Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Like fertig
Yoroi: nélküled nem volt az igazi, nem volt elég shota
viszont az utolsó nap rámcuppant 2 szőke loli, velük eljátszottam
amúgy a búvárszemüveg Isten találmánya. a medencében lecsúszó és suttyomban felrángatott shota-fecskék világa elbűvölő
a tenger meleg, a jegeskávé hideg, a nap meg meleg volt, le is barnultam, ezt bizonyítandó rögtönöztem is egy gyors Shanks -cosplayt a minap. a hatás elsöprő, szerelmet vallottak nekem, kollektíve. szakállat kéne növesztenem...

Yoroi: nélküled nem volt az igazi, nem volt elég shota

amúgy a búvárszemüveg Isten találmánya. a medencében lecsúszó és suttyomban felrángatott shota-fecskék világa elbűvölő

a tenger meleg, a jegeskávé hideg, a nap meg meleg volt, le is barnultam, ezt bizonyítandó rögtönöztem is egy gyors Shanks -cosplayt a minap. a hatás elsöprő, szerelmet vallottak nekem, kollektíve. szakállat kéne növesztenem...

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mindenkinek köszönöm a Facebookos segítséget. Sajnos már nem én vagyok az első, ezért ha van még olyan Mangafan felhasználó, aki Facebook tag és van 3 perce, az olvassa el a blogom, hogy mit kell tennie. Remélem senkit nem zavartam üzenetemmel! Péntek a határidő.
[Link]
Előre is köszönöm a segítséget!!!
További szép napot, megyek dolgozni (megint)...
UI: remélem ennyi belefér, végül is minden Mangafan manga megvan....
Kb 1 hét múlva lehet az LG-t nem szeretni, ha zavar valakit!
[Link]
Előre is köszönöm a segítséget!!!

További szép napot, megyek dolgozni (megint)...

UI: remélem ennyi belefér, végül is minden Mangafan manga megvan....

Kb 1 hét múlva lehet az LG-t nem szeretni, ha zavar valakit!
Szerk: Rudymester 2010-07-20 07:10:46
Probléma?

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Bályos..? OMG.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-07-19 22:16:23
(#39214) eddig úgy néz ki megyek őszi con-ra és lesz egy bályos utazópartnerem

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Simán!
Ha nem alszol, nem eszel, és nem jársz wc-re akkor simán

Exiled: #39209 hszben erre utaltam

De az első 207. részhez már nem kell....... így csak az lesz számomra érdekes amit pluszban adnak a "sokkal több" nem mondja ki mennyi lesz... Remélem, h lesz 50....
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-19 21:35:01
beküldve: 2010-07-19 21:10:41
(#39211) Szólok a ván písz fandomnak, hogyha nem tudnák, naruto-kun ék pár napon belül több mint 200 feliratot dob ki a fent említett műhöz. Remélem érdekel vkit és nem a pofámat jártatom fölöslegesen ^^"
rendbeszedtem 50 epizód Ván Píszt. Mostmár csak meg kell nézni őket 

Hajrá! Van még 5napod utolérni engem

Hétvégén jön a többi felirat.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-19 20:51:50
(#39208) No.... Bátyám lelépett itthonról. Neki is ültem a gépnek, és rendbeszedtem 50 epizód Ván Píszt. Mostmár csak meg kell nézni őket
Üdvelet újra itthon Gilje művésznő!

Üdvelet újra itthon Gilje művésznő!

Háh. Én tudom a nevét az enyémnek. ORre. Fél év használattól kinyúlt. Bár már jóval előbb. Lejárt lemez mégis jártatom a számat.
Envy: Tök kedves kis szúnyog volt. Meg akartam tanítani neki egy Metallica számot. Kirk szólójából pár hangot el is talált. De ennyi.
Envy: Tök kedves kis szúnyog volt. Meg akartam tanítani neki egy Metallica számot. Kirk szólójából pár hangot el is talált. De ennyi.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-07-19 17:59:49
(#39206) Én most próbálok sírni egy új, 60k körüli katergóriás klasszikus gitára, mert a régi noname próbagitráom, 3 év után igen elhasználódott, és már " kinőttem a hangjából " mert nem tud olyan finoman hangot kiadni, mint ahogy én szerettem volna. Pedig a suli 500k-s gitárján milyen szépen játszottam

Envy: Elengedtem a patakparton. Megsajáltam.
Nem normális

Ő nem sajnál téged amikor csapolja a véred!!!

Én kegyetlenül kivégzek minden egyes szúnyogot, csak kerüljön hozzám közel

GILJEEEE

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-19 16:46:41