Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Osu senpai, de de fiztedet a jeyemet/ intézed a bejutásomat
komolyan mondom, én irigylem az embereket akiknek ilyesmire van idelyük... [Link]
komolyan mondom, én irigylem az embereket akiknek ilyesmire van idelyük... [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-08-10 22:48:50
Nem szoktam Standardba játszani. Amúgy azért nem lehet, mert túl vastagok a húrjaim /68-12/ és állítólag elferdítenék a gitárnyakat. Ezek a húrok Drop hangolásokra vannak kitalálva. Amúgy Standardba nemigazán játszok, maximum a Standard Eb vagy a Standard D.
Gaga koncert: Megyünk. Az egész fórum megy. Komolyan. És ez nem volt kérdéses.
Gaga koncert: Megyünk. Az egész fórum megy. Komolyan. És ez nem volt kérdéses.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-10 21:44:26
(#39742) Megvettem az augusztusi MONDO-t. Mindennel meg vagyok elégedve, kivétel a poszterrel, a címlapon található karaktert olyan jól kitalálják, viszont a poszteren levő karakterek nem a legszínesebbek és legszebbek. Jobban örültem volna egy olyan poszternek a júliusi és augusztusi MONDO-ban ami a címlapon szereplő karaktereket ábrázolja.
wut?
A TV-ben ment egy ilyen műsor, hogy ruhákat adtak el. Az egyik 357 ezer forint volt.
,,Hitler fején ugrálok!"
És a Beelzebub OVA az mikor jön? Vagy nem is OVA? Miaz egyáltalán?
OVA, gondolom. Valamikor ősszel, vagy télen és olyan formában, mint a Toriko (Trikó), vagy a Gintamás, vagy az Ájsildes jumpfesta anime. Télleg, Torikónak meg második része lesz. De asszem arról már szóltam neked."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Együtt szökünk be. Ennyi pénzt még nem is láttam egyszerre.
Gangszta ssit, lol. Ez musthave. A játék meg is van valahol szerintem, előkerítem ma délután.
Már csak másfél hónap? OMG. És a Beelzebub OVA az mikor jön? Vagy nem is OVA? Miaz egyáltalán?
Gangszta ssit, lol. Ez musthave. A játék meg is van valahol szerintem, előkerítem ma délután.
Már csak másfél hónap? OMG. És a Beelzebub OVA az mikor jön? Vagy nem is OVA? Miaz egyáltalán?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-08-10 13:40:32
Hmm.. Utánanéztem a jegyáraknak, igazad van. A 12000 Ft különbség könyörtelenül átdöfte a szívem, de nem remeg meg a hitem Lindemann bandájában. Sohasohasoha. Majd beszökök Gagára, vagy valami.
egy kis gangszta ssit
És még ~másfélhónap a Bakumanó anime. Yay.
egy kis gangszta ssit
És még ~másfélhónap a Bakumanó anime. Yay.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-10 13:34:54
wut?
Szenttehén: A Rámmstájnt és Gagát összehasonlítani... Látszik, hogy mennyire nem érzed át te a helyzet drámaiságát. Lédi Gaga, baszki. Egy világsztár. A nemzetközi Terriblekk. A Telifón előadója (meg még biztos sok más slágeré is, de csak ezt az egyet vágom így).
Szenttehén: A Rámmstájnt és Gagát összehasonlítani... Látszik, hogy mennyire nem érzed át te a helyzet drámaiságát. Lédi Gaga, baszki. Egy világsztár. A nemzetközi Terriblekk. A Telifón előadója (meg még biztos sok más slágeré is, de csak ezt az egyet vágom így).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Cserélem. Gaga koncertjegyre.
Shit.
375 ezer egy r*h@dt ruha, b@zd+!
,,Hitler fején ugrálok!"
Rádcsörögtem Rámmstájn koncerten. Életem legnagyobb koncertélményén. A kellős közepén. Azt szakítottam félbe. Hogy rádcsörögjek. Az már a te hibád, hogy nem vetted fel, vagy valami ilyesmi. Ez bőven felér a Gagával.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Cserélem. Gaga koncertjegyre.
Szenttehén: Azóta se tárgyaltunk egyszer se, most meg csempésszelek be életem legnagyobb koncertélményére, kockáztatva ezzel azt, hogy lebukok, és nem hallom élőben a Telifónt..? Ne már.
Szenttehén: Azóta se tárgyaltunk egyszer se, most meg csempésszelek be életem legnagyobb koncertélményére, kockáztatva ezzel azt, hogy lebukok, és nem hallom élőben a Telifónt..? Ne már.
Fogalmam sincs, de nem is érdekel. Már a vesémet is felraktam vaterára.
Vigyél magaddal egy bőröndben, vagy valami.
Google.hu
Amúgy. Inkább veszek valami mást helyette.
Amúgy. Inkább veszek valami mást helyette.
,,Hitler fején ugrálok!"