Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Minden okés,Láv end Písz.
Yoroi: így igaz.Van most a fórumon egy kis élet,amit kezdtem már hiányolni egy jó pár hónapja.Asszem tavasszal,április környékén volt utoljára rendesen élet errefelé.
Yoroi: így igaz.Van most a fórumon egy kis élet,amit kezdtem már hiányolni egy jó pár hónapja.Asszem tavasszal,április környékén volt utoljára rendesen élet errefelé.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-10-03 12:52:13
beküldve: 2010-10-03 12:46:44
(#40690) Milyen csodálatos piros-fekete a Hellsing 9 borítója. Olyan jó hogy még nem tudom a történetet ezért mindig meglepődöm. A Death Note gyönyörű bordó borítót kapott. Vagy lila. Nem tudom.
És a valószínűleg aranyszínűnek tervezett karszalagomat is hiába vettem. De legalább pihenek.
Csupa izgalom a fórum mostanában ^^
És a valószínűleg aranyszínűnek tervezett karszalagomat is hiába vettem. De legalább pihenek.
Csupa izgalom a fórum mostanában ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Elnézést kértem, amiért félreértettem, nem tudom ennél többet hogyan tehetnék?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem mindig ilyen a stílusom,de amikor vmi meg van ígérve,akkor nem szép dolog átverni az embereket.Ebből adódóan most iylen a stílusom.Kimondom,amit ki kell.Ez van,Szprájt.
Ezek szerint akkor csak a stílusodat kell szoknom.
Szerintem jobb lenne ha visszavennél kicsit,nem gondolod??
Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-10-03 12:44:02
Mea culpa! Ha nem akartál beszólni, akkor más a helyzet. Ezek szerint akkor csak a stílusodat kell szoknom.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2010-10-03 12:42:26
Ki szólt be?
Csak általánosságban leírtam,h mi van,erre te meg: nem kell beszólni.Eszednél vagy?
Csak általánosságban leírtam,h mi van,erre te meg: nem kell beszólni.Eszednél vagy?
Ilyenkor mivan?
Az hogy nem kell rögtön beszólogatni.
vannak, akik még nem.
5-6 ember...
A fórum 80-90%-a vágja ezeket az infókat,csak van egy kib*szott nagy kavarodás,mert sok ember sokféle verziót kezdett el fújni hónapokkal ezelőtt,oszt a végén egyik sem válik be.Ilyenkor mivan?
Itt a pont!!!
Mára volt legkésőbb ígérve az új bejelentések. Ezen felesleges vitázni.
Azé MER FÁN:D
vannak, akik még nem.
5-6 ember...
A fórum 80-90%-a vágja ezeket az infókat,csak van egy kib*szott nagy kavarodás,mert sok ember sokféle verziót kezdett el fújni hónapokkal ezelőtt,oszt a végén egyik sem válik be.Ilyenkor mivan?
Te lehet hogy igen, de ha visszaolvasok nekem úgy tűnik, hogy vannak, akik még nem.
Am ezt a verziót is hallottuk már ezer éve.
Még vmi,a kedves,Mangafanos jómunkásemberek miért nem tudnak csak egy picike kis infót adni,h naggyából mire számítsunk?
Még vmi,a kedves,Mangafanos jómunkásemberek miért nem tudnak csak egy picike kis infót adni,h naggyából mire számítsunk?
Szerk: Souichiro 2010-10-03 12:20:32
beküldve: 2010-10-03 12:10:29
(#40679) Arról nem volt szó, hogy az új címek már meg is fognak jelenni, csak arról, hogy most fogják bejelenteni őket. Elvileg az új sorozatok első köteteit a decemberi rendezvényre ígérték.
Én azért azokra is kíváncsi vagyok.
Me asziszed én nem?
Emmeg mire volt jó? Mingyá sírok...
Fuck yourself,idiot!
Szerk: Souichiro 2010-10-03 12:08:11
Am az emberek az új mangacímekre kíváncsiak,nem a meglévő címekből kijött új kötetrekre.
Én azért azokra is kíváncsi vagyok.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.