Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az igen. Az én időmben 7. osztályban még csak az első plátói szerelmeknél tartottak a gyerekek (vagy csak én voltam teljesen vak az ilyen dolgokra Lehet. )Mondjuk piálás már akkor is volt, de a füvezés szóba sem került. Ez most megdöbbentett.
Béla: X'D Elképzeltem a kislányt és a szituációt. *Nyaaaa* Nagyon cukik lehettetek.
Merchior: Mázlista. Nálunk a fiúk állandóan menőztek/próbáltak menőzni. Ami azért elég vicces volt, tekintve hogy a nagy részük nálam alacsonyabb, alig pelyhedző állú, gusztustalanul kinéző srác volt. Ehehe....meg most jut eszembe a buzi gyerek is, aki harapdálta más fiúk vállát, mi meg Fiszivel képregényt akartunk róla és az állandóan piáló haverjáról készíteni. (
Béla: X'D Elképzeltem a kislányt és a szituációt. *Nyaaaa* Nagyon cukik lehettetek.
Merchior: Mázlista. Nálunk a fiúk állandóan menőztek/próbáltak menőzni. Ami azért elég vicces volt, tekintve hogy a nagy részük nálam alacsonyabb, alig pelyhedző állú, gusztustalanul kinéző srác volt. Ehehe....meg most jut eszembe a buzi gyerek is, aki harapdálta más fiúk vállát, mi meg Fiszivel képregényt akartunk róla és az állandóan piáló haverjáról készíteni. (
Yaoi tartalommal.
Szerk: Yaven 2010-07-30 23:02:01
Na és te mennyi vagy?
Egyre inkább gondolom úgy, hogy rossz helyre születtem. A környezetemben elég sok 15-17 éves él, akikkel jóban is vagyok, de olyan nagyon extrém helyzetekről nem tudok. Persze, oké, isznak, de még egyet sem láttam a földön fetrengeni. A fűvel-fával lefekvésről nem nyilatkozom, én egyikről sem gondolnám. Komolyan, csak az én ismerőseim ilyen elmebeteg állatok, hogy próbálnak normális életet élni
Egyre inkább gondolom úgy, hogy rossz helyre születtem. A környezetemben elég sok 15-17 éves él, akikkel jóban is vagyok, de olyan nagyon extrém helyzetekről nem tudok. Persze, oké, isznak, de még egyet sem láttam a földön fetrengeni. A fűvel-fával lefekvésről nem nyilatkozom, én egyikről sem gondolnám. Komolyan, csak az én ismerőseim ilyen elmebeteg állatok, hogy próbálnak normális életet élni
Nem hiszem, hogy készült fotó. Az mondjuk aranyos volt, hogy a kislány, aki végül a hajamba rakta ezt a rakás cuccot, először úgy be volt sz.rva tőlem, hogy az apja kézen fogva vezette oda köszönni... Nem tudom, hogy miért félnek tőlem a kisgyerekek ennyire.
Csodabogár: Az osztálykirándulás/erdei iskola erről szól. Legalábbis nálunk mindig erről szólt. Persze bementünk a templomokba is.
Csodabogár: Az osztálykirándulás/erdei iskola erről szól. Legalábbis nálunk mindig erről szólt. Persze bementünk a templomokba is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-07-30 22:39:30
beküldve: 2010-07-30 22:31:28
(#39441) Hát úgy 14-15. A "mai fiatalok" ilyenek eljárnak bulizni lefekszenek füvel-fával (általában csak lányokról van szó)
ráadásul anyuci meg apuci ad neki lóvét bagóra meg piára.
a füvezésben az a legdurvább hogy az ofő is ott volt de nem nagyon tudott
ráadásul anyuci meg apuci ad neki lóvét bagóra meg piára.
a füvezésben az a legdurvább hogy az ofő is ott volt de nem nagyon tudott
és akart
tenni ellene."Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-30 22:33:13
Hány évesek voltak az erdei iskolában, hogy beszívva mászkáltak?
A Balaton nem rossz hely, bár én holnapután megyek először, szal azért mondom. De tuti lesz egy csomó szúnyog.
Béla: nagyon szekszi lehettél a Malackás csattal. Ugye volt olyan szemét családtag is a közelben, aki ezt megörökítette?
