Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Milyen csokit kérsz? ^^
én meg kaptam egy kombinációs biciklizárat és viccből, hogy lefoglaljam magam eltekertem, így nem tudom a kombinációt, és csak tekerem, hogy kijöjjön végre
én meg kaptam egy kombinációs biciklizárat és viccből, hogy lefoglaljam magam eltekertem, így nem tudom a kombinációt, és csak tekerem, hogy kijöjjön végre
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-07-11 15:34:12
beküldve: 2010-07-11 06:00:50
(#38977) Már 24 órája talpon vagyok, és még van bennem szusz... én se értem hogy csinálom, de már aludni akarok, de akárhogy is próbálkozom nem megy. (Pedig a szemeim is karikásak már)
beküldve: 2010-07-10 23:08:37
(#38976) Gyorsan valaki tudna küldeni nekem teljes méretű vampire knight és vampire knight gulty dvd borítókat ? Az ilető, ha lejön con-ra, kap csokit x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-07-10 23:04:01
(#38975) A fórum ökle letette újabb karatevizsgáját
Gratula sensei
Hanon: énisakarok Drifterset Lehet,megrendelem animelandéktól jövő hónapban.
Na lépek,oszt nézem tovább John Woo egyik remekművét,a Hard Boiledet.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-07-10 08:39:36
(#38973) beküldve: 2010-07-10 01:47:25
(#38972) Jajjj de tudtam, hogy az bezony egy antikurvaoridzsinálfészesz videó lesz. :'DDDDD
Napi sikerélmény betudva.
Egyébiránt. ÚRISTEN JÖN A DRIFTERSEM KYAAAA~~~ És megkapom mielőtt meghalok. Azt hittem az is csak július végén jön a B'z DVD-vel. Most aaaannyira boldog vagyok~~~
Napi sikerélmény betudva.
Egyébiránt. ÚRISTEN JÖN A DRIFTERSEM KYAAAA~~~ És megkapom mielőtt meghalok. Azt hittem az is csak július végén jön a B'z DVD-vel. Most aaaannyira boldog vagyok~~~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-07-09 23:38:32
(#38971) Faszom!!!! visszatértek!!!!!! Fasza!!!!! [Link]
*hirtelen örömhuulám vége* Eléggé közepesnek mondható, egyedül a 2-ik rész monológjai jók valamire. ennél többet vártam :S
és még valami [Link]
*hirtelen örömhuulám vége* Eléggé közepesnek mondható, egyedül a 2-ik rész monológjai jók valamire. ennél többet vártam :S
és még valami [Link]
Szerk: The Exiled 2010-07-10 00:00:12
beküldve: 2010-07-09 23:34:13
(#38970) (Huff)Végre sikerült Mondót vennem!!!!! Már el is olvastam belőle pár cikket. Elképesztő hogy a Japánok milyen ügyesek....Bár nem igazán lep meg aki a mangát és az animét létre hozta.....
Nekem meg már nincs erőm kimozdulni ilyenkor, jövőhéten tábor, utána meg lakásfelújítás. Trásasági élet: Békasegg szindróma
Lehet nyáron mindenkinek van jobb dolga.
Mondjuk én inkább lógnék itt, csak ezért nem kapok pénzt, a sör meg az olaj kipakolásáért meg igen
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-07-09 23:15:17
(#38967) mivel nem enged szerkeszteni, ezért duplapost : Mi ez a hullaszag, már megint? volt egy kis fellendülés, aztán megint minden behalt Rosszabbak vagyunk már, mint egy boncterem
beküldve: 2010-07-09 21:06:54
(#38966) Wáháháh. A fórum ökle letette újabb karatevizsgáját, és immér zöld övesként járja élete útját És ha a következő mondoban nem tetszik a harcművészetes ajánlás, nundzsakóstól, övestől, ruhástól rontok a szerkesztőségre wáhá
beküldve: 2010-07-09 19:58:26
(#38965) Én legutóbbi Mondót olvastam csak, de sajnos nem tudott hatni rám különösebben Azt hiszem egy darabig megen megleszek nélküle.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-07-09 19:59:11