Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Gondoltam már ilyenre,h ha Pesten vagyok,akkor fórumtalira könnyeb lenne eljutnom,mint mondjuk Csongrádról.De sajnos ha akarnék se jönne össze a dolog,reggeltől estig nyomassuk a k*rva melót,mert határidőre kész kell lennünk vele.Nem hinném,h ráérnék este 9-nél hamarabb fórumtalizni.Meg lövésem sincs,hova kell menni ^^"
Am meg írtam még április környékén,h Pesten leszek pár hónapig.
Plusz alig ismerem Pestet,annyi tuti,h a XVI. kerületben vagyunk,valami Budapesti Mezőgazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar van a környéken,ezt megjegyeztem,na meg a Szamóca cukrászdát.
Am meg írtam még április környékén,h Pesten leszek pár hónapig.
Plusz alig ismerem Pestet,annyi tuti,h a XVI. kerületben vagyunk,valami Budapesti Mezőgazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar van a környéken,ezt megjegyeztem,na meg a Szamóca cukrászdát.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
...én is bedurararázódtam mostanábanXD épp most szedem le a 20. részét. viszont mikor először meghallottam Kida hangját, mint Miyano Mamoru felvisítottamXD egyik kedvenc seiyum
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Onee-samaaaaa ^^
Te is hiányoztál ám
Hátööö április kezdete óta Pesten rohadok hétközben,ez a szomorú hír és az oka,h alig vagyok fent fórumon.A jó hír,h másfél hét és utána már elvileg napi szinten tudom a fórumot fárasztani baromságaimmal,nem csak hétvégén,mint ahogyan most is.
A One Piece témához mostanában nem nagyon tudok mit hozzáfűzni-hozzászólni,az anime túl hosszú,főleg elkezdeni,a manga meg egyenlőre függőben van olvasás szempontjábúl.
A Durarara és a To aru kagaku no railgun most jobban leköt ^^"
neszójjábe xD
Te is hiányoztál ám
Hátööö április kezdete óta Pesten rohadok hétközben,ez a szomorú hír és az oka,h alig vagyok fent fórumon.A jó hír,h másfél hét és utána már elvileg napi szinten tudom a fórumot fárasztani baromságaimmal,nem csak hétvégén,mint ahogyan most is.
A One Piece témához mostanában nem nagyon tudok mit hozzáfűzni-hozzászólni,az anime túl hosszú,főleg elkezdeni,a manga meg egyenlőre függőben van olvasás szempontjábúl.
A Durarara és a To aru kagaku no railgun most jobban leköt ^^"
vénség
neszójjábe xD
pomogács
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Souichiro!!!!
hiányoztál
vénség
hiányoztál
vénség
Szegény bagoly...
Ez engem annyira sokkolt,h megyek is Berserket olvasni.Tegnap este sikeresen leküzdöttem a 16. kötetet.Február óta azé ez nem semmi tejjesítmény.
Ja és vmiért sz@rakodik a netem,de nemtom mijé.
Mondtammár am,h sz@r érzés 23 évesnek lenni?
Szerk: Souichiro 2010-08-01 11:09:56
az eleje jó, később kevésbé tetszik
süti: a bagoly az egyik kedvenc állatom haláli amilyen pofákat tudnak vágniXD
süti: a bagoly az egyik kedvenc állatom haláli amilyen pofákat tudnak vágniXD
beküldve: 2010-08-01 10:42:50
(#39494) Tegnap kezdtük el nézni a Fullmetal Alchemist Szabó Máté és Győrfi Anna szinkronnal. Mit gondoltok erről a japán animéről?
beküldve: 2010-08-01 10:34:22
(#39493) és Hiroyuki Takei, aki a Shaman Kingért felelős, és Miyano Mamoru, aki Tamakinak, Death the Kidnek, Lightnak, Kibának, Kida Masaominak volt a hangja...
jó reggelt gyerekek
jó reggelt gyerekek
Szerk: Gilje-sama 2010-08-01 09:22:10
beküldve: 2010-08-01 02:07:31
(#39491) Már csak el kéne kezdeni azt a One Piecet. Még Hirano-sama is odáig van érte. Túl nagyot meg nem tévedhet. Ő nem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
valamelyik Conon Shanks leszekXD vagy anime, vagy mondo attl függ melyikre megyek
nem csak a fejét, haját is! csavargattam az egyik srác Sailor Moon csicsáját az ujjam körül. nagyon szexüel volt
rajzoltam a szakállamat, szemceruzával
Shanks szabad lélek! egy igazi kalóz mindenkié!!!!!!!!
(fordítás: gyertek szedjetek szééééééééééééééé tXD)
nem csak a fejét, haját is! csavargattam az egyik srác Sailor Moon csicsáját az ujjam körül. nagyon szexüel volt
rajzoltam a szakállamat, szemceruzával
Shanks szabad lélek! egy igazi kalóz mindenkié!!!!!!!!
(fordítás: gyertek szedjetek szééééééééééééééé tXD)
Szerk: Gilje-sama 2010-08-01 00:38:33