Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én őszinte leszek, a One Piece után se Bleacht, se Narutot nem tudok nézni...
Pedig itt vannak a gépen, de nem visz rá a lélek, h elindítsam.
Helyette újranézem a OP-t, és már a 105. résznél vagyok...
Pedig itt vannak a gépen, de nem visz rá a lélek, h elindítsam.
Helyette újranézem a OP-t, és már a 105. résznél vagyok...
MIANEVED?!
Mostmár kitartok. Akárhogy is, de innen nem fordulok vissza.
Addig meg előveszem a Shippuudent, úgyis olyan rég nem néztem már. Vége van a Sanbi hajszának, valami érdekes is történik végre. Nagyon untam már a háromfarkúval való hülyéskedést, azért kezdtem el valami mást. De ma megnéztem 3 részt, és kicsit kezdenek beindulni a dolgok
Jajj, de belassult
Addig meg előveszem a Shippuudent, úgyis olyan rég nem néztem már. Vége van a Sanbi hajszának, valami érdekes is történik végre. Nagyon untam már a háromfarkúval való hülyéskedést, azért kezdtem el valami mást. De ma megnéztem 3 részt, és kicsit kezdenek beindulni a dolgok
Jajj, de belassult
Szerk: Merchior 2010-07-15 22:48:13
áucs.
Maradj az egyenként töltögetésnél szerintem.. Amíg nézel egy részt, addig a kövit töltöd... Én így csináltam...
Közben meglestem a 207. részt, nekem itt fog folytatódni a story.
És itt kapott új Openinget, szám szerint az 5.!
Lehet nem kellett volna megnéznem, most megint vergődhetek utána, h látni akarom
Ha nem akarod lelőni az olyasmi poénokat, h KIK lesznek a csapat tagjai, akkor ne nézd meg a videot.
Spojlár veszély
5. OP opening Istencsászár.
Maradj az egyenként töltögetésnél szerintem.. Amíg nézel egy részt, addig a kövit töltöd... Én így csináltam...
Közben meglestem a 207. részt, nekem itt fog folytatódni a story.
És itt kapott új Openinget, szám szerint az 5.!
Lehet nem kellett volna megnéznem, most megint vergődhetek utána, h látni akarom
Ha nem akarod lelőni az olyasmi poénokat, h KIK lesznek a csapat tagjai, akkor ne nézd meg a videot.
Spojlár veszély
5. OP opening Istencsászár.
MIANEVED?!
Ja, ha este nem kapcsolom ki a gépet, és holnap délután fél 4-kor nem lépek le itthonról
Ez a 22 óra vagy három nap alatt jött össze
Ez a 22 óra vagy három nap alatt jött össze
Szerk: Merchior 2010-07-15 22:29:38
De aztán rájöttél, h nem lesz olyan gyors, mi?
Ami azt jelenti, hogy végre én is haladhatok majd!
206. résznél állok már egy ideje....
Egy másik fansub csapat jövő hétvégén több mint 200 feliratot fog kidobni hozzá.. (szombat-vasárnap)
Ami azt jelenti, hogy végre én is haladhatok majd!
206. résznél állok már egy ideje....
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-15 22:17:51
Azért, mert nekem éjjel már ott van a poszt, és foggalmam sincs mennyi az időlimit.
Még nem néztem bele, megvárom, míg lejön rendesen. Mert a sok eszemmel letöröltem az égetettet, mondván nemsoká lejön az a 80. rész, aminek mondtam, hogy tessék szépen a gépen teremni!
Olvadtcsokinyamm!
Még nem néztem bele, megvárom, míg lejön rendesen. Mert a sok eszemmel letöröltem az égetettet, mondván nemsoká lejön az a 80. rész, aminek mondtam, hogy tessék szépen a gépen teremni!
Olvadtcsokinyamm!
Szerk: Merchior 2010-07-15 22:13:08
Miért nem írtál te? =D
Lehet mindenki arra várt, h végre írjon valaki. =D
Én nem mertem kimenni..
One Piece? Belenéztél?
szerk: Bakki szétolvadt a Milka csokim XD
Lehet mindenki arra várt, h végre írjon valaki. =D
Én nem mertem kimenni..
One Piece? Belenéztél?
szerk: Bakki szétolvadt a Milka csokim XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-15 22:11:38
Egész nap arra vártam, hogy valaki írjon végre!
Hát én kiültem egy órára napozni.... Bitang meleg volt, gyakorlatilag olvadt rólam a naptej
Hát én kiültem egy órára napozni.... Bitang meleg volt, gyakorlatilag olvadt rólam a naptej
beküldve: 2010-07-15 21:43:03
(#39119) beküldve: 2010-07-15 00:53:09
(#39118) Én néptánctáborban hajnali kettőig olvastam, mert nem volt kedvem aludni
Eme gondolattal távozom. Jóccakát!
Eme gondolattal távozom. Jóccakát!
beküldve: 2010-07-15 00:15:06
(#39117) Ejj-ejj. Szörnyű ez. Tegnap (tegnap előtt, lol) kezdtem el a Gantzot és most végeztem ki a tizedik kötetet. Miért nem lehet ezzel leállni? Be is teszek egy hangulatjelet, pedig fórumokon nem szokásom. Itt jön...
Le akarok állni. Aludni akarok. Nem akarom áltolvasni az éjszakát.
Le akarok állni. Aludni akarok. Nem akarom áltolvasni az éjszakát.
Bla.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-15 00:17:24
Nem akarok okoskodni, de sztem a földszinten jobb idő van, ugyanis a meleg felfele száll. Tapasztalom eleget a 3.on