Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Köszi szépen!^^ Csak úgy melékesen megsúgom,hogy író szeretnék majd egyszer lenni.Legalábbis másodállásban biztos :P
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2010-08-27 04:30:10
beküldve: 2010-08-25 14:25:02
(#39999) Haligali!!
Mizu veletek? RItkán járok erre hát gondoltam most írok pár sort.
Jutiseszembe (bár még nem tudom hogy jön ez ide...), írtam egy rövidke történetet mondhatni novellát és jó volna ha elolvasnátok és megkritizálnátok.Itt megtaláljátok : [Link]
Mizu veletek? RItkán járok erre hát gondoltam most írok pár sort.
Jutiseszembe (bár még nem tudom hogy jön ez ide...), írtam egy rövidke történetet mondhatni novellát és jó volna ha elolvasnátok és megkritizálnátok.Itt megtaláljátok : [Link]
meh....
Szerk: Maryke 2010-08-25 14:30:48
sok sikert. én szenvedek tovább a cikkemmel. bahh h nem jut értelmes az eszembe!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nos, én éppen stargate maratont tartok, azaz végignézem kihagyások nélkül az ÖSSZES részt+ filmet. ám ennek a hírnek a hatására lehet, hogy megnézem a perfect blue-t....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-25 09:13:23
(#39996) Ébredtetek már úgy fel, hogy a fejetek még nagyon kóma, és látni sem láttok még rendesen, annyira reggel van, de már most azt mondjátok, hogy ez egy jó nap?
Szerk: Merchior 2010-08-25 09:13:55
Én tenéked szolídan kitekerem a nyakad...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-24 23:13:35
(#39994) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-08-24 23:14:10
beküldve: 2010-08-24 22:48:57
(#39993) http://koponyeg.hu/
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2010-08-24 22:41:37
(#39992) Nekem jó volt a nyaram. Csak nagyon rövid. Annyit hülyültünk a volt osztályommal, amennyit csak lehetett.(:
Nem. Viszont azt tőlem még nem fogod hallani, hogy jó volt, mert még nincs vége Viszont 19-22, na az valami fenomenális volt. Eddigi életem legeslegjobb hétvégéje. Egyszerűen nagyszerű. Imádtam Kár, hogy nem volt és nem lesz belőle több idén
beküldve: 2010-08-24 19:42:53
(#39990) Most komolyan, még egy ember se mondta azt nekem, hogy "Húdejóvolt a nyár". Ennyi szar lett volna az idén?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Spectrum Nexus
Alister: én is örülnék,ha vagy 10-12 évvel fiatalabb lennék,nekem vagy tized ennyi bajom lenne,mint ebben a sz@r,felnőtt,mostani életben (világban).
És h mi érdekes történt a nyáron? Volt olyan is idén,h nyár? Mert nállam az sajnos kimaradt.Élvezem a nyár utolsó 2 hetét munkával eltöltve.Ójeee.De legalább nem Pöstön,hanem Csongrád city-ben.
Hanon: a B'z cd-nek vmi előkelő helyet kell biztosítani,mivel Szent dolog.
Alister: én is örülnék,ha vagy 10-12 évvel fiatalabb lennék,nekem vagy tized ennyi bajom lenne,mint ebben a sz@r,felnőtt,mostani életben (világban).
És h mi érdekes történt a nyáron? Volt olyan is idén,h nyár? Mert nállam az sajnos kimaradt.Élvezem a nyár utolsó 2 hetét munkával eltöltve.Ójeee.De legalább nem Pöstön,hanem Csongrád city-ben.
Hanon: a B'z cd-nek vmi előkelő helyet kell biztosítani,mivel Szent dolog.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
3 tömött polc
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-24 18:26:31
(#39987) Itt is ez a szitu... Már egy csomó helyre próbáltam én is rakni a Mangákat, de a hely egyre kisebb :(
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.