Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-16 15:20:44
(#39159) ohhh merchior jer keblemre
hadd üdvözöljelek az elvetemült Op fanok táborában
hadd üdvözöljelek az elvetemült Op fanok táborában
Ez egyszerűen hatalmas. Magába szippantott. Imádom. Ez a Luffy egy elmebeteg
Ide engedj meg pár smile-t:
"Magába szippantott" - helyes, akkor most már tudod milyen.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-16 13:09:46
(#39157) Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én most teljesen belebuzultam a yurikba.
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
beküldve: 2010-07-16 13:02:40
(#39156) Jajj Envy. Nem bírtam várni Még csak 61.5%, de megnéztem két részt.... Tyűűűűűű. Szerintem nem lesz szükségem arra a 30-40 epizódra, amit javasoltatok. Ez egyszerűen hatalmas. Magába szippantott. Imádom. Ez a Luffy egy elmebeteg
Nem csodálom
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2010-07-19 01:08:46
fedetlen kebleeeek, kellemes percekeeeeeet szereztek nekeeeeeeeem, rajtatok felejtem szemeeeeem.
Multkor egyik csaj ismerősömmel dumáltunk, és előkerült a zene téma. Vhogy feljött az AKB is, én meg benyomtam ezt, és szegénykém nagyon félénken nézett rám ^^"
Multkor egyik csaj ismerősömmel dumáltunk, és előkerült a zene téma. Vhogy feljött az AKB is, én meg benyomtam ezt, és szegénykém nagyon félénken nézett rám ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nah az mondjuk durvább.... Önkéntelenül is jut eszembe, amikor kőkemény másfél órás alvás után mentem málnát szedni, és tele voltam energiával. Megittam egy kávét ugyan, de attól nem lettem éberebb, csak a gyomrom háborgott egész nap. Most meg aludtam 8 órát, és világomat nem tudom....
Egyébként nekem rendes órám van, csak a gyári verzión semmilyen fajta szám nincs, úgyhogy filccel lett rárajzolva a 3, 6, 9, 12. Ettől függetlenül jár rendesen, csak a perceket nehéz pontosan megmondani
Egyébként nekem rendes órám van, csak a gyári verzión semmilyen fajta szám nincs, úgyhogy filccel lett rárajzolva a 3, 6, 9, 12. Ettől függetlenül jár rendesen, csak a perceket nehéz pontosan megmondani
Szerk: Merchior 2010-07-16 09:00:46
Akkor el tudod képzelni mit érezhettem akkor amikor a 2órát 5nek néztem. Túl kómás voltam hogy felfogjam: a másik irányba néz a szám. Úgyhogy elkezdtem készülődni. Azóta nincs digitális kijelzős órám.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-07-16 08:26:37
(#39151) Hogy a halálisten lélekölő kardjába - bankai szinten - voltam képes felkelni fél 9-kor?!
Ja, tudom már... Úgy, hogy fél 10-nek néztem az órán Hát a francba vele.... Ilyen komásan még nem ébredtem.... Aztakuttyamindenit.....
Ja, tudom már... Úgy, hogy fél 10-nek néztem az órán Hát a francba vele.... Ilyen komásan még nem ébredtem.... Aztakuttyamindenit.....
Ebből nekem annyi jön le, hogy a Blícs minél nagyobb hülyeség, annál jobban fogy. Meg hogy tavaly divat volt az otakusztájl Japánban.
Fákk. Fákk mindenütt. Miért kellett nekem három nap alatt kivégezni a Gantzot? Most várhatom az új fejezeteket. Ez még akkor is kínszenvedés lesz, ha a manga télleg a záróakkordnál jár.
Kúszóbab jó. Többek közt rájuk szoktam nosztalgiázni.
Fákk. Fákk mindenütt. Miért kellett nekem három nap alatt kivégezni a Gantzot? Most várhatom az új fejezeteket. Ez még akkor is kínszenvedés lesz, ha a manga télleg a záróakkordnál jár.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-16 01:37:42
beküldve: 2010-07-16 00:00:24
(#39148) Ennél szebben és egyszerűbben nem tudtam volna énsem fogalmazni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-07-15 23:57:22
akik szeretik az AKB-t ^^
Hülye kérdés tudom, előre is elnézést érte, de mit jelent a rövidítés?
MIANEVED?!