![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez érdekelne engem is. Ha zenekart akarnak alapítani, annál nagyobb fun nincs. Főleg, hogyha zenei analfabétákból szerveződik az együttes. Akkor születnek a gyönyörű történetek.
Én anno azért nem lettem egy szerveződő dolog énekese, mert begyulladt a torkom... Pedig k.rvajó szövegeket írtam, pár még meg is van itt-ott
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-07-14 20:46:46
Jól áll a zöld, meg jól is mutat. :)
Nekem eredetileg ilyen szőkés hajam volt, de befestettem barnára, egy bő évig barna is voltam, most nemrég le lett szívva a hajam, és most narancssárga...
tiszta Ichigo-feelingje van, de tetszik.
Mennyibe került amúgy a zöld színező?
Nekem eredetileg ilyen szőkés hajam volt, de befestettem barnára, egy bő évig barna is voltam, most nemrég le lett szívva a hajam, és most narancssárga...
![](/var/images/emotions/12.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
Mennyibe került amúgy a zöld színező?
wow
ezt hogy kell érteni Merchior?
![](/var/images/emotions/29.png)
![](/var/images/emotions/29.png)
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-07-14 17:34:17
Anyámnál meg ez a bevett gyakorlat: utazás = elmebaj
Igen, nálunk is ez van, múltkor három órán át tartott, míg végre a család fele útnak eredt....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-07-14 16:42:47
(#39095)
Szerk: Merchior 2010-07-14 16:44:08
Nos, megesik az ilyesmi.
![](/var/images/emotions/19.png)
Anyámnál meg ez a bevett gyakorlat: utazás = elmebaj
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A vezetéi stílusod elég félelmetes volt XD DE semmi félnivaló nem történt. Mondhatni más se. Nagyjából az volt a sztori, hogy valami hajnali hétkor induló buszt el kell érnünk, és emiatt mindenki idegbeteg volt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
XD
Amúgy normális az, miszerint az a tény, hogy rólam álmodtál, nem tölt el páni félelemmel? Ennyire leépítené a meleg a túlélő-ösztöneimet?
Amúgy normális az, miszerint az a tény, hogy rólam álmodtál, nem tölt el páni félelemmel? Ennyire leépítené a meleg a túlélő-ösztöneimet?
Hja, a tirpák Dragon Age is ellopta nickemet Borzasztó, miféle emberek vannak, még a nevünk sincs biztonságban
Szerk: alister 2010-07-14 15:11:53
Képzeld Alister, rólad álmodtam. Nálad volt a fórumtali, asszem, és kocsival mentünk. Te vezettél .Valami extra menő, vadonatúj kocsi volt....
Gondolom, tali után már nem úgy nézett ki.
![](/var/images/emotions/17.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
Amúgy láttunk egy animét, amiben egy kislányt Alisternek hívtak....
Szerk: Fiszi 2010-07-14 15:08:00
beküldve: 2010-07-14 15:03:02
(#39090) Sziasztok gyerekek! Visszatértem a civilizáció lágy ölére, de ilyen melegben csak hat oldalt olvastam vissza, ha annál régebben akart tőlem valaki valamit, akkor legyen szíves újra írni.
Envy (a Sötét Oldalra csak nem áll rá a kezem): Írhattál volna egyéb műszaki adatokat, pölö mennyit fogyaszt, törzskönyvezett-e,szobatiszta vagy sem, stb. Na meg hogy miért adod ilyen jutányosan
Miyu: Szegénykém! Mélyen együttérzek veled. A javasolt megoldásokról személyesen, mert amúgy büntetik a dolgot.
Bee: Tényleg jól áll neked a zöld. Csak azt nem érte, miért paintezted össze a kép szélét.
Fiszi: Már jó rég akarom mondani, hogy kiolvastam A Talizmánt, majd a következő találkozóra, amire mindketten tudunk menni, elviszem.
Envy (a Sötét Oldalra csak nem áll rá a kezem): Írhattál volna egyéb műszaki adatokat, pölö mennyit fogyaszt, törzskönyvezett-e,szobatiszta vagy sem, stb. Na meg hogy miért adod ilyen jutányosan
Miyu: Szegénykém! Mélyen együttérzek veled. A javasolt megoldásokról személyesen, mert amúgy büntetik a dolgot.
Bee: Tényleg jól áll neked a zöld. Csak azt nem érte, miért paintezted össze a kép szélét.
Fiszi: Már jó rég akarom mondani, hogy kiolvastam A Talizmánt, majd a következő találkozóra, amire mindketten tudunk menni, elviszem.
beküldve: 2010-07-14 14:47:36
(#39088) Merchior: Jobbulást.
Errefelé az imént érkezett a hívás, hogy akkor holnaptól nem kell mennem dolgozni, mert nem tudnának kifizetni. Amit eddig ledolgoztam, azt majd utalják valamikor augusztusban.
LOL.
Errefelé az imént érkezett a hívás, hogy akkor holnaptól nem kell mennem dolgozni, mert nem tudnának kifizetni. Amit eddig ledolgoztam, azt majd utalják valamikor augusztusban.
LOL.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Az akkor jóféle lehetett
Azért remélem jobban vagy már
Azért remélem jobban vagy már
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Hajnali 9 órakor a jobb vádlim görcsölésére ébredtem. Fájt, ahogy csak tudott, de valószínűleg visszaaludtam, mert a következő dolog, amire emlékszem, hogy csöngött a telefon fél 11-kor
Reggelt mindenkinek
Mivolt ennyire jó reggel Merchior??
![](/var/images/emotions/02.png)
Mivolt ennyire jó reggel Merchior??