Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Megint itt vagyok, és még mindig szívesen lennék tíz évvel fiatalabb. Történt valakivel valami érdekes a nyáron?
csak meg kellett siratnom a www.onemanga.com-ot, mert sorban törlik le róla a jó mangákat
Wera
Szerk: Wera 2010-08-22 23:29:48
beküldve: 2010-08-22 22:51:34
(#39968) Megint itt vagyok, és még mindig szívesen lennék tíz évvel fiatalabb. Történt valakivel valami érdekes a nyáron?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem ugyan arra gondolunk.
Persze.. Pár rész One Piece/Naruto, és egy életre megjegyzed a kedves főhős "mozgását".
A video nem ezt adja vissza.
MIANEVED?!
Szerintem ugyan arra gondolunk. Először úgy akartam, hogy az előző hsz-ben leírom nagy panaszkodásomat, hogy: hátdemégvéletlenülsemilyenah arcmodor, megakyuubieztúgysemhagyná, megmienmárhogyLuffycsendbenvan, sötöbösötöbö. De igazad van, mindegy
Szerk: Merchior 2010-08-22 20:24:19
De én igen: Ez finoman szólva is egy óriás kalap paciürülék.
xD
Kicsit szánalmas hogy összecsapnak, egyik sem így.. Na mindegy =D
MIANEVED?!
Erre meg nem tudom mit mondjak
De én igen: Ez finoman szólva is egy óriás kalap paciürülék.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-08-22 19:27:06
Árigátó.
Egy Simca-nak örülnék ^.^
Remélem (ha már az Air Gearnél tartunk),h a 15. kötet hamarosan elérhető lesz angolul.Épp időszerű vóna.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
két éve nem vok animés
ezzel én is találkoztam már, egy ismerősöm is kijelentette magáról. számomra még mindig furcsa ez
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-22 17:43:45
(#39960) Hitsu-chan köszi a tanácsot csak először nem találtam xdxd meg már rég meg szeretnék válni tőlük miután két éve nem vok animés xdxp
beküldve: 2010-08-22 17:38:50
(#39959) Megkérhetnék valakit, aki megy conra, hogy az e-mailemre (nyuszuu@citromail.hu) megírja nekem, hogy mik lesznek az új mangák?? Sajnos idén nem tudok elmenni, és jó lenne ha valaki megírná nekem, ha nem túl vagy szívesség^^"
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-08-22 16:55:52
(#39958) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-22 17:19:29
beküldve: 2010-08-22 16:16:54
(#39957) Üdv Népek!
Ritka sz*r a közérzetem, mégis úgy fel vagyok dobva. Kívülről cseppet sem látszik, belül viszont tombolok az örömtől.
Az elmúlt 3 napom valami elképesztően bitang jó volt. Mit három, 4! Csütörtökön hazajöttem a nyaralásból, és elmentem néptáncpróbára. Én esküszöm, az az egy délutánom jobb volt, mint az egész nyaralás. Másnap fellépés in Abasár sziti. Kicsi, poros, rohadtul csúszós színpad. De jó volt!
Tegnap tarjáni
Na, ez jó nagyra sikeredett, lehet rajta rágódni egy darabig.
Ritka sz*r a közérzetem, mégis úgy fel vagyok dobva. Kívülről cseppet sem látszik, belül viszont tombolok az örömtől.
Az elmúlt 3 napom valami elképesztően bitang jó volt. Mit három, 4! Csütörtökön hazajöttem a nyaralásból, és elmentem néptáncpróbára.
részletek mellőzve
Tegnap tarjáni
(itt lakok én)
falunapok. Dobos fellépés, átöltözés, néptánc. Nagyobb színpad, kevésbé csúszós. Még jobb volt. Visszaöltözés. Kajálás. Szájtátás 2 órát. délután 5-kor felvonulás. Nem volt kimondottan k-val kezdődik és urva a vége sz*r, hanem aránylag széklet, de mindegy, eztán jött csak a lényeg! Bár erre is kellett várni 8-ig, de mindenképp megérte. Ugyan nem volt egyszerű 11 darab elmebetegre vigyázni, talán kicsit túl is reagáltam a dolgokat, de a pizza után már jó volt. Úgy hajnali 2-ig kábé póló volt rajtam, csak akkor kezdtem el fázni. Addig felfűtött a szerelem, vagy mi a szösz..... Addig még rendben van, hogy nem aludtunk egy árva percet sem(legalábbis a többség nem)
de hogy 9-re mindenki lelépett, az kicsit meglepett. Nekem meg még csak most ért véget igazán ez a sátorozás, mert még össze kellett pakolni a két sajátot is... De minden torokfájás és idegesség ellenére ez volt és lesz a nyár fénypontja, legemlékezetesebb 3 napja! Na, ez jó nagyra sikeredett, lehet rajta rágódni egy darabig.
Szerk: Merchior 2010-08-22 16:18:01
beküldve: 2010-08-22 15:39:24
(#39956) sztem ezt másik topikban hirdesd...=/ (eladnék/vennék)
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-08-22 12:48:42
(#39955) Sziasztok! ELADÓ Az ördög menyasszonya 1rész, Jpop bálvány 1rész, Trigun 1rész, és Death Note 1-2-3része, mangák.
Ha érdekel akk írj az árakat megbeszéljük
Ha érdekel akk írj az árakat megbeszéljük