Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hey! Általában a bejelentés-visszaszámlálók 4 slotosak szoktak lenni, tehát 3 új sorozat, de akár még új DVD-k is jöhetnek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
1-2 új mangasorozat
Októberbe jön. Talán három is. Bye."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-08-30 17:13:31
(#40074) Hey! Az nincs a terveben, hogy nyolvcanezerötszázmillió mangát kiadnak amire egyet csettintek. Meg leszünk elégedve 1-2 új mangasorozattal is. Nem én találtam ki a petíciót, de hirdetem, mert SZERINTEM EZ EGY JÓ ÖTLET. Eddig kb. 20 tagja van a dolognak, ami vészesen kevés. Ja, és nem kéne letámadni, csak mert egy lehetetlennek tűnő ötlettel állok elő. Bye.
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Ha nem tetszik neked a dolog, ne szólj bele.
De attól még igazuk van...
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Hogyne jönne be. A Zinujassa 1-50. kötetig holnaptól kint lesz 1000 példányban minden Libriben. Csak siessetek, mert elkapkodják.
@Chizuru-chan: Az USÁban sok mangát adnak ki, nem? Ugye? Mondj nekem legalább egy kiadót, amelyik kéthavonta ki tud adni 1-1 kötetet minden licenszelt sorozatából. Mert én egyet se találok, de kéne a manga a polcra.
Jahh, és követelem, hogy a Mangafan most azonnal adja ki a Crows mind a 26 kötetét! És az OVÁkat is! Meg a 2 live action filmet! A 10 Illust bookot! A Crows Zero mangát, ami pillanatnyilag úgy 9 kötetnél jár! Meg a Worstöt és a Gaident is! Viccen kívül. Kell! Jöhet esetleg Hiroshi-sensei valamely régebbi műve is, monnyuk a Drop, vagy a QP.
@Chizuru-chan: Az USÁban sok mangát adnak ki, nem? Ugye? Mondj nekem legalább egy kiadót, amelyik kéthavonta ki tud adni 1-1 kötetet minden licenszelt sorozatából. Mert én egyet se találok, de kéne a manga a polcra.
Jahh, és követelem, hogy a Mangafan most azonnal adja ki a Crows mind a 26 kötetét! És az OVÁkat is! Meg a 2 live action filmet! A 10 Illust bookot! A Crows Zero mangát, ami pillanatnyilag úgy 9 kötetnél jár! Meg a Worstöt és a Gaident is! Viccen kívül. Kell! Jöhet esetleg Hiroshi-sensei valamely régebbi műve is, monnyuk a Drop, vagy a QP.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Köszönjük : )
^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
És attól, mert ti írtok egy petíciót még nem lesz több pénze a kiadóknak.
Mindegy, csináljátok. Sok sikert.
Mindegy, csináljátok. Sok sikert.
Bár erősen kétlem, hogy ezzel brámit is elértek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-30 16:55:38
(#40069) Köszönjük : )
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-08-30 16:54:50
(#40068) ˘˘ én is feliratkoztam rem be is jön
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-08-30 16:54:46
(#40067) ˘˘ én is feliratkoztam rem be is jön
beküldve: 2010-08-30 16:48:14
(#40066) Ha nem tetszik neked a dolog, ne szólj bele. Azt szeretnénk elérni, hogy TÖBB mangát, és TÖBB animét adjanak ki, mert igenis, LENNE kereset rájuk. És azt is szeretnénk, hogy egy mangát, amit évi 3 alkalommal adnak ki, évi 6 alkalommal adjanak ki!
Szerk: Chizuru-chan 2010-08-30 16:52:45
beküldve: 2010-08-30 16:44:14
(#40065) sztem jo ötlet
Ennek a petíciónak a világon semmi értelme.
Komolyan, ezzel mit értek el? Hogy kiadják az összes animét/mangát magyarországon, ezt szeretnétek, vagy mi? Nem telejsen világos számomra, mit is akartok elérni...
Komolyan, ezzel mit értek el? Hogy kiadják az összes animét/mangát magyarországon, ezt szeretnétek, vagy mi? Nem telejsen világos számomra, mit is akartok elérni...
beküldve: 2010-08-30 16:32:54
(#40063) Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Én is kétszer voltam Balcsin, és egyszer sem tudtam fürödni...
Necro: majd elolvasom amit írtál
Necro: majd elolvasom amit írtál
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.