Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Souichiro aláírása folyton ott zümmögött a fejemben egész idő alatt, rohadtúl idegesítő volt
Nem szereted a Kárpátiát? És a legszebb dalukat,a Pálinkát? [Link]
Ájm diszöpójntid.
Tudnátok Golden boy szerű animét mondani?
Talán a Green Green.
szerk: vérzik az orrom,demintazállat.Ez biztos vmi jó jel lehet.Meg fogok döglen izé kipurcanok hamarosan...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-19 20:00:01
beküldve: 2010-08-19 19:15:46
(#39908) Ajajjjaj... ámberek... kibekeresztbeb@szott jó napom van Volt ma tánc, végre megint találkoztam csoporttársaimmal, holnap fellépés, szombaton sátorozás. Komolyan mondom, ez az egy délutánom jobb volt, mint az elmúlt 5 nap nyaralásom Szentesen
beküldve: 2010-08-19 18:20:54
(#39907) Na végre újra van net a két nap alatt végignéztem a Golden Boy-t .Souichiro aláírása folyton ott zümmögött a fejemben egész idő alatt, rohadtúl idegesítő volt .Tudnátok Golden boy szerű animét mondani?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-08-19 18:21:28
beküldve: 2010-08-18 21:39:02
(#39906) Akkor most komolyan kijött a Hellsing 8 míg távol voltam? És nekem nem is szóltak eh?!
Nahátjóvanakkor. Vajon Alexandrákban van már? Vagy még csak netről?
Awh. Teh tru epicness beginz.
Nahátjóvanakkor. Vajon Alexandrákban van már? Vagy még csak netről?
Awh. Teh tru epicness beginz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Bokura wa Itsumo,Dengeki Daisy,Ai Hime-Ai to Himegoto,Haou Airen,Kare Kano,High School Debut.Asszem.Részemről.Ennyi.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-17 22:53:14
Szerk: Hanon 2010-08-17 17:51:43
Nos, hanonnak története van, amit nekem nem szabadna elmesélnem...
Azt én is szeretném hallani.
hsz számmal arányosan nő az ember e-pénisze, ha több hozzászólásod van, a te véleményed többet ér és áttaposhatsz másokon
tru dat
//update:
Mellesleg... animecon.hu oldalát figyeli valaki? Én mindig jót derülök rajta. (...)
Te édes jó istenem. Ez zseniális.
Szegénykék.
De az abszolút kedvencem még mindig a "pirospólós" nevezetű fotópályázatos kategória, ahol a szervezőket kell fényképezni. Hé, Fiszi, nem akarjuk véletlenül ezt a versenyszámot a ZomConra is áthozni?
És a B'z pólós embereket kell majd lekapni. Awesome.
Na olvasgatom az első hozzászólásokat ebbe a topicba, és jéé Hanon te értelmes hozzá szólásokat is tudtál produkálni anno, hogy váltál a monitorom mellett álló trollommá?
Na nem mintha a mostani Hanont nem kedvelném
Na nem mintha a mostani Hanont nem kedvelném
Alkalmazkodtam az új körülményekhez, társasághoz.
De láthatod, hogy nem harapok mindig.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-08-17 17:51:57
Sziasztok! Romantikus történetű anime sorozatot tudtok mondani?
Ayashi no Ceres, Fushigi Yuugi, Romeo x Juliet, Kimi no Todoke, Lovely Complex, Mermaid Melody, Kaichou wa Maid-sama, DN Angel, Hana Yori Dango, Clannad, Itazura na Kiss, Marmalade Boy, és még van pár csak nem jut eszembe hirtelen.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-17 16:35:49
hsz számmal arányosan nő az ember e-pénisze, ha több hozzászólásod van, a te véleményed többet ér és áttaposhatsz másokon
Haha, tudtam én!
Amúgy mit gonoszkodsz?
Winry: Honey and Clover, Kimi ni Todoke, Bokura ga Ita, Ristorante Paradiso, Winter Sonata.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-08-17 16:34:36
Szerk: ∂z 2010-08-17 15:43:04
beküldve: 2010-08-17 14:32:16
(#39899) beküldve: 2010-08-17 14:23:09
(#39898) Jó régóta nem játszottam már semminemű videójátékkal, de most megszállt a kedv, hogyjátszakvalamivel. Választásom az FF X-2-re eset, és könyörgöm MIÉRT ILYEN ROHADT NEHÉZ EZ A JÁTÉK? Ez nem ilyen casualoknak való mint én. Kész.
Ám ennek az Azzinak csak ez az egy dzsekije van? Még az életbe nem láttam másba. Conos fórumtalin is ebben volt, ha jól emlékszem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-08-17 14:29:03
Egy troll.
Gondoltam hogy vissza kellett volna olvasnom de a sok munka után már nincs erőm .Egyébként tényleg ki van a képen?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Egy troll.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.