Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-09 18:25:15
(#38963) Vagy én írtam értelmezhetetlenül vagy ti értelmeztétek rosszul, az a lényeg, hogy bátyjám barátnője megkért rá, hogy verjem meg a játékban a bátyjámat, (remélem, eddig érthető) és sikerült. Ezért a barátnőjétől kaptam chips-et. Így már érthető?
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
beküldve: 2010-07-09 15:00:37
(#38962) bibibí, én már tegnap megvettem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Már megjelent a Júniusi Mondo? (Mert kerestem, de nem találtam sehol)
Elvileg már megjelent, de gyakorlatilag nem nagyon
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-07-09 12:34:48
(#38959) XD Azt hittem elsőre, a bátyjádtól. De hogy a bátyád barátnője jutalmazott meg azért, mert megverted a barátját....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-07-09 09:43:23
(#38957) Kaptam bátyám barátnőjétől 2 csomag chips-et, mert megvertem bátyámat "Mario Kart Wii"-be (autós játék), mert túl nagy volt az arca (mondjuk, neki mindig az).
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
Már megjelent a Júniusi Mondo? (Mert kerestem, de nem találtam sehol)
igen megjelent^^
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-09 00:51:50
(#38955) Már megjelent a Júniusi Mondo? (Mert kerestem, de nem találtam sehol)
I am limited copies
köszi <3<3<3
ki vagyunk halva. megadom a végső döfést! todomeda!!!
ki vagyunk halva. megadom a végső döfést! todomeda!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-07-08 23:00:13
beküldve: 2010-07-08 20:57:40
(#38953) A helyszínváltás a növekvő érdeklődés miatt volt indokolt. majd lesz bővebb infó a versenyekről meg kiállításokról is, meg persze a szponzorok se hiányozhatnak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Érezd jól magad^^ és vigyázz magadra.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-07-08 20:14:03
(#38951) csókolom tisztelett, holnaptól egy hétre elmászok Görögországba. legyetek jók és kívánatosak gyerekek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez epic. Mennék, de nem hiszem, hogy megérem. Mondjuk az talán annyira nem is gáz.
Az azért érdekelne, hogy így, hogy helyszínváltás van, ki fog kigazolni nálunk
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute