Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az én szobámban csak régebben mászkáltak a macskák, most már nem, hála Ryuk-nak.
,,Hitler fején ugrálok!"
Lustaságom és tejtermékfogyasztásom példátlan!
Yoroi: Mégjó, hogy a mi macskánk az ágyamtól 2 emelettel lejjebb tevékenykedik
De valamit furcsállok.... Te hogy a fenébe keltél fel 7 óra magasságában?
Yoroi: Mégjó, hogy a mi macskánk az ágyamtól 2 emelettel lejjebb tevékenykedik
De valamit furcsállok.... Te hogy a fenébe keltél fel 7 óra magasságában?
Szerk: Merchior 2010-07-12 09:54:50
Elképzeltem....
Tegnap az utcán találtunk Yavennel egy macskát becsalogattuk a lépcsőházba, nehogy egy autó alá fusson, az meg próbált kitörni. Kétszer is felugrott belülről nekifutásból az ajtónak.
Tegnap az utcán találtunk Yavennel egy macskát becsalogattuk a lépcsőházba, nehogy egy autó alá fusson, az meg próbált kitörni. Kétszer is felugrott belülről nekifutásból az ajtónak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-07-12 07:45:06
(#38991) Reggel az első dolog amit meglátok hogy két hatalmas szem bámul rám 3 centiről. Most fáj a fejem mert bevertem az ágytámlába. Frigyes meg roppantul elégedett a teljesítményével. Dorombol.
/helyzetjelentés off
/helyzetjelentés off
Gravity is a habit that is hard to shake off.
10000 kombós volt, de sikerült végül. 3853-nál kipattant ^^
Souichiro: Pirosmogyis rendel, már csak őszi conra gyere ^^
Souichiro: Pirosmogyis rendel, már csak őszi conra gyere ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát az fajintos. Tud vicces dolgokat produkálni ez az oldal. Ezért is szeretem
beküldve: 2010-07-11 21:43:56
(#38987) Hali!
Érdekes dolog történt az előbb velem, feljövök MangaFan-ra, rámegyek a fórumra úgy, hogy nem vagyok bejelentkezve, erre kiírja Aktív tagok: Aizen, Szenttehén, aztán bejelentkezek erre: Aktív tagok: Szenttehén WTF? Na mindegy.
Érdekes dolog történt az előbb velem, feljövök MangaFan-ra, rámegyek a fórumra úgy, hogy nem vagyok bejelentkezve, erre kiírja Aktív tagok: Aizen, Szenttehén, aztán bejelentkezek erre: Aktív tagok: Szenttehén WTF? Na mindegy.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Merchior 2010-07-11 20:44:17
beküldve: 2010-07-11 20:15:24
(#38985) Volt ma a tévében az Üsd,vágd,focizzál című film,nemtom ki látta,nézte.Erről jut eszembe egy agyrohasztó videó,nézzétek meg ^^
[Link]
[Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-07-11 20:15:45
beküldve: 2010-07-11 19:47:12
(#38984) Itt a Társalgóban nincs az a fene nagy élet. Mi lett veletek, amíg nem voltam?
Milyen csokit kérsz? ^^
Ööö...nem vállogatok,de am a Pirosmogyorós a favoritom ^^ Vagy mi a szösz volt a neve annak a k*rvafinom csokinak.
Közben szólok,h a "Ki vagy játék" topikba várom a megfejtéseket.
Más: elindul Sega Dreamcast emulátoron a Shenmue.OMG! Mesés játék.Főleg az akkori konzolok teljesítményéhez képest.Kár,hogy a Sony tönkrek*rta a Segát,így már csak játékprogramokat fejlesztenek,kiszáltak a konzolgyártásból cirka 8-9 éve.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-07-11 17:29:16
(#38982) Asszem. Most megyek. És ... És ... Nem is tudom mit csinálok magammal
[Link]
Ez halálos. Erős idegzetűeknek! XD
[Link]
Ez halálos. Erős idegzetűeknek! XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-11 17:31:16
Csak 1000 vagy 10 000 kombináció van. Egyszer mind az ezret végigtekertük. Nincs életünk.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-07-11 16:38:11
(#38980) Hűűűűűha... Egy hét alatt régebben annyi oldalt termeltetek, hogy három emberöltő is kevés lett volna a végigolvasásához. Mostmeg ilyen 6-7 oldalak... Ez kritikán aluli...
Nahde valaki a yaoistákat hiányolta! Ittvanegy. És Gilje megint elment...
Jólmegnéztemaforma1esfutamot gyerekek.....
Nahde valaki a yaoistákat hiányolta! Ittvanegy. És Gilje megint elment...
Jólmegnéztemaforma1esfutamot gyerekek.....