Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
LOL, nemár. Pedig Szenttehén másik veséjét lazán feláldoztam volna érte.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-07-21 20:30:19
(#39248) mindjárt mondom utánannézek...
sold out-os, tehát mér eladtákXD
hivatalosan kijelentem ez az eddigi életemben látott legrondább bjd
további képek a rajongóknak
sold out-os, tehát mér eladtákXD
hivatalosan kijelentem ez az eddigi életemben látott legrondább bjd
további képek a rajongóknak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-07-21 20:31:11
Fuck.
Mennyit kérnek érte?
Mennyit kérnek érte?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ultraszekszi. Mennyiért? Eladom érte a fél vesém, aztán áldozati báránynak állítom Alucard előtt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-07-21 20:21:04
(#39244) tegnap hivatalosan sokkot kaptam. egy baba-cég olyan bjd-t csinált, hogy... de nem is ragozom tovább, itt a kép...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Új stílus alapjait fektetitek le?
Ha nem, akkor thrash, nem trash
Nem tudom miért, de ez felvidított. Köszönöm.
Belém fáradt a világ. Kivételesen mangát fogok olvasni. A Drifters-t már elkezdtem. Csodás. És belenyúltam egy kaktuszba.
Belém fáradt a világ. Kivételesen mangát fogok olvasni. A Drifters-t már elkezdtem. Csodás. És belenyúltam egy kaktuszba.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-07-21 19:12:52
(#39241) Ezek az elvetemültek vettek kagylót. Oké, én elhiszem nekik, hogy egy kis vajjal meg zöldfűszerrel megpárolva lészen majd belőle guten appetit, deee akárhogy nézzem az üveget, valahogy ne fut össze a nyál a számban *fintorog*
Remélem, van még fagyasztott pizza, mert ha éhen halok, szomorú leszek.
Update: óhj, megrajzolták álmaim vezérkanát, köszönöm zsófi <3 *szerelmesen tovalebeg*
Remélem, van még fagyasztott pizza, mert ha éhen halok, szomorú leszek.
Update: óhj, megrajzolták álmaim vezérkanát, köszönöm zsófi <3 *szerelmesen tovalebeg*
Szerk: miyu 2010-07-21 19:30:48
trashmetal
Kulcsszó. Köszönöm. Csak hajrá.
Hasonlít a mi bandánkhoz. Az is nagy lol. Hivatalosan nem is létezik. De Soma a dobos, basszer,énekes én meg a ritmusgitáros,szólógitáros,b asszer,énekes. Mi is trashmetal műfajban indulnánk. Nem ártana megbeszélni hogy összeálljunk e hivatalosan is vagy ne.
Szerk: Yoroi 2010-07-21 15:47:59
Hátőm... Még mi sem tudjuk pontosan. Valójában még csak alakulófélben vagyunk. Jelenleg ott tartunk, hogy van a szólógitáros, a ritmus gitáros - aki nem tudja még, hogy benne van a bandában - meg a bassz, akinek nincs basszgitárja. És persze én, a dobbal. És csak akusztikus gitárral rendelkezünk. Egyenlőre ilyen feldolgozásokat csinálunk, hogy összeszokjunk, sötöbö. Majd ha eljutunk odáig, szerintem az irányvonalat az ilyen metalcore/trashmetal fogja meghatározni, viszont a stílusmegállapításban soha nem jeleskedtem Röviden: Még csak a startvonalon állunk
beküldve: 2010-07-21 08:46:25
(#39238) Egyébként. Van kakaóscsigám.
irigyellekLedöbbentem. Lemerült az mp3 és nem találom a töltőt. És igen. Unalom van. Már csak nyolc nap. Már csak nyolc nap...
Merchior: a zenekar milyen stílusban játszik?
Ne legyél már ilyen elfogult
Így nem fogsz utolérni.
Huhh! Ilyenkor a legjobb futni menni a kutyával. A végén már én húztam őt! XD
MIANEVED?!
Dehát épp most kezdtünk el zenekarpróbát szervezni Ne legyél már ilyen elfogult