Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-24 19:54:13
(#39324) Hazajöttem két napra. Megyek teknőst etetni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A Bukkanó! szvsz egy fokkal jobb volt, de ez meg hosszabb.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Engem is meggyőzött,megyek és beszerzem vhonnan.Google barát hátha segít.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Éreztem anno, hogy tovább kéne nézni az első résznél... De ezek most végleg meggyőztek.
Holnap elkezdem, hogy aztán két rész után abbahagyhassam.
Holnap elkezdem, hogy aztán két rész után abbahagyhassam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-07-24 13:43:45
beküldve: 2010-07-24 10:17:03
(#39318) Irigyelem a közeledben lévő bámészkodó gyalogosokat ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-07-24 10:17:18
beküldve: 2010-07-24 10:11:49
(#39317) Tök jól indult a délelőttöm, megfürödhettem a frissen ömlő esőben ernyővel a biciklin szenvedve+az úton álló víz fröcskölésében rövid naciban és pólóban A városba a hőmérő 21 fokot mutatott amin meglepődtem(jó már az esőn is) mivel tegnap azt mondták a keleti ország részbe még nem lesz akkora lehűlés, de úgy tűnik a Tiszántúllal se volt igazuk mert net szerint arra is esik néhol és pont a Dunántúlon van napsütés
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-07-24 00:29:18
(#39316) Imádom magam. És ez nem a nárcizmus egy elvetemült formája, annál sokkat egyszerűbb érzés. Örömet lelek abban, ha olyan dolgokkal tudom magamat szabadidőben szórakoztatni, amitől az emberek jelentős része amúgy idegbajt kapna. Mert nem nekik való. Mert az én ízlésem jobb, mint az övék, nem tudják felfogni az egyszerű dolgok nagyszerűségét. Megkapom a Taste Note-ot, és mindenki képzelje oda Raito gonosz röhögőgörcsét a Desznótból.
link
link
96% csimpánz?
Sz'al azé' v'ok én olyan hülye. *megvakarja a hónalját és megeszik egy banánt*
Sz'al azé' v'ok én olyan hülye. *megvakarja a hónalját és megeszik egy banánt*
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-23 22:25:59
Ez jó xD Én mindigis tölgynek magy baranckfának éreztem magam
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ezen nincs semmi meglepő. Dz a legaktívabb fűzfa amit valaha is láttam.
Bazzeg egész szavakat hagyok ki a mondandómból.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-07-23 19:47:25
beküldve: 2010-07-23 19:41:39
(#39312) fuck. Most mondták be a national geograpich-on, hogy a dns-ünk 96%-ban hasonlít a csimpánzéhoz, 75%-ban a kutyához és 33%-ban a nárciszhoz.O.o...
Igen, meg a játékok 78% sz@r úgyhogy tényleg mehet kukába. ^^ Egyszer az egyik játékot még ki is próbáltam (amit FreddyD is).
Nyári Srácokról meg csak annyit, hogy jó lenne egy folytatás, de tényleg jó volt.
Nyári Srácokról meg csak annyit, hogy jó lenne egy folytatás, de tényleg jó volt.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-07-23 18:13:41
(#39310) Én is szeretem a vidijeit. A póló meg tényleg fajensz lenne. Meéűgérné, mert szép rajta a nyomat, meg fekete ^^
Amúgy: Fuhh. Ma megszereztem a nyári srácok hiányzó kötetét is, és végigolvastam a maradékot. Überfaszsa volt ^^ Az egyetlen probléma vele az volt, hogy rövid Meg azért bud&chrissie párostól vmi hosszabb szexjelenetet vártam volna. Elvégre 18-as karika vagy mi van a hátulján. Pech. Na mindegy. Am nem tud vki valamilyen folytatásról?
Amúgy: Fuhh. Ma megszereztem a nyári srácok hiányzó kötetét is, és végigolvastam a maradékot. Überfaszsa volt ^^ Az egyetlen probléma vele az volt, hogy rövid Meg azért bud&chrissie párostól vmi hosszabb szexjelenetet vártam volna. Elvégre 18-as karika vagy mi van a hátulján. Pech. Na mindegy. Am nem tud vki valamilyen folytatásról?