Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
sajna nem de szívsen megtanulnék egyszer
beopsedtünk
beopsedtünk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-28 22:27:08
(#39383) Nos nekem csak egy kérdésem lenne:Tud-e valaki gózni?( mert magammal azért unalmas egy kissé )
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-28 22:27:43
beküldve: 2010-07-28 21:50:27
(#39382) Írni kéne valamit, de semmire nem tudok értelmeset reagálni, meg történet/történés sem jut eszembe, amivel traktálhatnálak benneteket.... Mit tegyek?
beküldve: 2010-07-28 19:20:01
(#39381) A Youtube Snake elvett az életemből 1 órát. De most komolyan. Mér kell nyilvánosságra hozniuk hogy unatkoztak az informatikusok? Több ezer ember életéből lopnak el perceket. De már csak egy nap~
Hungexpó PeCsa vita: A PeCsánál ott a Városliget. Közel vannak a boltok. Hungexponál félórára van a tesco ahol nem kell 1000forintos sültkruplit venni. A PeCsa kisebb és szigorúbb. És melegebb. A Hungexpo lazább és nagyobb és... nagy. Nem találni senkit. A PeCsában csak a nagyteremben vesznek el az emberek. A Hungexpoban mindenhol. Nekem addig mindegy amíg mangát lehet venni. Bár Conon sohasem vettem magamnak mangát. Nem ártana már egyszer...
Hungexpó PeCsa vita: A PeCsánál ott a Városliget. Közel vannak a boltok. Hungexponál félórára van a tesco ahol nem kell 1000forintos sültkruplit venni. A PeCsa kisebb és szigorúbb. És melegebb. A Hungexpo lazább és nagyobb és... nagy. Nem találni senkit. A PeCsában csak a nagyteremben vesznek el az emberek. A Hungexpoban mindenhol. Nekem addig mindegy amíg mangát lehet venni. Bár Conon sohasem vettem magamnak mangát. Nem ártana már egyszer...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-07-28 19:30:15
Mihawk! ^___^
Jó választás
Jó választás
Köszi Envy!Mostanában kezdtem el a One Piece-t mondjuk már az 52.résznél vagyok és nagyon jó!A kis Buggy nagyon vicces
Pedig van egy fílingje, amikor csak úgy véletlen összetalálkoztok ismerőssel. Talán tavaszi Conon volt, PeCsában, hogy egy lány csak úgy odajött hozzánk beszélgetni és a nap folyamán többször is összetalálkoztunk vele. Vicces volt
Sajnos ilyet legutóbbi Conon nem tapasztaltam, de ez van.
Sajnos ilyet legutóbbi Conon nem tapasztaltam, de ez van.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-07-28 14:14:53
beküldve: 2010-07-28 12:19:49
(#39377) Sztem a Hungexpo jobb mert tágasabb meg lehet kaját bevinni meg ilyenek...Ha valakit meg nem találsz meg a nagy tér miatt akkor ott a mobil
ja és valamelyik újságban az iskolakezdést lekoppintott azumanga daiohal reklámozzák
ja és valamelyik újságban az iskolakezdést lekoppintott azumanga daiohal reklámozzák
Hát, már sokszor leírtam a véleményemet. A Hungexpo kényelmesebb és az egész jobban megvan szervezve, viszont pont emiatt a nagy hely miatt alig lehet bárkit is megtalálni, plusz hangulatilag az egész nulla /számomra/. A PeCsába a szervezők tényleg arra összpontosítottak, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, nagyon családias a légkör és kellemes az egész. De az idei MAT con nemtudom, mennyire lesz jó. *sóhaj*
Attól félek, hogy mindkettő sz*r lesz.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-07-28 11:12:45
(#39375) Sziasztok! Ti melyikre mentek majd: MondoCon, vagy a MAT által szervezett ŐsziCon?
Én sajnos nem tudom eldönteni. A Hungexpoban jó volt a SakuraCon, a PeCsában még nem voltam, de nagyon rosszakat hallottam róla. Szerintetek melyik lenne a jobb?
Én sajnos nem tudom eldönteni. A Hungexpoban jó volt a SakuraCon, a PeCsában még nem voltam, de nagyon rosszakat hallottam róla. Szerintetek melyik lenne a jobb?
beküldve: 2010-07-27 20:17:49
(#39374) Akkor én most megyek, bye-bye! Majd később feljövök!
,,Hitler fején ugrálok!"
Most is sikerült eljátszom azt, amit Háté-nál.... Csak nézem az msn-en, hogy ki a franc ez?? Nem is rémlik még csak hasonló sem! Egyáltalán hol talált ez meg?
Csak eztán néztem ide a fórumra. Jaaaa, Aizen, világos!
MerchioR elbújik most szépen...
Csak eztán néztem ide a fórumra. Jaaaa, Aizen, világos!
MerchioR elbújik most szépen...
Hol laksz? Felveszlek MSN-re, oké?
A filmet meg te tudod, én csak ajánlottam.
A filmet meg te tudod, én csak ajánlottam.
,,Hitler fején ugrálok!"
ki szeretném próbálni
Gyere le hozzánk, oszt tolunk egyet ketten!
Nemhiszem, hogy megnézem a filmet.
Akkor jó, Merci. Tesóm azt mondta, hogy egy Xbox 360 nagyon hamar tönkremegy, úgyhogy olyat nem veszek, de majd egyszer ki szeretném próbálni a Resident Evil 5 játékot. Mondjuk máshogy nem nagyon lehet.
A filmet szerintem meg nézd meg, állati!
A filmet szerintem meg nézd meg, állati!
,,Hitler fején ugrálok!"