Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-08-11 23:13:35
(#39759) Szerintem is naruto-kun fílingje van, dehát Istenem. Jó ez így. =DD
,,Hitler fején ugrálok!"
tekintettel arra, hogy most vettek szervergépet...
Naná.
Jelenleg az infó feltöltés pörög és az anime/manga fordítások és szerkesztések...
Majd később lehet kap egy erősebb skint.
MIANEVED?!
De mondjuk lehet hogy egyazon szolgáltató szolgáltat nekik ezért van a hasonlóság.
tekintettel arra, hogy most vettek szervergépet...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-11 22:43:15
(#39756) Azt tudom hogy nem ők csinálták de a dizájn nagyon hasonlít rájuk.De mondjuk lehet hogy egyazon szolgáltató szolgáltat nekik ezért van a hasonlóság.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-08-11 22:29:34
(#39755) Én is ezt mondtam, de a főnököt nem lehet meggyőzni >: )
ja és semmi közünk a naruto-kunhoz.
Mielőtt még valaki elhiszi xD
ja és semmi közünk a naruto-kunhoz.
Mielőtt még valaki elhiszi xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-08-11 22:31:15
beküldve: 2010-08-11 22:15:29
(#39754) Sőt szinte egy az egyben Naruto-kun csak nem a narutóval hanem a One Piece-cel foglalkozik.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Háááát... nem akarok hülyén hangzani, de eléggé naruto-kun fílingje van...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-11 14:24:17
(#39751) Köszi, de inkább kihagyom a harmadik részt, a negyedikkel együtt.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
De lehetne szerintem sokkal jobb, Alice klónok nélkül.
Na meg az Alice különleges képességei nélkül. Az miatt szerintem már a második film is gáz volt.
Pláne az miatt, hogy míg az első (úgy ahogy) horror filmnek számított, a második film, csak egy gyenge akció lett.
A hármat meg már nem is láttam, a sok csalódás miatt.
Na meg az Alice különleges képességei nélkül. Az miatt szerintem már a második film is gáz volt.
Pláne az miatt, hogy míg az első (úgy ahogy) horror filmnek számított, a második film, csak egy gyenge akció lett.
Kövezni?? Inkább Alice képességeit használni.
Egyébként.
Második részben még nem használta a képességeit. A klónok meg jól vannak, mert Isaach-b*zikánktól kitelt, hogy tesztelje Alice-t. A második is elment még horror filmnek. Az volt az eddigi legjobb. A harmadikat meg csak a négy miatt nézd, mert csak úgy értheted. Amúgy a harmadik az már tényleg szánalom lett, 1-2 fight-ban mindenki meg is hal. Még Olivera is.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-11 13:24:31
(#39749) De lehetne szerintem sokkal jobb, Alice klónok nélkül.
És most lehet megkövezni :P
A másik, Lady Gaga-val kapcsolatban:
Nekem a Pokerface után már egyik száma sem tetszik.
Azt az egyet még úgy ahogy el szoktam néha napján hallgatni, de az újabb számaival inkább hagyjanak XD
Na aki eddig várt, az most szórhatja a köveket! (bár ezek csak az én véleményeim voltak)
És most lehet megkövezni :P
A másik, Lady Gaga-val kapcsolatban:
Nekem a Pokerface után már egyik száma sem tetszik.
Azt az egyet még úgy ahogy el szoktam néha napján hallgatni, de az újabb számaival inkább hagyjanak XD
Na aki eddig várt, az most szórhatja a köveket! (bár ezek csak az én véleményeim voltak)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-08-11 13:28:31
Gaga koncert: Megyünk. Az egész fórum megy. Komolyan. És ez nem volt kérdéses.
Innen érzem, hogy lázas vagy. Komolyan.
ÉN MEG A GAGA KONCERT???!!! Minek nézel te engem? ugye nem valami herma-rajongónak.. nem vagyok arra az asszonyállatra kíváncsi.. egyáltalán nem.
húúú de el se tod képzelni mennyire egyet értek veled megérteném ha D.EspairSray koncert lenne
beküldve: 2010-08-11 13:18:10
(#39747) Üdv!
Még mindig ez a Gaga koncert? Úgy döntöttem, hogy nem. Inkább hallgatom itthon, oszt szia.
Láttam Facebook-on egy Resident Evil 4-es videót. Hát ez kész. Ez a film! Baromi jó lesz!
Még mindig ez a Gaga koncert? Úgy döntöttem, hogy nem. Inkább hallgatom itthon, oszt szia.
Láttam Facebook-on egy Resident Evil 4-es videót. Hát ez kész. Ez a film! Baromi jó lesz!
Zombik mindenhol, Claire-n egy piros megjelzés (az előzetes szerint, Albert megjelölte őt, majd berakják egy tartájszerűségbe.), Claire testvére (Chris) is megmutatkozik, Alice másolatai Tokióban (vagy valahol Japánban) gyilkolnak, mindenhol zombik, egy újabb kutató és...a várva várt Umbrella Corp. igazgatója vagyis Albert Wesker is tiszteletét teszi! Ennnél jobb már nem is lehet!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-11 13:10:52
(#39746) Kinek kell kiskutya? Természetesen ingyen!!Ki hagyhatatlan alkalom!! Gaga koncert? álmomba se mennék el
Szerk: Szinti 2010-08-11 13:18:08
Gaga koncert: Megyünk. Az egész fórum megy. Komolyan. És ez nem volt kérdéses.
Innen érzem, hogy lázas vagy. Komolyan.
ÉN MEG A GAGA KONCERT???!!! Minek nézel te engem? ugye nem valami herma-rajongónak.. nem vagyok arra az asszonyállatra kíváncsi.. egyáltalán nem.