Envy: az az esés nagyon szép volt. Azt hiszem 4. osztály után történt a telkünkön (ami egy lepukkant faluban van). Bátyám rávett, hogy menjünk fel a legmeredekebb utcán és onnan fék nélkül guruljunk le a kereszteződésbe. Nem is lett volna gond a dolgoból, ha az egyik parkoló kocsira nem hiszem azt, hogy jár. Ezek után dupla fék és utána csak ara emlékszem, hogy repülök, mint Superman és utána a teljes jobb felemet lesúroltam a kavicsos úton. Aucs. Azóta nem hallgatok a bátyámra.
A Balaton nem rossz hely, bár én holnapután megyek először, szal azért mondom. De tuti lesz egy csomó szúnyog.
Béla: nagyon szekszi lehettél a Malackás csattal. Ugye volt olyan szemét családtag is a közelben, aki ezt megörökítette?
Envy: az az esés nagyon szép volt. Azt hiszem 4. osztály után történt a telkünkön (ami egy lepukkant faluban van). Bátyám rávett, hogy menjünk fel a legmeredekebb utcán és onnan fék nélkül guruljunk le a kereszteződésbe. Nem is lett volna gond a dolgoból, ha az egyik parkoló kocsira nem hiszem azt, hogy jár. Ezek után dupla fék és utána csak ara emlékszem, hogy repülök, mint Superman és utána a teljes jobb felemet lesúroltam a kavicsos úton. Aucs. Azóta nem hallgatok a bátyámra.
Egyszer még régen, amikor még mezítlábas néptáncos voltam, egy műsorban kis sámlikra felállva prédikáltunk a népnek. Amikor én következtem, szépen kibattyogtam, leraktam a székem, és ahogy raknám fel az egyik lábam, ezzel a lendülettel hátra is estem. A közönségnek tetszett
Aztán később, napjainkban újságolom csoporttársaimnak, akik erről még nem értesültek, és olyan látványosan sikerült imitálnom a mozdulatot, hogy egy hasonló esést produkáltam, mint annak idején. Csak most saját magamat vágtam hátra, ami egyébként nem volt betervezve, és saját magamat is megleptem vele. Másnap fájt a felkarom - arra estem - és nem értettem, hogy miért
Aztán később, napjainkban újságolom csoporttársaimnak, akik erről még nem értesültek, és olyan látványosan sikerült imitálnom a mozdulatot, hogy egy hasonló esést produkáltam, mint annak idején. Csak most saját magamat vágtam hátra, ami egyébként nem volt betervezve, és saját magamat is megleptem vele. Másnap fájt a felkarom - arra estem - és nem értettem, hogy miért
beküldve: 2010-07-30 22:18:12
(#39438) velem se történt nagyon semmi a nyáron azon kívűl hogy az erdei iskolában a felecsapat részeg volt a másik fele meg be volt szívva (na jó mondjuk én nem tartoztam egyik csoportba sem)( ez a Balatonnál volt.Na meg az elmaradhatatlan nyaralás a családdal a balatonnál.rám még egy gólyatábor vár a balatonnál.Ja és nagyon változatos helyeken voltam
a szúnyogok nem molesztáltak engem sem, esés se volt
a balatonnál
a szúnyogok nem molesztáltak engem sem, esés se volt
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-30 22:20:07
Ehhehe...az ilyen esések a jók, amikor semmi bajod nem lesz.
Strandon még nem estem el -emlékeim szerint-, de kb. 10 éve egy homokózóban pofára zúgtam. XD Meg az egyik felsős osztálykiránduláson a konyhában épp magyaráztam, hogy "ha harc, hát legyen harc" és ugyanebben a pillanatban pofára estem a lépcsőben. Ezt a mondást azóta kőbe vésték. Am. vicces, hogy az eséseim nagy százalékában eszembe sem jut, hogy talán le kéne tenni a kezem a földet érés előtt.
Strandon még nem estem el -emlékeim szerint-, de kb. 10 éve egy homokózóban pofára zúgtam. XD Meg az egyik felsős osztálykiránduláson a konyhában épp magyaráztam, hogy "ha harc, hát legyen harc" és ugyanebben a pillanatban pofára estem a lépcsőben. Ezt a mondást azóta kőbe vésték. Am. vicces, hogy az eséseim nagy százalékában eszembe sem jut, hogy talán le kéne tenni a kezem a földet érés előtt.
Kristóf most tudta meg, hogy két darab hajgumi volt a hajában
Nekem délelőtt 3 volt benne, meg pár csat. Az egyiken Malacka volt a Micimackóból. Imádok a rokonok kiskölykeivel játszani...
