• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 320 321 322 323 324 325 326 327 328 ... <<>>
beküldve: 2010-07-30 23:01:43
(#39444) Válasz Csodabogár (#39441) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Az igen. Az én időmben 7. osztályban még csak az első plátói szerelmeknél tartottak a gyerekek (vagy csak én voltam teljesen vak az ilyen dolgokra Lehet. )Mondjuk piálás már akkor is volt, de a füvezés szóba sem került. Ez most megdöbbentett.

Béla: X'D Elképzeltem a kislányt és a szituációt. *Nyaaaa* Nagyon cukik lehettetek.

Merchior: Mázlista. Nálunk a fiúk állandóan menőztek/próbáltak menőzni. Ami azért elég vicces volt, tekintve hogy a nagy részük nálam alacsonyabb, alig pelyhedző állú, gusztustalanul kinéző srác volt. Ehehe....meg most jut eszembe a buzi gyerek is, aki harapdálta más fiúk vállát, mi meg Fiszivel képregényt akartunk róla és az állandóan piáló haverjáról készíteni. (
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Yaoi tartalommal.

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Yaven 2010-07-30 23:02:01
beküldve: 2010-07-30 22:40:28
(#39443) Válasz Csodabogár (#39441) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Na és te mennyi vagy?

Egyre inkább gondolom úgy, hogy rossz helyre születtem. A környezetemben elég sok 15-17 éves él, akikkel jóban is vagyok, de olyan nagyon extrém helyzetekről nem tudok. Persze, oké, isznak, de még egyet sem láttam a földön fetrengeni. A fűvel-fával lefekvésről nem nyilatkozom, én egyikről sem gondolnám. Komolyan, csak az én ismerőseim ilyen elmebeteg állatok, hogy próbálnak normális életet élni

beküldve: 2010-07-30 22:38:07
(#39442) Válasz Yaven (#39440) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Nem hiszem, hogy készült fotó. Az mondjuk aranyos volt, hogy a kislány, aki végül a hajamba rakta ezt a rakás cuccot, először úgy be volt sz.rva tőlem, hogy az apja kézen fogva vezette oda köszönni... Nem tudom, hogy miért félnek tőlem a kisgyerekek ennyire.

Csodabogár: Az osztálykirándulás/erdei iskola erről szól. Legalábbis nálunk mindig erről szólt. Persze bementünk a templomokba is.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-07-30 22:39:30
beküldve: 2010-07-30 22:31:28
(#39441)
Csodabogár
Csodabogár
[ Rászokóban ]
Hát úgy 14-15. A "mai fiatalok" ilyenek eljárnak bulizni lefekszenek füvel-fával (általában csak lányokról van szó)
ráadásul anyuci meg apuci ad neki lóvét bagóra meg piára.
a füvezésben az a legdurvább hogy az ofő is ott volt de nem nagyon tudott

és akart

tenni ellene.

"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-30 22:33:13
beküldve: 2010-07-30 22:27:26
(#39440) Válasz Csodabogár (#39438) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Hány évesek voltak az erdei iskolában, hogy beszívva mászkáltak?
A Balaton nem rossz hely, bár én holnapután megyek először, szal azért mondom. De tuti lesz egy csomó szúnyog.

Béla: nagyon szekszi lehettél a Malackás csattal. Ugye volt olyan szemét családtag is a közelben, aki ezt megörökítette?

Envy: az az esés nagyon szép volt. Azt hiszem 4. osztály után történt a telkünkön (ami egy lepukkant faluban van). Bátyám rávett, hogy menjünk fel a legmeredekebb utcán és onnan fék nélkül guruljunk le a kereszteződésbe. Nem is lett volna gond a dolgoból, ha az egyik parkoló kocsira nem hiszem azt, hogy jár. Ezek után dupla fék és utána csak ara emlékszem, hogy repülök, mint Superman és utána a teljes jobb felemet lesúroltam a kavicsos úton. Aucs. Azóta nem hallgatok a bátyámra.

beküldve: 2010-07-30 22:21:53
(#39439) Válasz Yaven (#39437) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Egyszer még régen, amikor még mezítlábas néptáncos voltam, egy műsorban kis sámlikra felállva prédikáltunk a népnek. Amikor én következtem, szépen kibattyogtam, leraktam a székem, és ahogy raknám fel az egyik lábam, ezzel a lendülettel hátra is estem. A közönségnek tetszett

Aztán később, napjainkban újságolom csoporttársaimnak, akik erről még nem értesültek, és olyan látványosan sikerült imitálnom a mozdulatot, hogy egy hasonló esést produkáltam, mint annak idején. Csak most saját magamat vágtam hátra, ami egyébként nem volt betervezve, és saját magamat is megleptem vele. Másnap fájt a felkarom - arra estem - és nem értettem, hogy miért

beküldve: 2010-07-30 22:18:12
(#39438)
Csodabogár
Csodabogár
[ Rászokóban ]
velem se történt nagyon semmi a nyáron azon kívűl hogy az erdei iskolában a felecsapat részeg volt a másik fele meg be volt szívva (na jó mondjuk én nem tartoztam egyik csoportba sem)( ez a Balatonnál volt.Na meg az elmaradhatatlan nyaralás a családdal a balatonnál.rám még egy gólyatábor vár a balatonnál.Ja és nagyon változatos helyeken voltam

