Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Joccak mindenkinek majd ma még 'talizunk' ha fent lesztek (Amiben nem kételkedem)
Sziasztok ^^
Van egy torrent amiben azt hiszem 405. részig minden rész benne van.
DVD-ripes részek (ugye nyilván angol felirat nélkül.) ezekhez van időzítve a magyar felirat...
Most nem tudom nálad hogy működik, de ha én megnyitom a torrent fájlt, akkor megkérdezi, hogy mit akarok letölteni belőle..
Kijelölöm az első 100részt (vagy bármennyit) és csak azokat tölti.. Így nem kell egyesével, és nem kell hozzá 245 giga hely sem Nálad nem így van?
Vagy ha nem ez a problémád bocsi, késő van
Megnéztem magamnak gyorsan az UraharaShopot.
Meg is találtam a Vánpíszt. Mondom nagyszerű, itt van az egész egy fájlban. Jah, csak 245 vagy mennyi giga, oszt annyi hely az egész lakásban nincs összesen. Egyesével meg lusta vagyok az a 47-49et leszedegetni..... Na és most hogy itt vagy, meg akarom kérdezni, hogy melyiket szedjem le, mert mintha valamiből több is lett volna?
Gyerekek, holnap délután üljetek le napozni, hogy minél többen tudjunk mentálisan összekapcsolódni!
Na, azt hiszem idáig futotta az a "lassan". Mostmár tényleg lelépek. Jóccakát!
Miért??
Tényleg nem vágom
Tényleg jó ez a zöld a hajadban Bee!
Hanon: de-de!
Hanon közben nagyon lelkes lett
Kéket ne. Az az enyém.
no, rly
Ződ. Cágény Yotsuba.
Hát azt elhiszem..szerintem nekem is fura lesz akármilyen szín is lesz benne De majdcsak megszokom én is!!Ha meglesz küldök majd képet
neked nagyon jól áll ez a zöld
és jól is néz ki (Y)
Pont kezd élet lenni (Ahoz képest ami néha szokott lenni)