Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
érdekesség:
Az Age of Empires 3-ban repülő lila tapír van.
Erre már muszáj volt reagálnom, bár már jó régen nem tettem meg:
A Wow-ban meg van lila hiéna, és ha troll( ) vagy, lehet venni is, hátasnak. Emiatt majdnem megszereztem a játékot...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-08-14 13:38:01
beküldve: 2010-08-14 10:06:48
(#39803) Envy: OP ismertségről: na akkor most képzelj el egy Cont, amikor összegyűjtök egy rakat Shanksot, és hastáncot lejtünk neked.
AS-Mondo: különböző verziók i voltak: vagy csak Conokra jelenik meg az AS, vagy online újság lesz, vagy egyéb fincsiségek. Végülis ez lett a legjobb megoldás, egyelőre 8 oldalt kapunk, későbbiekben bővülhet az állományunk.
Személyes vélemény:
Szurkoljatok, hogy jól sikerüljünk!
AS-Mondo: különböző verziók i voltak: vagy csak Conokra jelenik meg az AS, vagy online újság lesz, vagy egyéb fincsiségek. Végülis ez lett a legjobb megoldás, egyelőre 8 oldalt kapunk, későbbiekben bővülhet az állományunk.
Személyes vélemény:
AS jobb, mint a Mondo, többek között mert változatos, és nem kellett megélnünk az x+1edik DN-cikket, és nem kezdtek özönleni az ún. "kitöltő[troll]-cikkek&qu ot; sem, hogy valamivel feldobják a magazin egyhangúságát^^ viszont igaz, cserébe Animax ismertté tette Mondonkat. És jó magyar szokás szerint, aminek nagyobb a médiavisszhangja, azt preferáljuk inkább.
Szurkoljatok, hogy jól sikerüljünk!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-14 10:08:56
Az, hogy még nem olvastál Árnybírót. Ami az itthon kiadott legjobb manga sorozat.
A lenti AS-Mondo hírre meg annyit csak, hogy:
Hallgatok is egy kis Orange Range-t (van pár hallgatható számuk), attól jobb kedvem lesz.
A lenti AS-Mondo hírre meg annyit csak, hogy:
Hallgatok is egy kis Orange Range-t (van pár hallgatható számuk), attól jobb kedvem lesz.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Valami épelméjű egyén már kellett ide. Lenyugodtam, csak hiányérzetem van.... valami nem stimmel, de nem tudok rájönni,hogy mi... tippek?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szépséges szép vihar. És szépséges szép villámok. Megérte élni.
szerk: másodpercenként egy. nem is rossz.
szerk2: érdekesség:
szerk3: megállítalak Exiled
szerk: másodpercenként egy. nem is rossz.
szerk2: érdekesség:
szerk3: megállítalak Exiled
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-08-13 23:56:40
beküldve: 2010-08-13 23:34:06
(#39799) Nos, unalmamban elkezdtem a tekkent nézni... érdekes. Végre nem egy ilyen értelmetlen-túljátszott-azéi sszétveremafejét típiusú bunyós film.... eddig ^^ Am az első dolog amit megállapítottam: Tény, hogy a csajokon ruhadt jól állnak ezek a szűk, sokat mutató bőrrucik, viszont bunyó szempontjából nem éppen a legjobbak... Na látjátok, ezért nem szabad hozzáértő szemmel nézni az ilyen filmeket... elvesztik a varázsukat.... :'(
szerk: naginatával a katanának. jóóóóvan, ügyes gyerek, okos...
szerk2: bocs, de valahogy szükségét érzem, hogy elhagyatott magányos perceimben ilyen megjegyzéseket tegyek... csak lenne valaki aki megállítana...
szerk3: érdekesség :
Online Felhasználók: 3
Aktív tagok: The Exiled
Új tag: edoo7
szerk: naginatával a katanának. jóóóóvan, ügyes gyerek, okos...
szerk2: bocs, de valahogy szükségét érzem, hogy elhagyatott magányos perceimben ilyen megjegyzéseket tegyek... csak lenne valaki aki megállítana...
szerk3: érdekesség :
Online Felhasználók: 3
Aktív tagok: The Exiled
Új tag: edoo7
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-08-13 23:44:37
Az. Legmetálabbkirályság. És miért van az hogy képes vagyok 4 sort leírni, aminek totál nincs értelme? Asszem lefáradtam.
Lenin szíti iz gúúúúúd
Nyéken át Tiszaújvárosba. (Volt Leninváros. Jee.)
mert hova mentél volna?
Felszálltam a keletiben egy vonatra és 3 és fél óráig vártam hogy elinduljon. És még lett volna hetven perc. És a négy órás várható menetidőről még nem volt szó. Inkább elhalasztottam.
Szerk: Yoroi 2010-08-13 22:19:15
Éééértem. Hát izé... Annyit értek, hogy vonatoztál, és hazajöttél. a többit nem... Kifejtenéd ? ^^"
más: Tud mondani vki egy filnet ami olyan stílusú mint az amerikai pite, az euro trip, vagy a szexi parti?
más: Tud mondani vki egy filnet ami olyan stílusú mint az amerikai pite, az euro trip, vagy a szexi parti?
beküldve: 2010-08-13 22:04:26
(#39792) Három és fél óra vonaton aszalódás után úgy döntöttem nem várom meg a maradék hetven percet. Akkor döntöttem így amikor bemondták hogy Hatvanig akkor mindenütt meg fog állni. Vagyis vagy éjszakázok az állomáson vagy gyalogolok 40 kilométert vagy stoppolok. Vagy hazajövök és megosztom veletek ezt a történetet.
beküldve: 2010-08-13 21:52:41
(#39791) Én mindkettőt vettem.
Az AS komolyabb volt, valahogy a belső dizájn is jobban tetszett.
A Mondo viszont komolytalanabb, de ez is bejött.
Kiegészítették egymást...
Az AS komolyabb volt, valahogy a belső dizájn is jobban tetszett.
A Mondo viszont komolytalanabb, de ez is bejött.
Kiegészítették egymást...
MIANEVED?!
Hát, mit mondjak? Egy AnimeStars-t vettem, jobb volt, mint jónéhány Mondo magazin. Pont a Resident Evil-es került a kezembe. =DD
,,Hitler fején ugrálok!"