a zene miatt kibírtam meg 2.szor is és akkor amikor betelt a pohár elkiáltottam magam hogy megölöm őket persze panelban lakom és lehet hogy meghallották. és becsöngettemm 1 nagykéssel a kezemben azóta nincs zene vagyis éjjel nincs zene nappal meg zenéljenek akkor nis nyomon neki
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-09-24 16:51:24
(#40583) Ez az Alice tényleg jó, bár a grafikán látszik, hogy nem maiXD
Amúgy csak nálam nyomott néhol Alice karaktere?
Amúgy csak nálam nyomott néhol Alice karaktere?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-09-23 17:47:45
(#40582) Mi már hozzászoktunk a hajnal 3kor rögtönzött koncertekhez, amit a belőtt szomszéd ad néha elő. Néha remixet készít, dobol, nekiáll kerítést flexelni vagy csak bedobja a kutyák tálját az ablakon a feleségének... x)
Már fel sem szoktunk rá ébredni xD
Már fel sem szoktunk rá ébredni xD
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-09-23 17:48:56
beküldve: 2010-09-23 17:04:02
(#40581) Igeeeen!
Adjunk a szomszédoknak!!!!!
Adjunk a szomszédoknak!!!!!
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-09-23 15:53:00
(#40580) Igen bosszúlj meg minden szenvedőt!
Én megint bosszúltam egyet, mert basszust is bekapcsoltam a hifimen, bár a növényem már kezdte fájlalni, ezért ki kellett nyomnom
Én megint bosszúltam egyet, mert basszust is bekapcsoltam a hifimen, bár a növényem már kezdte fájlalni, ezért ki kellett nyomnom
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
minden szomszédgyűlölő nevében: ne fogd vissza magad, Necrokid!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-23 15:17:19
(#40578) Szomszéd nekünk is erőssen nyomatja a tücc-tücct, főleg amikor házibulit csinál. Akkor nem bosszulom meg, megvárom a másmnap reggelt, kinyitom az ablakot, felteszem az íróasztalra az erősítőt, felhúzom és nyomok valami zúzdát az alaposan lehangolt gitáromon. Hehe.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Igen akkor jóra tippeltem, ugyebár google a barátom
Már elkezdtem szedni, elég gyenge gépen is elfut amint láttam, bár az kérdéses, hogy a win7-men ami nem rég kék halálozott az új videókari driver miatt, hogy viseli majd
Amúgy én mindig utáltam a techno-t, semmi dallama...
De olyan jól esett a kedvenc zeném üvöltetni, jó volt tombolni rajta
Már elkezdtem szedni, elég gyenge gépen is elfut amint láttam, bár az kérdéses, hogy a win7-men ami nem rég kék halálozott az új videókari driver miatt, hogy viseli majd
Amúgy én mindig utáltam a techno-t, semmi dallama...
De olyan jól esett a kedvenc zeném üvöltetni, jó volt tombolni rajta
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:33:56
American Mc'Gees Alice, próbáld ki egész jó. Vagy beleőrülsz, vagy megszállottja leszel
vagy mindkettő
techno zene: fujj. nem utáltam, amíg az alattunk lakó el nem kezdte bömböltetni minden nap a technós mulatósát. Viszonzásul kapott egy kis Chopin-t, meg Skillet-et éjszaka közepén.
vagy mindkettő
techno zene: fujj. nem utáltam, amíg az alattunk lakó el nem kezdte bömböltetni minden nap a technós mulatósát. Viszonzásul kapott egy kis Chopin-t, meg Skillet-et éjszaka közepén.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
n, végre sikerült megnéznem az új alice-tailert... 5 másikkal együttXD nagyon baba! kíváncsi leszek rá
most éppen a fehér-vörös sakkfiguráknál tartok... tegnap este olyan rosszul lettem már a fekete-fehérben villódzó sakkmezőtől, hogy bevettem egy cataflamot a nappali szőnyegén aludtam reggelig
most éppen a fehér-vörös sakkfiguráknál tartok... tegnap este olyan rosszul lettem már a fekete-fehérben villódzó sakkmezőtől, hogy bevettem egy cataflamot a nappali szőnyegén aludtam reggelig
Melyik Alice-t nyomatod?
Amúgy ha valakit érdekel megmérgesített a szomszéd a pocsék techno zenéjével és most egy kissé hifin üvöltetem viszonzásként a pocsék zenéjét egy kis Shiki oppal
Úgy se üvöltettem még a hifimXD
na jah, de én ilyen kedvcsinálókat is néztem, úgy számoltam az 5-öt
és most van egy lyukas órám! God Save The Queen!!!
és most van egy lyukas órám! God Save The Queen!!!
Indultatok a fanfic versenyen? Jajdejó, drukkolok nektek, apusnak is (Én is úgy menten volna, de nincs ötletem, akkora tévedést meg nem akarok elkövetni, mint a múltkori berserk viccem xD.)
Gilje: 5 másikkal együtt? Én csak 3-at láttam. Az ea.com/alice oldalon van sok kép is a játékból meg tervrajzok, az egyik videóban pedig még több kép.
Yaven: igen, úgy néz ki, rendes hajas-koronás feje van. Nem tudom, mikor lehet majd szavazni a fanficekre. Attól tartok, szoros verseny lesz (vörös banya XD). Sajnos, mindkettőnk írása nagyon hasonló. Talán a yaois jelenettel előnyt nyerek.
Yaven: igen, úgy néz ki, rendes hajas-koronás feje van. Nem tudom, mikor lehet majd szavazni a fanficekre. Attól tartok, szoros verseny lesz (vörös banya XD). Sajnos, mindkettőnk írása nagyon hasonló. Talán a yaois jelenettel előnyt nyerek.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-09-23 12:57:29