Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Reira: én minden lányt szeretek.
Engem is?
dz babám a Hanon-multi-trollos screenshotokat küldd már át léccike.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-07-12 22:23:33
(#39038) Nem tudom miért, de most Shiki fan lettem, pedig a manga nem is tetszik
Spoilerezésre mondjuk nem volt rossz mangafox fóruma, de nagyon jónak tűnik.
Csak én nézem egyedül ezt az animét?
Spoilerezésre mondjuk nem volt rossz mangafox fóruma, de nagyon jónak tűnik.
Csak én nézem egyedül ezt az animét?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-07-12 22:15:37
(#39037) Osztom dz véleményét. Mondjuk kivételt képeznek a jófajta harcművészetek ^^ Karatét, taek wondo-t meg társait nagy szívélyességel nézem, csk sajnos ritkán látom csatornán
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nálam apám állandóan focit néz, ha itthon van. De én ki nem állhatom...
Hanem az alvást annál inkább szeretem. Feltéve, ha nem tudom előre, hogy másnap egy rossz napra ébredek. És azt hiszem, a holnapi ilyen lesz. Mindegy, ez van. Jóccakát!
Hanem az alvást annál inkább szeretem. Feltéve, ha nem tudom előre, hogy másnap egy rossz napra ébredek. És azt hiszem, a holnapi ilyen lesz. Mindegy, ez van. Jóccakát!
én se szeretem
sportot nézni kreténség
sportot nézni kreténség
Már miért lenne kreténség?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-07-12 21:49:44
(#39034) Én mindig is utáltam, valszeg mert papa mindig azt nézte és én meg untam, aztán általánosba még az is tetézte a dolgot, hogy tesin mindig fociztak a fiúk.
Bírom ezt a Bleacht, az egész világon csak Karakura létezik és ott szinte lassan már mindenki látja a lidérceket.
És azt el ne felejtsem, hogy halálisteneink is mindig csak oda mennek
Bírom ezt a Bleacht, az egész világon csak Karakura létezik és ott szinte lassan már mindenki látja a lidérceket.
És azt el ne felejtsem, hogy halálisteneink is mindig csak oda mennek
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-12 21:52:23
én se szeretem
sportot nézni kreténség
sportot nézni kreténség
Köszee!
én így vagyok a legtöbb sporttal kivétel a fociVb. azt mindig nézem ha tudom. hiszen csak 4 évente van. szerintem ez is csak azért van mert emlékszem mikor kisebb voltam akkor a család mindig a braziloknak szurkolt viszont és ez rám átragadt. a magyar focit azt én sem szeretem sőt.
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
Ez van
tökre elegem van hogy megmondják mit csináljak.
Kiemelném, hogy szimplán kaptál egy jó tanácsot, amit ha megfogadsz, nem jársz rosszul. Senki sem oktatott ki. Viszont a moderátor bácsi egy idő után fog
De úgy látom, megint nem voltam elég gyors
Dz: Nekem konkrétan a focival van a bajom, mert pölö a Forma 1-et megnézem a tévében
Szerk: Merchior 2010-07-12 21:46:17
Reira55: csak barátilag mondom, hogy ne dupla postolj, hanem szerkeszd az előzőt
mert? tökre elegem van hogy megmondják mit csináljak.
és ha dupla postolok ahogy te mondod?esküszöm nem értem az embereket
Ezt csak azért mondtam, mert ez egy szabály, és előbb utóbb nem nézik jó szemmel majd. Meg minek posztolsz újra ha az előzőt is szerkesztheted még?
Egyszerű helytakarékosság
Ez nem chat, ez fórum.
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-12 21:45:34
Reira55: csak barátilag mondom, hogy ne dupla postolj, hanem szerkeszd az előzőt
mert? tökre elegem van hogy megmondják mit csináljak.
és ha dupla postolok ahogy te mondod?esküszöm nem értem az embereket
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
Ezen az óriási kerek bolygón, az egész világon én vagyok az egyetlen fiú, aki yao... köhöm... nem szereti a focit?
Nem tudom, én lány vagyok és én 100%-ig nem szeretem a focit
Komolyan, ha valakitől meghallom megint, hogy a Balatonra utazik eskü bele foyltom
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-12 21:42:44
beküldve: 2010-07-12 21:36:41
(#39026) Ezen az óriási kerek bolygón, az egész világon én vagyok az egyetlen fiú, aki yao... köhöm... nem szereti a focit?
Szerk: Merchior 2010-07-12 21:39:50
beküldve: 2010-07-12 21:35:45
(#39025) Reira55: csak barátilag mondom, hogy ne dupla postolj, hanem szerkeszd az előzőt