![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Helyes a következtetés. Egyébként erkélyajtó, 2 ablak teljesen kinyitva, meg egy bukóra
És ez csak a felső emelet, a földszinten nem tudom
![](/var/images/emotions/14.png)
Szerk: Merchior 2010-07-14 22:40:15
beküldve: 2010-07-14 22:37:41
(#39113) Óh, a kérdés mindenkinek szólt
"Nálatok"
Erkélyajtó is? Akkor a szúnyogok is bemennek, nem csak a levegő
![](/var/images/emotions/19.png)
"Nálatok"
Erkélyajtó is? Akkor a szúnyogok is bemennek, nem csak a levegő
![](/var/images/emotions/17.png)
MIANEVED?!
Ugyan nem engem kérdeztél, de 27 fok van, és egy szál pizsamagatyában is eszméletlen meleg van, pedig még egy egy erkélyajtó is nyitva van mellettem
Az aláírásod mekkora jó már... Mad World FTW~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egyik osztálytársam a hasonló helyzeteket egész jól megfogalmazta: Mindenki utólag okos
Mennyibe került amúgy a zöld színező?
Hát az a fodrásznak volt, szal nem tudom...de azt mondta, hogy 500 körül van. Olyan tubusos, mint a fogkrém XD
![](/var/images/emotions/20.png)
Nem szoktam nézni az emaileim, soha nem keres ott senki, de megkaptam xD
Nincs véletlen MSN-ed vagy facebookod?
Ott megtárgyaljuk.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-14 21:59:48
(#39103) MeRcHiOr!
Én viszont itt válaszolok... Majd pár hónap múlva elmondom miért
200 valahányadik részig DVD-s, utána mivel már (bejött a HD) természetesen úgy jöttek ki a részek, akkor azt.. Eddig világos.
Nem tudom XD Nem töltöttem le. Gondolom felirat lehet.... Nem biztos..
Ezt sem tudom, de mivel az van benne a címükben, h "ED" és 'OP" ezért szerintem pár ending és opening video. Kivágva.
Hejj ez kell, szedem is.
Én viszont itt válaszolok... Majd pár hónap múlva elmondom miért
200 valahányadik részig DVD-s, utána mivel már (bejött a HD) természetesen úgy jöttek ki a részek, akkor azt.. Eddig világos.
Mostmár csak olyan kérdésem van, hogy az elején lévő tömörített fájlok
Nem tudom XD Nem töltöttem le. Gondolom felirat lehet.... Nem biztos..
és az a néhány, ami DVD fájlok legvégén vannak, és nem epizódszám van a nevükben - Utánuk jönnek a HáDé-k - azok micsodák?
Ezt sem tudom, de mivel az van benne a címükben, h "ED" és 'OP" ezért szerintem pár ending és opening video. Kivágva.
![](/var/images/emotions/01.png)
Hejj ez kell, szedem is.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-14 22:02:35
beküldve: 2010-07-14 21:04:36
(#39102) Van egy srác, aki gitározni ugyan még sosem tanult, viszont a számokat egész fajintosan el tudja játszani. Vagy kétszer összeültünk, oszt egész jól elbírtunk ketten zenélni. Hát ha már ilyen jól sikerült - gondoltuk - csináljunk valami bandaféleséget. Egyik közös ismerősünk még gitározik, meg van még egy, aki konyít hozzá, talán az éneket is bevállalná - ha tudna róla.
Úgyhogy elhatároztuk, hogy eléjük vetünk egy számot: He, ezt tanuljad megfele! oszt majd kipróbáljuk hogy működik a dolog ebben a felállásban.
Szóval ennek fényében ma délután fogtam magam, az mp3 lejátszóm, a fejhallgatót a gép mellől, a kottát és a dobverőket és nekiültem megnézni, hogy mi is a helyzet. A zene bitangegyszerű, nagyjából 4-5 ütem ismétlődik, váltakozik. Haverom azt mondta, neki sem nehezebb.
Úgyhogy annyi van hátra, hogy szóljunk a másik srácnak, megnézzük, kinek hogy megy, tudunk-e együtt dolgozni. Ha igen, összepróbálni. Nah meg gitárt is kell majd venniük
Vagy a másik az, hogy meghirdetjük, hogy basszert meg ritmust keresünk, oszt majd csak jelentkezik valaki
Szóval ennek fényében ma délután fogtam magam, az mp3 lejátszóm, a fejhallgatót a gép mellől, a kottát és a dobverőket és nekiültem megnézni, hogy mi is a helyzet. A zene bitangegyszerű, nagyjából 4-5 ütem ismétlődik, váltakozik. Haverom azt mondta, neki sem nehezebb.
Úgyhogy annyi van hátra, hogy szóljunk a másik srácnak, megnézzük, kinek hogy megy, tudunk-e együtt dolgozni. Ha igen, összepróbálni. Nah meg gitárt is kell majd venniük
Szerk: Merchior 2010-07-14 21:15:49
Én mertem csak bevállalni. Pedig a dobos akartam lenni, mert annak nem kell végigállnia a koncertet.
Írtam a Tic-Tacról, sorozatgyilkos fűnyíróról, Béciről, körülmetélésről meg valamilyen pörköltről (marha vagy sertés) is. Egy füzetben vannak, biztos, hogy megvan még valahol... Előkerítem szvsz.
Írtam a Tic-Tacról, sorozatgyilkos fűnyíróról, Béciről, körülmetélésről meg valamilyen pörköltről (marha vagy sertés) is. Egy füzetben vannak, biztos, hogy megvan még valahol... Előkerítem szvsz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute