Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jaja bnálam is ezt mutatta, na mindegy, lmerül a gépem, jóéjt gyerekek!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hehe, nálam "bejelentkezett felhasználók" probléma volt, azt írta ki, hogy csak én vagyok aztán frissítek, "aztabüdös", elcsodálkoztam, hogy mennyi ember van fent. Besz@rás az oldal. Vagy ahogy én mondanám, "Kicsit bugos, de azért szeretjük."
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-07-23 00:59:41
(#39292) asszem megbolondult az oldal nálam...eddg 2x frissítettem, és azt dobta h én voltam tagnap az utolsó hozzászóló erre látom nem tétlenkedtetekXD
ihgazi, fangörlös limit breaket kaptam ma, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva. gyerekek, nézzetetk kuroshitsuji 2-t. bár elképzelhető, hogy nálatok nem lesz akkora a fandom mint itt
ihgazi, fangörlös limit breaket kaptam ma, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva. gyerekek, nézzetetk kuroshitsuji 2-t. bár elképzelhető, hogy nálatok nem lesz akkora a fandom mint itt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-23 00:50:17
(#39291) Halihó!
Hűha emberek, egy hónap alatt több dolog történt velem, mint az előző háromban. Mindenesetre ne tudjátok meg, szörnyű egy hónap ez. És akkor mi lesz itt még szeptemberben "tejézusúristenbefogoksza rni".
Amúgy mizujs?
Hűha emberek, egy hónap alatt több dolog történt velem, mint az előző háromban. Mindenesetre ne tudjátok meg, szörnyű egy hónap ez. És akkor mi lesz itt még szeptemberben "tejézusúristenbefogoksza rni".
Amúgy mizujs?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-23 00:50:44
kockázatos. tesóm is csak azért került át, mert egy csomó orvos lemondott a gyógytornászatról
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
megtanítanátok teleportálni
Efféle segítséggel sajnos nem szolgálhatok. De talán egy depressziós ember helyrehozására nem is feltétlenül szükséges a közvetlen jelenlét. Szerintem telefonon/msn-en is ki lehet oktatni az illetőt, hogy kapja rendbe magát, de nagyon sürgősen. Legalábbis szerintem...
Mocskos egy dolog ez bűntudat/lelkiismeret. Pfujj, de utálom.... Nem kell ez senkinek! A francba az egésszel!
Bár ez Miyunak aligha jelent bárminemű segítséget.
miyunak most az lenne a legnagyobb segítség, ha megtanítanátok teleportálni, hogy felpofozza a depressziós barátnőjét :') A bátyádnak amúgy sok sikert ~
Exiled: én is efféle tervekkel flörtölök, mert kicsúsztam a támogatottból, bár erre már készültem lelkileg *reszelgeti a körmeit*
beküldve: 2010-07-22 21:27:05
(#39287) Bátyámnak a jelek szerint nagy szerencséje van, mert mindenhova befér a pontjai alapján, egyedül a szíve vágya húzós egy kicsit. Bár ez Miyunak aligha jelent bárminemű segítséget.
beküldve: 2010-07-22 21:22:33
(#39286) tesóméknál 100 ponttal emelték fel az előző évihez képest, így éppen bejutott fizetősre... pár hónap múlva meg áttették államisra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Persze. Ma írták ki a ponthatárokat. Úgy néz ki, engem felvettek, barátnőt meg nem. Majd ötven ponttal vitték feljebb a határt, ami erős wtf...
De muszáj pótfelvételire jelentkeznie, mert a koleszhelyünk már megvan, khm, ééésésés próbálom őt felhívni, hogy ne keseredjen, hanem jelölje meg a pótfelvin a fizetőset, dedede nem tudom felhívni, mert mind a _három_ telója ki van kapcsolva, és... mindegy, lényegtelen :'D
Körvonalakban ezért akarom elpusztítani a világot ^___^
Nektek szebb estét ~
De muszáj pótfelvételire jelentkeznie, mert a koleszhelyünk már megvan, khm, ééésésés próbálom őt felhívni, hogy ne keseredjen, hanem jelölje meg a pótfelvin a fizetőset, dedede nem tudom felhívni, mert mind a _három_ telója ki van kapcsolva, és... mindegy, lényegtelen :'D
Körvonalakban ezért akarom elpusztítani a világot ^___^
Nektek szebb estét ~
Valami jövendőmondással foglalkozó embernek kellene lennem felnőtt koromban. Olyan szépen megmondtam, hogy senkit nem érdekel a mai napom Önbizalomhiányrulz!!!
Viszont társulok Exiledhez. Kíváncsi vagyok én is a történtekre, melyek ilyen szavakat váltottak ki Miyuból.
Viszont társulok Exiledhez. Kíváncsi vagyok én is a történtekre, melyek ilyen szavakat váltottak ki Miyuból.
szabad tudnunk mi történt?
beküldve: 2010-07-22 20:41:38
(#39282) Mik ezek a ponthatárok?! Hogy csinálták volna a babafotótokat a taigetoszon ti... *árgh* Jógalégzésjógalégzés ~~~~~~
Ezzel sikeresen eltosztam azt a kevéske pacifista lelkületemet, ami megmaradt. Rohadjanak meg, pózoljanak egy éhes jegesmedvével.
Ezzel sikeresen eltosztam azt a kevéske pacifista lelkületemet, ami megmaradt. Rohadjanak meg, pózoljanak egy éhes jegesmedvével.
beküldve: 2010-07-22 20:06:19
(#39281) A videó megtekintése nem okozott különösebb fájdalmat a lelkivilágomnak, mivel csak a vége után fogtam fel, hogy tulajdonképpen miről is van itt szó.
A senkit nem érdeklő random helyzetjelentés: Ma 9:22-es busz go PearlCity, nagy másfél órás ráérésemben megvettem az ehavi Mondot, majd fölöslegesen vártam egy órát haveromra, hogy majd együtt megyünk a strandra. Mindegy, nagy nehézkesen összejött a csapat, és begangoltunk. Szép, napos idő, gagyarohasztó meleg. Kell annál jobb, mint ilyenkor csobbanni? Nemhát Volt itt minden: Bitangpusztulatosan kegyetlen meleg homokban foci, ugrálások, vízalányomások, bikinikikötés, arconrugdosás, kaja, eső(!) . Aztán valahogy olyan hamar elváltunk, észre sem vettem, már a buszon ültem fáradtan, nehézkesen véve a levegőt, szúró oldallal. De a fenébe is, jó volt ez a nap! Csak nem tökéletes
A senkit nem érdeklő random helyzetjelentés: Ma 9:22-es busz go PearlCity, nagy másfél órás ráérésemben megvettem az ehavi Mondot, majd fölöslegesen vártam egy órát haveromra, hogy majd együtt megyünk a strandra. Mindegy, nagy nehézkesen összejött a csapat, és begangoltunk. Szép, napos idő, gagyarohasztó meleg. Kell annál jobb, mint ilyenkor csobbanni? Nemhát Volt itt minden: Bitangpusztulatosan kegyetlen meleg homokban foci, ugrálások, vízalányomások, bikinikikötés, arconrugdosás, kaja, eső(!) . Aztán valahogy olyan hamar elváltunk, észre sem vettem, már a buszon ültem fáradtan, nehézkesen véve a levegőt, szúró oldallal. De a fenébe is, jó volt ez a nap! Csak nem tökéletes
Igen ő is lenn van. Meg Miho. A többiekről nem tudok.
Gravity is a habit that is hard to shake off.