Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Giljeee!!! ^^ Boldogság van. Milyen volt?
Necrokid: *bólogat* Az Explorereket, V-ket én is szívlelem. Valószínüleg gyűjtök majd tovább mert rájöttem hogy nincs is erősítőm. Addig meg fölösleges.
Envy: Elengedtem a patakparton. Megsajáltam.
Az a k_rva. Szétfagytam. Ne menjetek a Balatonba.
Bejött valami légy. Nem megy ki.
Necrokid: *bólogat* Az Explorereket, V-ket én is szívlelem. Valószínüleg gyűjtök majd tovább mert rájöttem hogy nincs is erősítőm. Addig meg fölösleges.
Envy: Elengedtem a patakparton. Megsajáltam.
Az a k_rva. Szétfagytam. Ne menjetek a Balatonba.
Bejött valami légy. Nem megy ki.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-07-19 15:14:35
Megvan a szúnyog. Ráraktam a poharat.
én meg egy bazi bögölyre egy doboz sört, de elmenekült. üres volt a doboz, hiába
sziasztok megjöttem Göröghonból
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Végezd ki! Végezd ki!
Rudymester: Lájkoltam én is
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-19 14:43:17
Jóféle, de ennyi pénzért szerintem már menőbbet is kapnál, igaz kevésbé neves gyártóktól. Én a Stratocaster formát annyira nem csípem /bár nekem is ilyen van/ inkább az Explorer meg a V.
Az egyik hangszedő az Humbucker benne, tehát a hangja az menő lehet /bár ez erősítőtől függ inkább/.
Az egyik hangszedő az Humbucker benne, tehát a hangja az menő lehet /bár ez erősítőtől függ inkább/.
Én a helyedben gyűjtenék még egy kicsivel több pénzt, valami még menőbbre, de nem szólok bele, te tudod.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Akkor megvan már a konkrét modell is? Egy linket lökhetnél.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Csak 65k. "Csak".
Necrokid:
Én még várok míg jobb gitárt veszek. Jó volna előbb megtanulni rajta.
Necrokid:
Tényleg nem ártana keresni valamit.
Én még várok míg jobb gitárt veszek. Jó volna előbb megtanulni rajta.
Work, work, work!
Én is szeretnék majd venni valami jobb, EMG pickuppos faszagitárt, lehetőleg V bodysat. Mondjuk mostanában a single coil is kezd egyre szimpatikusabbá vállni. Olyan laza, punkos érzete van, lehet, hogy inkább veszek valami high-end single coilokat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mennyibe fog fájni?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Pláne hogy az Ibanezhez még tokot sem adnak. Most már csak össze kell imádkozni a pénzt rá.
Azért ez elég egyértelmű.
Eh... Neked is jobbulást
Ibanez vagy Jackson? Nem tudok dönteni. De. Jackson.
Ibanez vagy Jackson? Nem tudok dönteni. De. Jackson.
Én eddgi azt hittem, megfáztam, de ma elmentem orvoshoz, mert már 5 napja reggelenként fuldokolva köhögök, és azt mondta, az allergiám idén így jött elő. Eddig az eső miatt nem mutatkozott.
Éljen. Már azt hittem, valami csoda folytán megszabadultam.
Éljen. Már azt hittem, valami csoda folytán megszabadultam.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Neee... Bazzeg aszittem hogy csak én vagyok képes ilyenre.
Jobbulást
Jobbulást
beküldve: 2010-07-19 10:29:51
(#39190) Én is likeoltam. Am. csodálatos dolog történt velem; a 35 fokban sikerült megfáznom! Éljen! Szarul vagyok, folyik az orrom és reggel 10-kor már hőemelkedésem van.
Hülye légkondit szabályozó emberek azt hiszik, hogy minél melegebb van, annál hidegebbre kell beállítani a szerkentyűt.
Na többet nem is panaszkodom, inkább megpróbálok az őszi cosplayemen dolgozni egy kicsit. (de jó is lesz két orrfújás között hungarocellt ragasztani. )
Hülye légkondit szabályozó emberek azt hiszik, hogy minél melegebb van, annál hidegebbre kell beállítani a szerkentyűt.
Na többet nem is panaszkodom, inkább megpróbálok az őszi cosplayemen dolgozni egy kicsit. (de jó is lesz két orrfújás között hungarocellt ragasztani. )