Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-08 17:12:40
(#38948) Élő kép Jacko-ról
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-07-08 16:46:29
(#38947) beküldve: 2010-07-08 11:25:53
(#38946) Nekünk az egyik TV és az egyik gép a nappaliban van és mikor TV-zek, a bátyám meg gépezik, a TV melletti szekrény üveg ajtaján tudom figyelni, hogy tesóm éppen mit csinál a gépen. Este, általában hentai-okat szokott nézegetni és azóta mindig azzal szivatom, hogy a legtöbb üveg tükröződik, de soha nem tudja, hogy miről van szó.
Az a legviccesebb, hogy ő állandóan fikázza az animéket. Ehhez képest...
Az a legviccesebb, hogy ő állandóan fikázza az animéket. Ehhez képest...
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
beküldve: 2010-07-08 09:36:26
(#38945) Pontosan, a malac=
Új Desznót múvi, illetőleg: Tombola, a nyeremény: 50 kiló MANGAlica zsír XD Ez sajnos nem fért rá.
Egyébként várható volt, hogy Michael Jackson egyeseket érzékenyen érint majd, csak azt nem tudtuk, hogy pont Hanon lesz az. (Igaz, igaz, tényleg kicsit durva, de mivel őt életében is sokszor zombinak ábrázolták, kihagyhatatlannak tűnt...)
Új Desznót múvi, illetőleg: Tombola, a nyeremény: 50 kiló MANGAlica zsír XD Ez sajnos nem fért rá.
Egyébként várható volt, hogy Michael Jackson egyeseket érzékenyen érint majd, csak azt nem tudtuk, hogy pont Hanon lesz az. (Igaz, igaz, tényleg kicsit durva, de mivel őt életében is sokszor zombinak ábrázolták, kihagyhatatlannak tűnt...)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-07-08 09:36:44
Ma este nem tudok regisztrálni Majd beszökök valahogy.
Hanon: Ahogy akarod.
Hanon: Ahogy akarod.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
mit vagy úgy oda? csak egy pedofil nigger volt
Eeejj, fáradsz csöppem.
diszno = death note. nem hallottad még az animaxon a bemondót: következik a desznó xedik része
Aháááá! Vágom. Animakszot sose néztem, vagy ha igen akkor is elkapcsoltam desznót előtt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
mit vagy úgy oda? csak egy pedofil nigger volt
diszno = death note. nem hallottad még az animaxon a bemondót: következik a desznó xedik része
-
Szerk: ∂z 2010-07-07 21:53:00
remekmű!!! nagyon epic
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-07 21:22:46
(#38940) Meg van dumálva. Hol s mikor kéred? Ja és melyik conra. Van kismillió.
Eredetileg úgy terveztem, hogy akkor a Kokiásat választom. De most látom, hogy a ZomCon milyen awesome programot ajánl, inkább arra mennék.
De azért. Michael Jackson? Too soon. Vagy én vagyok túl érzékeny.
Az L malac nem esik le >.<''' :X
Szerk: Hanon 2010-07-07 21:25:22
beküldve: 2010-07-07 20:59:15
(#38939) Megvan a ZomCon hivatalos plakátja!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-07-07 21:05:29
Ingyen? Persze.
Meg van dumálva. Hol s mikor kéred? Ja és melyik conra. Van kismillió.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-07-07 12:32:49
De Hirano-senseeeeiii XDD Animált ShotaHirano. Egy álmom vált valóra.
Hát, nem véletlen Ő a "baddest motherfucker here". Ki ne szeretné?Utalások, nemtom, állítólag a zene, ami alatt Hisashi hörgött a végén hasonlít a Shawn of the dead zenéjére. Vagy 28 days later, vagy valami.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-07 01:49:24
Hanon: Kell jegy conra?
Ingyen? Persze.
HotD anime. Naigen, én csak a kis dagadtomért nézem. Egy darab utalást nem értek mert nem izgat a zombi-apokalipszis témája, bugyik, csöcsök nem kötnek le.
De Hirano-senseeeeiii XDD Animált ShotaHirano. Egy álmom vált valóra.
Feldobtad még mai napom utolsó percét is ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"