Egyébként a nyaram csodásan telik. Leégni egyszer sem sikerült, a szúnyogok nagyrészt békén hagynak, esni pedig egyszer estem k.vanagyot, az áruház raktárában, ahol árufeltöltősködtem. Nem is olyan nagy csoda, hogy kiraktak öt nap után...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
annak a csajnak adom, aki ecte fordítja a mangát. akivel te is találkoztál.
Valahogy éreztem, h neki adod. De én azért sajnálnám Hana Yorit is. xD
azóta Luffy szalmakalapjának szalagja alatt rejtezik^^
és gondolom szép lassan elég...
Yaven: Nem mesélted xD Mesélj! xD
Strand? Úr Isten, vagy 6 éve nem voltam strandon.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-30 22:14:47
a fiú látogatókat idegelni a yaoizással
Azért nem mindet
Hogy a nyaram? Leégni nem, lebarnulni egy kicsit inkább. Esés nem is, de fail fellépések annál inkább. Várj, a strandon... Ott buktam egyet. Nekifutásból akartunk beugrani, de megcsúsztam, rácsaptam egy baromi nagyot a dobogóra, egy kicsit meghorzsoltam a lábam, majd ráestem egyik barátom fejére. Neki jobban fájt, mint nekem, az fix. Elvégre nekem gyakorlatilag semmi bajom nem lett.
De még sok van hátra ebből a nyárból is. Aug. 8-13 tábor, 14. Howling Ray koncert, 16-19 Szentes
Én még mindig hófehérke vagyok, de múltkor egy cseles szúnyog fenéken csípett.
Akkor már csak egy esős sztori hiányzik. Tényleg, itt már meséltem az ominózus "supermenként repülök" biciklis balesetemről?
Akkor már csak egy esős sztori hiányzik. Tényleg, itt már meséltem az ominózus "supermenként repülök" biciklis balesetemről?
Szerk: Yaven 2010-07-30 22:12:08
sanjos pont azokat nem szeretem amik a gyűjteményedben sorakoznak^^
Envy: annak a csajnak adom, aki ecte fordítja a mangát. akivel te is találkoztál. szíííííív??? évekkel ezelőtt kiöltem magamból. azóta Luffy szalmakalapjának szalagja alatt rejtezik^^
Yavenem: velem is ez a helyzet. nem is értem! és én leégtem. azóta levedlettem. sárgásbarna vagyok
Envy: annak a csajnak adom, aki ecte fordítja a mangát. akivel te is találkoztál. szíííííív??? évekkel ezelőtt kiöltem magamból. azóta Luffy szalmakalapjának szalagja alatt rejtezik^^
Yavenem: velem is ez a helyzet. nem is értem! és én leégtem. azóta levedlettem. sárgásbarna vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-07-30 22:08:16
beküldve: 2010-07-30 22:04:51
(#39431) Sziasztok! *őrült módjára integet, ha már az előbb elfelejtett köszönni^^"*
Olyan fura, hogy mostanság nem lógok errefelé annyit. Teljesen elfelejtettem már, hogy milyen éjbe nyúlóan fórumozni és a fiú látogatókat idegelni a yaoizással. Hogy tudtam kb. 2 hónapig e nélkül élni?
És most is csak köszönni ugrottam be, mert cosplay készítés megy már reggel óta.
Am. meséljetek már valamit magatokról/a nyaratokról! Pl. sikerült eddig valakinek leégnie? Legszörnyűbb szúnyogcsípés helyek? Esések? Na jó, a kellemes emlékek is érdekelnek.
Olyan fura, hogy mostanság nem lógok errefelé annyit. Teljesen elfelejtettem már, hogy milyen éjbe nyúlóan fórumozni és a fiú látogatókat idegelni a yaoizással. Hogy tudtam kb. 2 hónapig e nélkül élni?
És most is csak köszönni ugrottam be, mert cosplay készítés megy már reggel óta.
Am. meséljetek már valamit magatokról/a nyaratokról! Pl. sikerült eddig valakinek leégnie? Legszörnyűbb szúnyogcsípés helyek? Esések? Na jó, a kellemes emlékek is érdekelnek.
beküldve: 2010-07-30 22:00:43
(#39430) Kristóf most tudta meg, hogy két darab hajgumi volt a hajában. MENNYI? Eddig totál abban a tudatban voltam, hogy csak 1 van.... Ezt a csapást
Gilje, ügyes vagy. Bár lehetne ilyen csinálni csere nélkül is.....