Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-08-15 01:52:47
(#39819) Nem tudsz aludni? Nézz Dragon Ball Kai-t a Fuji TV-n =D
Én is azt teszem, most kezdődött. =D
És utána One Piece (L) =D
Én is azt teszem, most kezdődött. =D
És utána One Piece (L) =D
MIANEVED?!
beküldve: 2010-08-15 00:43:30
(#39818) Fakk. Miért kell nekem ilyen késő éjszaka rémtörténeteket (najó, a fele csak elgondolkodtató spekuláció volt, amiket soha nem próbálnék ki. poénból sem) olvasni a Zinternetről? Megint nem fogok tudni aludni. Nem mintha vissza tudnék emlékezni, mikor aludtam utoljára rendesen, rendes időben, mint a többi ember ebben az időzónában.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-08-14 21:35:49
(#39817) [Link]
Hmm pedo mackó hasonmását megtaláltam véletlen
Bár a vége fele szerepel és csak az egyik jelenetben hasonlít rá a háttérbőlXD
Hmm pedo mackó hasonmását megtaláltam véletlen
Bár a vége fele szerepel és csak az egyik jelenetben hasonlít rá a háttérbőlXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-14 21:38:05
8 Oldalon nem lehet túl sok mindent csinálni. Remélem az AS-es cikkírók is írhtnak majd a Mondoba cikkeket, mert nekik valamivel jobban csípem a sílusukat, mint a Mondos vicceskedni próbáló cikkírókat. Meg remélem a mangamellékletek is megmaradnak =/ Mármint a hazai alkotós mangamellékek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-14 19:04:25
(#39815) Ez ám a meglepetés, összeolvad a két animés magazin.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Eddig Mondót vettem, de már van AS-em is.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Eddig Mondót vettem, de már van AS-em is.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
legalábbis én egyelőre így tudom. később többet is fogunk, remélhetőleg
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-14 18:31:09
(#39812) fordítás: a reklámozási és támogatási szerződés értelmében a mondonak az animaxen futó sorozatokat kell elsősorban rek... elemezniük, ismertetniük, fejtegetniük^^
rövid határidő kontra változatosság: felcsapod az animeaddictsot vagy valamilyen külföldi animés/mangás portált. megnézed, elemzed, stb. ne férne bele egy hónapba? kac-kac^^
mindegy, a mondo menő, az as meg jó. csak jó sülhet ki belőle.
rövid határidő kontra változatosság: felcsapod az animeaddictsot vagy valamilyen külföldi animés/mangás portált. megnézed, elemzed, stb. ne férne bele egy hónapba? kac-kac^^
mindegy, a mondo menő, az as meg jó. csak jó sülhet ki belőle.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az meg a másik ok, amit valahogy kihagytam...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-14 17:35:44
(#39810) Szerintem a gyakori cikkismétlődés inkább a szerzői jogok nehézkes rendszere miatt van (vagyis itthon leadott cuccokra könnyebben megszerezhetők, főleg Animax névvel), nem az időhiány miatt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-14 17:18:45
(#39809) azért azt is tegyük hozzá, hogy a mondon nagyobb a nyomás: ha jól tudom as 2 havonta velenik meg. mondo pedig havonta. ráadásul közel ugyanakkora oldalszámon. Ebből pedig következik, hogy a mondo 2x annyi mindent kell csináljon fele annyi idő alatt, mint az as-nek, ami mondjuk magyarázatot ad, a néhanapi oldaltöltögetésre, és az x+1 db death note, naruto cikkre.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szépséges Csongrád és Csanytelek,deszeretemiseztakéth elyet ^.^
Akkor csak én nem szeretem Csongrádot. De hát nincs semmi ebbe a városba csak az unalom (Na jó körös-toroki napok volt mint érdekesség)
*egy 20 éve Csongrádon élő fiatal lány*
szerk.: AS magazin - 2dbot vettem életembe, de az is tartalmasabb volt mint az összes mondo ami eddig megjelent. És nem fogok többé mondot venni, mert csak pénz kidobás, hablaty az egész.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-14 15:29:26
beküldve: 2010-08-14 15:15:27
(#39807) Négy és fél hónap Pöstön töltött munkaidő után végre valahára elmondhatom,újra itthon vagyok.Szépséges Csongrád és Csanytelek,deszeretemiseztakéth elyet ^.^
AS magazin meg megszűnőben van,vagy mi a szösz...pedig ezerszer ütősebb a Mondonál.Az más tészta,h a Mondo magazinban lesz elvileg AS rovat.
És egy kis jó (mangás) hír: jövőhéten végre valahára megkapom a Dengeki Daisy 1. kötetét,Ójeee!
21.-én,gyövőhét szombaton,nállunk,animés ismerősökkel tervezünk egy kis sütögetős-grillezős délutánt,remélem jó idő lesz.Ha meg nem,akkor sincs baj,a konyha ilyen esetekben jóó gyün!
AS magazin meg megszűnőben van,vagy mi a szösz...pedig ezerszer ütősebb a Mondonál.Az más tészta,h a Mondo magazinban lesz elvileg AS rovat.
És egy kis jó (mangás) hír: jövőhéten végre valahára megkapom a Dengeki Daisy 1. kötetét,Ójeee!
21.-én,gyövőhét szombaton,nállunk,animés ismerősökkel tervezünk egy kis sütögetős-grillezős délutánt,remélem jó idő lesz.Ha meg nem,akkor sincs baj,a konyha ilyen esetekben jóó gyün!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-14 15:15:54
beküldve: 2010-08-14 14:11:42
(#39806) Hát ez kész.... Nem tudom, milyen cél által vezérelve, de beírtam a Guglinak, hogy Ichimaru Gin hozzávalók, és kidobta a fórumot Gilje aláírásával, illetve a Soul Eater topic-kal.
Age of Empires 3: ha jól emlékszem azt szerettem. Jaj nem, az a Mythology volt...
WoW: Sosem volt hozzá szerencsém. De két másik Warcrafthoz igen.
Age of Empires 3: ha jól emlékszem azt szerettem. Jaj nem, az a Mythology volt...
WoW: Sosem volt hozzá szerencsém. De két másik Warcrafthoz igen.
WoW-nál én inkább maradok a kártya-változatnál. Pretty taurenek^^
szimpi a képed
szimpi a képed