Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-08-21 22:59:48
(#39954) Mennyi olyan B'z szám van még,amiről nem tudok...Óemgé.
*gyorsan pótójja a lemaradását*
*gyorsan pótójja a lemaradását*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Gilje: *együttérez* Borotvát? Kést? Pisztolyt? Tankot? Atomot?
GURREN-LAGANN-T!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
nekem tetzsett az első pár rész is csak bejött pár más anime, ami jobban megfogott
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-21 22:03:49
Kell a napi epic.
Így van.
//update: AZMENNYIRE MENŐ AVA MÁR
A Matsumoto Tak-os avámra teccik gondolni?
//update2: Bazzeee~ eddig ki sem írtam a dorifutazut a profilomba. Meg a Yotsubatokat se.
de legalább most bepótoltad Am feltűnt,h a listádon még nincs rajta a Drifters,pedig említetted,h már megvan egy jó ideje.
Gilje: K-On.Túl cuki,sokan pont ez miatt nem nézik végig,meg kb. az első 4-5 részig alig van benne eksön.De néhanapján jóljön egy lájtosabb anime is,nemde?
Yoroi: örülök ,h örülsz.
Szerk: Souichiro 2010-08-21 21:59:52
Jah, az más. Akkor sok szerencsét az illető elkapásához.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-21 21:30:35
(#39950) Souichiro: visszatérni az internet világába és ezt az avatart meglátni 4.nek. Csodálatos.
Visszatértem az életbe. Azzinak további sok sikert a munkájához.
Visszatértem az életbe. Azzinak további sok sikert a munkájához.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-08-21 22:00:11
itt a gond. senki nem látott semmit.
hát, már tudom mért volt tegnap reggel óta szar kedvem
hát, már tudom mért volt tegnap reggel óta szar kedvem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Grat.
Máskor rúgd tökön az illetőt.
Ha fut akkor meg s*ggen. =D
Máskor rúgd tökön az illetőt.
Ha fut akkor meg s*ggen. =D
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-21 12:03:41
(#39947) boldog nap. ma voltunk a rendőrségen, mer tenap ellopták a táskámat a Zichy-ligetből. epic lol.
Sou: csak elkezdtem a K-on-t, de nem néztem még végig. amúgy Golden Boy epic, szeressük
Sou: csak elkezdtem a K-on-t, de nem néztem még végig. amúgy Golden Boy epic, szeressük
[És a Durifutarzu-t is megvöszöm.Meg az Icsi,dö killá-t is.
*bólogat*
Kell a napi epic.
//update: AZMENNYIRE MENŐ AVA MÁR
//update2: Bazzeee~ eddig ki sem írtam a dorifutazut a profilomba. Meg a Yotsubatokat se.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-08-21 11:57:51
Nincsmit.
Tényleg,lesz belőle anime is,sztem várja minden fan
A PS3 helyett (még nem tudom h melyik volna fontosabb) lehet inkább megveszem álmaim gitárját,a Vintage V100 IT & TSB Les Paul nevezetű csodát.80 rugó.Sok.De megéri.
Tényleg,lesz belőle anime is,sztem várja minden fan
A PS3 helyett (még nem tudom h melyik volna fontosabb) lehet inkább megveszem álmaim gitárját,a Vintage V100 IT & TSB Les Paul nevezetű csodát.80 rugó.Sok.De megéri.
a Bakuman manga,angol nyelven kapható Animelandéknál.
Jé, tényleg. Kösz az infót.
Gondolom akkor itt is sokan várják az októberben induló Bakuman animét. Takeshiék pedig továbbra is nyomuljanak párosban, verhetetlenek együtt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Az ú-esz-tímen csak az első K-ON évad van fent,egyenlőre.
Eldöntöttem,h jövő hónapban,vagy német nyelven,vagy oridzsi japán nyelven,de beszerzem a Golden Boy mangát.Most lecseréltem az avataromat Kintaro-ra,meg írtam,h magyarul ki kéne adni a Golden Boy-t,rögtön újjáéledt a legenda.Kitört a Golden Boy láz,mindenki oda van érte ^.^
És a Durifutarzu-t is megvöszöm.Meg az Icsi,dö killá-t is.
Ha isten is úgy akarja,meg sikerül,akkor veszek egy PS3-at is,mert megérdemlem.
Szerk: Souichiro 2010-08-21 07:26:11
beküldve: 2010-08-20 23:55:28
(#39942) nyatorrents, usteam. animebreaker. aarinfantasy.
Muffta: a hiányzó K-ON epizódokat egy kis google keresgéléssel megtalálod,am nekem is a sorozat fele van csak meg ^^"
hát igen keresgéltem de nem túl sokra jutottam..
*Idézet javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-08-22 01:25:48
Sundome
Megint csak nagyon réteg cucc és nem éppen olvasóbarát, szóval nem egészen olyan, mint a Crows, amit fűnek-fának ajánlok olvasásra. De muszály eltekinteni attól, hogy ez a manga gyakran (egyfolytában) többet mutat, mint amennyit kellene neki, más különben nehéz elviselni még az első kötetet is. Bár már ott is vannak kisebb árnyalt utalások a női főszereplő hátterére. Kb az utolsó 2 oldal.Bakumant meg kb a 21. fejezet megjelenése óta olvasok hétről-hétre, folyamatosan és eddig ritkán kellett csalódnom benne.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-20 21:18:07