Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekik általában csak a mellük szép. (pl. Rangiku) Visszaszívtam.
VB-n? Németország, egyértelműen.
Én a braziloknak de olyan másak már előző vb-n is hamar kiestek,pedig nagyon szeretem őket. Tök fura volt h roberto carlos, ronaldinho+ ronaldo nem volt ott. kár hogy kiestek.
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
Nekik általában csak a mellük szép. (pl. Rangiku) Visszaszívtam.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-12 21:25:52
beküldve: 2010-07-12 21:23:46
(#39022) ti kinek szurkoltatok a foci vb-n?
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
Egyrészt: csak próbáltam valamilyen udvarias társalgást fenntartani és mivel nem volt semmi téma, ezért ezt írtam.
Másrészt: ennyi erővel miért jó egy csajnak ha van pasija??
Reira: én minden lányt szeretek.
Bocs, ma sz@r napom van.
Ez tök jó hogy nem tartozol azok közé akik csak a nagymellű plázacicákat szeretik. (ezt az üzidet nem vettem észre )
Köszönöm!
Remélem holnap nem lesz ilyen meleg, mert megemésztem magam.
Remélem holnap nem lesz ilyen meleg, mert megemésztem magam.
,,Hitler fején ugrálok!"
Egyetértek veled.
De mi a francnak rágódunk ezen?
De mi a francnak rágódunk ezen?
ja végülis ide én felüdülni jövök gondolom te is.
Remélem holnap jobb napod lesz!
beküldve: 2010-07-12 21:08:42
(#39017) Szerintem nem kellene ezen tényleg rágódni hogy férfatlan e vagy nem.
Ez ugyan érzés mint mikor az animéseket ítélik el mert ezt szeretik és ez tetszik nekik.
Persze ez csak az én véleményem!
Ez ugyan érzés mint mikor az animéseket ítélik el mert ezt szeretik és ez tetszik nekik.
Persze ez csak az én véleményem!
És mikor a lányok raknak ki bishi fiúkat avába az nem gond? Most nem értem mit problémáztok ezen. Mindenki azt rakja ki, ami neki tetszik.
Szerintem is!!!CSak kíváncsi voltam hogy neki miértnem tetszik. egyébként le is írtam hogy hogyha a srácnak ez a jó akkor ez a jó!
túl férfiatlan
Mondjuk.... Egy női avatár csak még ártalmasabb lenne az egyébként is megkérdőjelezhető nemi hovatartozásomra nézve
Bár ez előző két h.sz.-ből kiindulva meg az jutott eszembe, hogy ha mondjuk az embernek van barátnője, -teszem azt- kirakja a telefonja hátterének
Szerk: Merchior 2010-07-12 20:58:07
Egyrészt: csak próbáltam valamilyen udvarias társalgást fenntartani és mivel nem volt semmi téma, ezért ezt írtam.
Bocs, ma sz@r napom van.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-12 20:58:28
beküldve: 2010-07-12 20:51:22
(#39013) És mikor a lányok raknak ki bishi fiúkat avába az nem gond? Most nem értem mit problémáztok ezen. Mindenki azt rakja ki, ami neki tetszik.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
nem egyszerűen csak vannak bizonyos elveim, amelyek megtiltják, hogy csajt tegyek ki avának. egyszerűen csak túl férfiatlan ( kivételt képeznek a nagymelű csajos avák )
Ja értem!
De lehet hogy neki nem jönnek be nagymellú csajok?
nem egyszerűen csak vannak bizonyos elveim, amelyek megtiltják, hogy csajt tegyek ki avának. egyszerűen csak túl férfiatlan ( kivételt képeznek a nagymelű csajos avák )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-07-12 20:41:07
(#39010) Kicsit megújulva avát váltottam. Meg nevet is.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-12 20:41:39