Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-08-13 21:34:22
(#39789) Én vettem egyszer egy as-t de csakis a beat crusaders cikkért. a többi részébe is beleolvastam, de nem tetszett. Mondo viszont csámi-nyámi, de már 2 rész is hiányzik :( Az összeolvadás érdekes lesz. Én mondjuk spec sosem számítottam volna rá
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-13 21:23:45
(#39788) AS-Mondo, yayy D: D: D.
Bár engem nem érint, mert egyiket se veszem, de rossz érzés tudni, hogy mostmár ezen is Mondónyuszi nagy, zsíros ujjai pihennek. Végülis, miért is ne. Ha egyeüdl uralják a piacot olyan drágaságot csinálhatnak, amekkorát akarnak, nem lesz verseny. Gáh. Na mindegy. Kívánom hogy működjenek együtt jobban, mint ahogy a MAT- Mondo "együttműködés" működött, és hogy a Mondo hagyja azért szóhoz jutni az AS-t.
Bár engem nem érint, mert egyiket se veszem, de rossz érzés tudni, hogy mostmár ezen is Mondónyuszi nagy, zsíros ujjai pihennek. Végülis, miért is ne. Ha egyeüdl uralják a piacot olyan drágaságot csinálhatnak, amekkorát akarnak, nem lesz verseny. Gáh. Na mindegy. Kívánom hogy működjenek együtt jobban, mint ahogy a MAT- Mondo "együttműködés" működött, és hogy a Mondo hagyja azért szóhoz jutni az AS-t.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-13 21:15:09
(#39787) Az augusztusit még én sem. Meg a júniusiról is lemaradtam. De még legalább kettőt megveszek: az augusztusit, meg az egybeolvadtat. Kíváncsi vagyok, mit változik.
Én nem olvasom most már. Augusztusit nem vettem meg, innen a többit sem fogom olvasni. Főleg, hogy "egybeolvasszák".
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-13 21:08:02
(#39785) Első blikkre nem örülök neki.
Másodikra majd megnézem mit hoznak össze...
Másodikra majd megnézem mit hoznak össze...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-08-13 20:56:05
(#39782) Mondo honlapról:
"AS-Mondo összebútorozás
Az Animestars és a Mondo eddig is baráti viszonya novembertől újabb fázisba lép - az AS megszűnik mint önálló magazin és a Mondo oldalaira költözik egy független blokk formájában. Az ok? A jelen gazdasági helyzetben azt láttuk a legjobbnak, ha egyesítjük erőinket, és együtt próbálunk meg túlélni. A novemberben induló AS-blokkba a jól ismert 'starsos szerzők írnak majd, sőt, az eredeti dizájnt is igyekszünk megtartani. Fogadjátok őket szeretettel, biztosak vagyunk benne, hogy új színt hoznak a Mondóba!"
Na faja =((((((
"AS-Mondo összebútorozás
Az Animestars és a Mondo eddig is baráti viszonya novembertől újabb fázisba lép - az AS megszűnik mint önálló magazin és a Mondo oldalaira költözik egy független blokk formájában. Az ok? A jelen gazdasági helyzetben azt láttuk a legjobbnak, ha egyesítjük erőinket, és együtt próbálunk meg túlélni. A novemberben induló AS-blokkba a jól ismert 'starsos szerzők írnak majd, sőt, az eredeti dizájnt is igyekszünk megtartani. Fogadjátok őket szeretettel, biztosak vagyunk benne, hogy új színt hoznak a Mondóba!"
Na faja =((((((
MIANEVED?!
beküldve: 2010-08-13 19:33:32
(#39781) Üdv Népek!
Egy napra hazajöttem. Igazából nem nagyon van kedvem ecsetelni, mi volt a héten, de olvasni sincs kedvem, hogy veletek mi volt. De legalább most nem vagyok teljes depiben
Nem sikerült újabb Ván Písz fanokat toborozni. Csak The Grenmásakat
Egy napra hazajöttem. Igazából nem nagyon van kedvem ecsetelni, mi volt a héten, de olvasni sincs kedvem, hogy veletek mi volt. De legalább most nem vagyok teljes depiben
Nem sikerült újabb Ván Písz fanokat toborozni. Csak The Grenmásakat
Szerk: Merchior 2010-08-13 19:36:51
beküldve: 2010-08-13 18:07:14
(#39780) Na nálunk tegnap tönkrement a hűtő ezért hoy ne foglaljon sok helyet meg kell enni az összes fagyit.Aranyélet...
Ja és jött egy levél a szomszédoktól hogy most 3 napig lakodalom lesz náluk és elnézésünket kérték a hangzavarért ami majd lesz.Mondjuk pont az én ágyam van a szomszédok felé szal megszívtam.
Ja és jött egy levél a szomszédoktól hogy most 3 napig lakodalom lesz náluk és elnézésünket kérték a hangzavarért ami majd lesz.Mondjuk pont az én ágyam van a szomszédok felé szal megszívtam.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-08-13 18:07:47
beküldve: 2010-08-13 14:56:36
(#39779) Hmm... betettem kosárba a naruto 11-et, meg a love.com 1-2-t.szentetek várjak tovább egy új megjelenésre, vagy kezdjek bele vmi újba? Árnybíróval szemezgetek egy ideje, de félek, hogy el fogom rá verni az összes pénzem x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-13 14:06:13
(#39778) Hellszing 8.?
Lol, levagyok maradva. Hétfőn el is megyek bevásárolni, szörnyű, hogy 3 kötet lemaradással még fannak merem nevezni magam. DD=
Lol, levagyok maradva. Hétfőn el is megyek bevásárolni, szörnyű, hogy 3 kötet lemaradással még fannak merem nevezni magam. DD=
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
"Hellsing 8. kötet
Státusz: A boltokban"
szóval szerintem igen
és Alexandra.huról már lehet rendelni szóval már lehet kapni gondolom a többi boltban is
Naru ugyan ez
Státusz: A boltokban"
szóval szerintem igen
és Alexandra.huról már lehet rendelni szóval már lehet kapni gondolom a többi boltban is
Naru ugyan ez
nyáá~ összejött a 4 manga, rendelés föladva ^^
-
Szerk: ∂z 2010-08-13 13:33:54
Valaki meg tudja mondani, hogy a Hellsing 8-at, meg a Nruto 11-et lehet e már kapni boltokban?
én úgy tdom hogy elvileg a narutot már lehet kapni...de nem biztos=/ a hellsinget meg nem tudom
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-08-13 13:16:04
(#39775) Valaki meg tudja mondani, hogy a Hellsing 8-at, meg a Nruto 11-et lehet e már kapni boltokban?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar