Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Rajtam most nagyjából ugyan olyan ruha van, mint bármilyen más nyári napon. Most felvettem egy pólót, meg egy bokazoknit... De egyáltalán nem fázok.
Vittél? Hova?
Vittél? Hova?
Köszi! Ez a hideg tényleg frankó, nincs normális rucim,mert csak ilyen nyári cuccot hoztam, befagy az, ami befagyhat
Kiome/SEn Arashi
Nézni kell egy kis Soul Eater-t. Attól biztos jobb lesz az ember kedve. Főleg, miután megpillantotta Halál Város Napját... Az kész... Beteg a rajzoló, annyi biztos.
Viszont én az ilyen időt szeretem: Nincs se túl meleg, se túl hideg, kellemes 20° körüli a hőmérséklet, és megkoronázza egy kis lágy szellő. Tökkkéletes Ezért szeretem én az őszt, az iskolakezdés ellenére
Viszont én az ilyen időt szeretem: Nincs se túl meleg, se túl hideg, kellemes 20° körüli a hőmérséklet, és megkoronázza egy kis lágy szellő. Tökkkéletes Ezért szeretem én az őszt, az iskolakezdés ellenére
Szerk: Merchior 2010-07-27 15:34:39
Most már tényleg szörnyű ez a hideg, öt napja nem láttam napot.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-07-27 14:36:59
(#39350) ŐŐŐŐŐőőőőő..... Őőőőőő.... Izééé.... Kiome!! Ez a rajz.... Úgy kellett visszailleszteni az állkapcsomat a helyére, olyan szép! Én még az eget sem tudnám hasonlóan sem lerajzolni
Őm.. Asszem hideg van. Meg hogy július
Főleg, hogy nincs is ég....Mindegy, ha lenne se tudnám
Őm.. Asszem hideg van. Meg hogy július
Szerk: Merchior 2010-07-27 14:42:18
beküldve: 2010-07-27 11:51:31
(#39349) Sokkal jobb és nyugisabb így, minthogy érkezzen napi többszáz post. /mint a bejelentés-visszaszámlálókn l, mindig ilyen rakás új arc regisztrál és másodpercenként megtelik egy oldal./
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-07-27 10:06:58
(#39347) Csak szeretném valahogy felendítani a fórumot. Kissé már kezd nyugtalanítani ez a napi 5 post...-
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jogos. Nem szólok egy szót sem.
És igen. Youtube Snake. Beszarás de most komolyan *döbbentem bámulja a képernyőt* Teljesképernyőn halálra rémisztett. És már csak 2 nap~~~
És igen. Youtube Snake. Beszarás de most komolyan *döbbentem bámulja a képernyőt* Teljesképernyőn halálra rémisztett. És már csak 2 nap~~~
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Ülj már bele egy kanálba te kis drága. :333 Vagy akármi. Szedj össze egy agyat. Tudomisén.
Imádom ahogy pofázol =DDDD Mire fel? :3 Cukojfalat
Nagyfijjjú
awh najó meguntam, back to reviews
//update: amúgy mire kellett volna reagálni?...
//update: KJAAAA N3IL episode 1!!
Imádom ahogy pofázol =DDDD Mire fel? :3 Cukojfalat
Nagyfijjjú
awh najó meguntam, back to reviews
//update: amúgy mire kellett volna reagálni?...
//update: KJAAAA N3IL episode 1!!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-07-27 01:20:10
Hanon már megint nem reagál :(
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Álmélkodok mert Hanon használt szmájlikat. Mondjuk néha most is.
hádemost miafaszt csináljak bázmeg, há változnak a körülmények, új arcok jönnek, alkalmazkodni kell hozzájuk, dik csájé.
szijaddddzzzzz!!! jer hazaaaa!!!
Olvasd a fórumot a kezdetektől. Megunhatatlan. Szörnyülködhetsz és álmélkodhatsz. Szörnyülködök mert kib@szott nagy troll voltam. Álmélkodok mert Hanon használt szmájlikat. Mondjuk néha most is.
Hanon: bishiRaszputyin. Igazából ezért kezdtem el olvasni. Aztán már úgy az egészért.
Hanon: bishiRaszputyin. Igazából ezért kezdtem el olvasni. Aztán már úgy az egészért.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Köszönöm ^^ jme egy tökéletesen elrettentő példa arra, hogy mik fognak itt történni ha behsl a fórum és én unatkozom
A Drifters csodálatos. Egyszerűen hihetetlen hogy mennyit költött Hirano sensei drogokra. 10. fejezetnél tartok.
Pontosan. És akkor még nincs is bishiRaszputyin.
Tudni akarom mit használ.
miyu
meg gonosz xC
Há' jó, de ez mindennapi rutin. Nem szűkíthetjük le egy "most" időintervallumára.
exiled te olyan életrevaló okos kölök vagy. öröm látni.