Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szegény Gimlit most jól megaláztad =(
Bár lényeges mozudlata valóban nincs. Hacsak nem annyi, hogy ugye a végén elhajóznak Legolassal és heppik lesznek. Együtt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
valójában már a titkos raktárakban áll többmillió példány a teljes lefordított egy darabból, de nem viszik ki a boltok polcaira
A mocskok !!!!!!!!!
MIANEVED?!
Moe Frodó, és Samu, a kicsit túlzottan ragaszkodó, de amúgy bro srác a fangörlök fantáziájának. Aragorn és Legolas, a szekszi bishik, Gimli meg az abszolút jelentőségtelen filler karakter, aki folyton Hokuto no Kenből koppintot pofákat vág.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-08-30 20:23:24
(#40088) Hát, szerintem ez az én agyam befogadóképesség meghaladja. Van egyáltalán olyanom?
A többi szerepet Azzi játsza
Omg Ilyeneket kifecsegni, akkor most már elmondhatom, hogy újraforgatják CSAK VELEM az egész Gyűrűk urát 24 darab egyenként 24 perces teleregényként és ez lesz az openingje:
[Link]
Annyit még elmondhatok, hogy sooooookkal több vér, gyilkolászás és pantszu lesz benne nomeg persze kawai uruk-hai-ok :3
no pussy, just the dicks
EPIC WIN!!!!!!!!!!!!!!!!
tökéletes szereposztás
tökéletes szereposztás
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Magdi anyus, mint Misa
Do want."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
ZSIDÓ ÖSSZEESKÜVÉS!!!4négy
Höjj, óvatosan, mods are here.
Hanon: jobbulást a fhejednek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
megtagadom. jelöllek L szerepére, tökéletes a fejed hozzá
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-30 18:46:39
(#40082) valójában már a titkos raktárakban áll többmillió példány a teljes lefordított narutoból, fmaból, fehérítőből, lélekevőből, egy darabból, de nem viszik ki a boltok polcaira
sőt, a DNből van élőszereplős magyar film, Vágási Frei mint Light, Magdi anyus, mint Misa, Stohl, mint Ryuk
sőt, a DNből van élőszereplős magyar film, Vágási Frei mint Light, Magdi anyus, mint Misa, Stohl, mint Ryuk
-
Szerk: ∂z 2010-08-30 18:46:57
Jahh, és követelem, hogy a Mangafan most azonnal adja ki a Crows mind a 26 kötetét! És az OVÁkat is! Meg a 2 live action filmet! A 10 Illust bookot! A Crows Zero mangát, ami pillanatnyilag úgy 9 kötetnél jár! Meg a Worstöt és a Gaident is!
Meg a Drifterst is! Sőt, a második kötetet is egyből! Nehogymár megint le legyünk maradva mint mindig minden sorozattal. Dolgozzunk előre!
Fáj a fejem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-08-30 18:30:23
(#40080) Én nem akarok kötekedni, de a petíciónak tényleg semmi értelme. Gondoljátok, ha minden ilyen egyszerű lenne, akkor a kiadók nem adnának ki több kötetet? Ahhoz tényleg pénz is kell, és az, néhány pozitív hangvételű rajongói megmozdulástól még nem lesz, sőt a piac hozzáállása sem lesz jobb. Az egy dolog, hogy ki milyen sok embert ismer, aki venne mangákat, DVD-ket (persze kérdéses az is, hogy valóban megvennék-e) , de ez a sok, a piac egészéhez képest elhanyagolhatóan csekély. Ráadásul tényleg sokan inkább töltenek, mert annyira már nem nagy animések/mangások, hogy pénzt is fordítsanak rá. Én sem veszek meg minden kiadványt, hanem tudatosan és ésszel szelektálok, de ami tetszik, azt beszerzem eredetiben, főleg, ha itthon adják ki.
Amúgy a petíció egy dolog, a kiadók akkor sem kötelesek lépni.
(Én nem ismerem a kiadók működését, de a petíciós hozzáállás még kívülállóknak is erősen naivnak tűnik.)
Nem megsértődni, sajnos ez a realitás!
Amúgy a petíció egy dolog, a kiadók akkor sem kötelesek lépni.
(Én nem ismerem a kiadók működését, de a petíciós hozzáállás még kívülállóknak is erősen naivnak tűnik.)
Nem megsértődni, sajnos ez a realitás!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-08-30 18:35:18
Ez nem letámadás, hanem ésszerű érvek. Amúgy a három új sorozat valóban aktuális.
Mellesleg a Mangattack is nem azért nem ad ki új sorozatokat/folytatja a régieket, mert a sörhasát dagasztja, hanem mert anyagilag veszteségesen jött ki az utóbbi időben.
Ennyi erővel olyan petíció értelmesebb lenne, mint pl. amit különböző animés/mangás oldalakon látunk, a Támogatottságmérő. Támogatás a kiadóknak?
Amúgy elég rossz tárgyalópolitika részedről egy-két negatív/objektív vélemény után felvágott farokkal támadni, inkább a részletezést választanám a helyedben, sokkal célravezetőbb^^
Amúgy sok sikert a továbbiakhoz
Mellesleg a Mangattack is nem azért nem ad ki új sorozatokat/folytatja a régieket, mert a sörhasát dagasztja, hanem mert anyagilag veszteségesen jött ki az utóbbi időben.
Ennyi erővel olyan petíció értelmesebb lenne, mint pl. amit különböző animés/mangás oldalakon látunk, a Támogatottságmérő. Támogatás a kiadóknak?
Amúgy elég rossz tárgyalópolitika részedről egy-két negatív/objektív vélemény után felvágott farokkal támadni, inkább a részletezést választanám a helyedben, sokkal célravezetőbb^^
Amúgy sok sikert a továbbiakhoz
Szerk: Gilje-sama 2010-08-30 18:23:49
beküldve: 2010-08-30 17:52:24
(#40078) DVD-ket, úgy hallottam, nem igazán fognak kiadni. Nem vették elegen, sokan inkább letöltik.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Öhh. Soul Eater? GitS? Hellsing? Esetleg Kukucska 2? Nemtom, mi ment Animaxon utóbbi időben, de ezek jöhetnének.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885