a balatonnál

a szúnyogok nem molesztáltak engem sem, esés se volt

"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-30 22:20:07
beküldve: 2010-07-30 22:17:33
(#39437) Válasz Merchior (#39434) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Ehhehe...az ilyen esések a jók, amikor semmi bajod nem lesz.
Strandon még nem estem el -emlékeim szerint-, de kb. 10 éve egy homokózóban pofára zúgtam. XD Meg az egyik felsős osztálykiránduláson a konyhában épp magyaráztam, hogy "ha harc, hát legyen harc" és ugyanebben a pillanatban pofára estem a lépcsőben. Ezt a mondást azóta kőbe vésték. Am. vicces, hogy az eséseim nagy százalékában eszembe sem jut, hogy talán le kéne tenni a kezem a földet érés előtt.

beküldve: 2010-07-30 22:15:13
(#39436) Válasz Merchior (#39430) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Kristóf most tudta meg, hogy két darab hajgumi volt a hajában

Nekem délelőtt 3 volt benne, meg pár csat. Az egyiken Malacka volt a Micimackóból. Imádok a rokonok kiskölykeivel játszani...

Egyébként a nyaram csodásan telik. Leégni egyszer sem sikerült, a szúnyogok nagyrészt békén hagynak, esni pedig egyszer estem k.vanagyot, az áruház raktárában, ahol árufeltöltősködtem. Nem is olyan nagy csoda, hogy kiraktak öt nap után...

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-07-30 22:13:24
(#39435) Válasz Gilje-sama (#39432) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
annak a csajnak adom, aki ecte fordítja a mangát. akivel te is találkoztál.

Valahogy éreztem, h neki adod. De én azért sajnálnám Hana Yorit is. xD

azóta Luffy szalmakalapjának szalagja alatt rejtezik^^

és gondolom szép lassan elég...

Yaven: Nem mesélted xD Mesélj! xD

Strand? Úr Isten, vagy 6 éve nem voltam strandon.

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-30 22:14:47
beküldve: 2010-07-30 22:11:58
(#39434) Válasz Yaven (#39431) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
a fiú látogatókat idegelni a yaoizással

Azért nem mindet

Hogy a nyaram? Leégni nem, lebarnulni egy kicsit inkább. Esés nem is, de fail fellépések annál inkább. Várj, a strandon... Ott buktam egyet. Nekifutásból akartunk beugrani, de megcsúsztam, rácsaptam egy baromi nagyot a dobogóra, egy kicsit meghorzsoltam a lábam, majd ráestem egyik barátom fejére. Neki jobban fájt, mint nekem, az fix. Elvégre nekem gyakorlatilag semmi bajom nem lett.
De még sok van hátra ebből a nyárból is. Aug. 8-13 tábor, 14. Howling Ray koncert, 16-19 Szentes

beküldve: 2010-07-30 22:11:52
(#39433) Válasz Gilje-sama (#39432) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Én még mindig hófehérke vagyok, de múltkor egy cseles szúnyog fenéken csípett.

Akkor már csak egy esős sztori hiányzik. Tényleg, itt már meséltem az ominózus "supermenként repülök" biciklis balesetemről?

Szerk: Yaven 2010-07-30 22:12:08
beküldve: 2010-07-30 22:06:32
(#39432) Válasz Csodabogár (#39429) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
sanjos pont azokat nem szeretem amik a gyűjteményedben sorakoznak^^

Envy: annak a csajnak adom, aki ecte fordítja a mangát. akivel te is találkoztál. szíííííív??? évekkel ezelőtt kiöltem magamból. azóta Luffy szalmakalapjának szalagja alatt rejtezik^^

Yavenem: velem is ez a helyzet. nem is értem! és én leégtem. azóta levedlettem. sárgásbarna vagyok

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-07-30 22:08:16
beküldve: 2010-07-30 22:04:51
(#39431)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sziasztok! *őrült módjára integet, ha már az előbb elfelejtett köszönni^^"*

Olyan fura, hogy mostanság nem lógok errefelé annyit. Teljesen elfelejtettem már, hogy milyen éjbe nyúlóan fórumozni és a fiú látogatókat idegelni a yaoizással. Hogy tudtam kb. 2 hónapig e nélkül élni?
És most is csak köszönni ugrottam be, mert cosplay készítés megy már reggel óta.
Am. meséljetek már valamit magatokról/a nyaratokról! Pl. sikerült eddig valakinek leégnie? Legszörnyűbb szúnyogcsípés helyek? Esések? Na jó, a kellemes emlékek is érdekelnek.

beküldve: 2010-07-30 22:00:43
(#39430)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]

Kristóf most tudta meg, hogy két darab hajgumi volt a hajában. MENNYI? Eddig totál abban a tudatban voltam, hogy csak 1 van.... Ezt a csapást

Gilje, ügyes vagy. Bár lehetne ilyen csinálni csere nélkül is.....

Oldalak: ... 320 321 322 323 324 325 326 327 328 ... <<>>