Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Bár inkább valami szép verset tanultál volna meg és most azzal szórakoztatnál bennünket
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-08-26 20:24:26
(#40015) egy újabb nyár közeledik a végéhez, egy újabb szemeszter közeledik a kezdetéhez. diákok ezrei görnyednek a gép fölé és várják hogy beléphessenek és mikor már az összes gyakot és előadást kiválasztották, rányomnak az "ok béby így jó lesz" gombra kapnak egy gtfo motherfuckert. élvezet az élet
gtfo
gtfo
-
Szerk: ∂z 2010-08-26 20:24:49
Aki ilyet ír, annak nem lehetetlen. Én látok benned lehetőséget. Hajrá, csak így tovább!
Kösszi! Mindent megteszek...:P
Affy:Csak így tovább!^^ Sztem is jó.
Köszi Maryke! a többit még nem sikerült feltennem a blogra de igyekszem ^^ Hajrá!!!
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
A-aucs. Köszönöm.
Miért történik ez. Hajjaj.
Miért történik ez. Hajjaj.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Moderátor 2010-08-27 04:31:05
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Mire feltettem a kérdést, már rájöttem, hogy ez egyszer ennek a (halál)istennek az idejében nem én vagyok a hülye, hanem tényleg külön működik
Szerk: Merchior 2010-08-26 09:38:41
Aki ilyet ír, annak nem lehetetlen. Én látok benned lehetőséget. Hajrá, csak így tovább!
Kösszi! Mindent megteszek...:P
Affy:Csak így tovább!^^ Sztem is jó.
meh....
Szerk: Maryke 2010-08-25 21:46:17
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-25 19:47:16
jah, ennek én is alászaladtam először. aztán felhomályosítottak a dolgok állásáról
üdv az oldalon^^
üdv az oldalon^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ahogy elnézem ez az oldal ugyanolyan, mint a Naruto-kun, vagy a www.tapion.tk /kis reklám, itt vagyok fordító/, szóval jessz.
Én se szeretem ezt a rendszert, de hát ez van.
Én se szeretem ezt a rendszert, de hát ez van.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Csak én vagyok ehhez túl hülye, vagy tényleg külön kell regisztrálni a fórumra?
beküldve: 2010-08-25 17:19:56
(#40005) Nagyon jó történet lett.
Nekem is van pár versem és sztorim {de azok hosszabbak , és szerintem nem lettek annyir jók, bár pár ismerősöm szerint igen(nem egy pozitív hozzáállás). Itt olvashatjátok az első versemet(nyugodtan lehet kritizálni meg minden): www.gondolattok-affy.blogspot.co m
Nekem is van pár versem és sztorim {de azok hosszabbak , és szerintem nem lettek annyir jók, bár pár ismerősöm szerint igen(nem egy pozitív hozzáállás). Itt olvashatjátok az első versemet(nyugodtan lehet kritizálni meg minden): www.gondolattok-affy.blogspot.co m
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
merchior kedves nem jössz onepiece.hu-ra?
Satoshi Kon
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-25 17:10:31
én meg doll maker. de az még messze van.