Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem vitted túlzásba... Én mondjuk biztos, hogy fűztem volna hozzá valamit... De tény, hogy a kérésnek eleget tesz

Zöld.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-07-13 21:44:02
(#39052) jááááj...valaki segítsen
szeretnék a hajamba valamilyen színt rakatni...valakinek nincs ötlete véletlen(vagy direktből) hogy milyen szín legyen??
Az animékből is lehet tippeket adni..az az elsődleges gondolat
mind1 milyen ötlet csak bombázzatok

szeretnék a hajamba valamilyen színt rakatni...valakinek nincs ötlete véletlen(vagy direktből) hogy milyen szín legyen??
Az animékből is lehet tippeket adni..az az elsődleges gondolat

"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-07-13 20:41:15
(#39051) beküldve: 2010-07-13 19:36:58
(#39050) Megmarom magam... Majd egy napot b*sztam el az életemből erre a hülyeségre, mire átjavítottam, írtam, mind a húsz oldalt, görcsbe rándult az agyam, erre ez a... ez a... ez a *cenzúra* kitörölte az egészet, mert foglalja a helyet! Egy doc dokumentum?! És nem mentette le sehová *fújtatideges* Most kezdhetem elölről... Menten sírok x,C
Mért van nekem családom? Mért nem vannak afrikában...?
Mért van nekem családom? Mért nem vannak afrikában...?
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, mert egész délután a légkondicionált áruház hűvösében lehetek, csak az olyan szabadnapjaim töltöm itthon, mint a mai.
Mondjuk nem is olyan rég (két napja) egész nap sört töltöttem és igazgattam, az egy kicsit megviselt. Egyet se vehettem el, pedig annyi volt...
Mondjuk nem is olyan rég (két napja) egész nap sört töltöttem és igazgattam, az egy kicsit megviselt. Egyet se vehettem el, pedig annyi volt...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-07-13 19:17:47
(#39048) Én egész nap a panelba döglődtem és most rájöttem ha belerakom a lábam a hideg vizes lavórba akkor kevésbé lesz melegem
Ja igen nincs légkondink és a 4.-en lakunk
De még egy hét kb és talán végre lehet már menni a strandra hűsölni

Ja igen nincs légkondink és a 4.-en lakunk

De még egy hét kb és talán végre lehet már menni a strandra hűsölni

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-07-13 19:08:55
(#39047) Fjensz ^^ Túléltem egy újabb napot edzőtáborban, és most itthon szarvasi mozzarellával paradicsommal és fokhagymás-vajas piritóssal dícsérem magam. ( Már csak a hideg kakaó hiányzik ) És anyáék is hazaértek az új padlómmal. Fajensz ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-07-13 18:12:04
(#39046) Érdekes nap volt. Frigyes ismét felébresztett. Megcsípett egy bögöly. Paul a polip megkapta a kupa aranyozott másolatát. Majdnem leégtem. Krónikákba illő szerencsétlenkedést mutattam be pár német turista előtt egy papuccsal. Folytattam a Firefly-t.
És Istvánbá regisztrált facebookra.
És Istvánbá regisztrált facebookra.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-07-13 15:56:04
(#39045) Alig használt, '53-as évjáratú férfi (apám) olcsón eladó, vagy elcserélendő BÁRMIRE.
Mosogatni már tud, illetve az állatokkal is jól bánik. Főzési képességei az instant leves- és lágy tojás főzésben kimerül)
Negatívumok: Vonzódik az elektronikus cuccokhoz, a gyengéje TV-k, territóriumán 3at is tart belőle. Illetve gyűjti a szemetet, maga körül halmozza a "ez még jó lesz valamire" címkéjű tárgyakat.
Érdeklődni PÜ-ben.
VIGYÉTEK!
Mosogatni már tud, illetve az állatokkal is jól bánik. Főzési képességei az instant leves- és lágy tojás főzésben kimerül)
Negatívumok: Vonzódik az elektronikus cuccokhoz, a gyengéje TV-k, territóriumán 3at is tart belőle. Illetve gyűjti a szemetet, maga körül halmozza a "ez még jó lesz valamire" címkéjű tárgyakat.
Érdeklődni PÜ-ben.
VIGYÉTEK!

MIANEVED?!
Remélem, mert amúgy nagyon aranyos volt.
Ha még akarsz spoilert:
Yuki is vmi hasonló lesz, csak ő magasabb rendű nem olyan alacsony mint a többiek. És persze harcol a Shikik ellen.
De azért érdekelne, hogy a Shikik miért csinálják ezt, nem volt kedvem kibogarászni a mangából.

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Remélem, mert amúgy nagyon aranyos volt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Nem csak. De nekem nem jön be, a mangát meg nem olvastam.
És az egyetlen szerethető karakter
meghalt az első részben.
Csak saját felelősségre olvasd el.
Shikiként újjá éled majd.
Nem csak. De nekem nem jön be, a mangát meg nem olvastam.
meghalt az első részben.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885