Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Miért jó egy fiúnak, hogy csaj az avája?
Ezt most nem értem.. Miért ne lenne jó?
Gondolom úgy értette hogy a legtöbb fan a kedvenc szereplőjét teszi ki és valamennyire az a szereplő hasonlít is hozzá.Vagyis a lelkivilágához. szerintem legalábbis a legtöbbünk így van vele.
De ha neki így a jó.
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
Miért jó egy fiúnak, hogy csaj az avája?
Ezt most nem értem.. Miért ne lenne jó?
Akarok egy ilyet
Aizen: Miért jó egy fiúnak, hogy csaj az avája?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Tudnom kellene erre mit mondani?
Reira: Beszélgetni? Hogyne! Kedv? Minek az? Akkor is lehet beszélgetni, ha nincs kedv, sőt!
Reira: Beszélgetni? Hogyne! Kedv? Minek az? Akkor is lehet beszélgetni, ha nincs kedv, sőt!
ja
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
beküldve: 2010-07-12 18:32:08
(#39005) Hali! Visszanéztem az oldalakat. Antifaces videók poénak voltak, az anime munters meg lol volt. Punnyadok a nyáron, jövőre már nem fogok, mert mehetek dolgozni
(most is mennék de nincs diákmunka )
(most is mennék de nincs diákmunka )
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Tudnom kellene erre mit mondani?
Szerk: Merchior 2010-07-12 18:23:45
beküldve: 2010-07-12 18:20:52
(#39003) Hali! van kedvetek valamiről "beszélgetni"?
Bármiről
Bármiről
beküldve: 2010-07-12 17:51:27
(#39002) Már csak erre van erőm.....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Aztakutyamindenitdeleizzadtam!! A gatyám kábé olyan, mintha leöntötték volna egy kád vízzel, pedig csak doboltam
Hisa: Tényleg nem meséltem? Hát akkor itt van De szerintem nem lehetett túl rég, április környékére saccolom
Hisa: Tényleg nem meséltem? Hát akkor itt van De szerintem nem lehetett túl rég, április környékére saccolom
LOL, ez tényleg nagyon jó.
És igen, máris avatart váltottam.
És igen, máris avatart váltottam.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-07-12 14:21:38
(#38999) ezt még nem is mesélted
kemény lehetett
nekem volt olyan h TV közben aludtam el és tökre azt hittem hogy fent vagyok..ültem az ágyon..bátyám bejön..'Te mit csinálsz?' én meg mintha tudnék magamról..'Karikázom a válaszokat!' xD nagyon gáz volt
kemény lehetett
nekem volt olyan h TV közben aludtam el és tökre azt hittem hogy fent vagyok..ültem az ágyon..bátyám bejön..'Te mit csinálsz?' én meg mintha tudnék magamról..'Karikázom a válaszokat!' xD nagyon gáz volt
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-07-12 12:59:48
Hehehe
Én egyszer elaludtam a babzsákfotelben
Én egyszer elaludtam a babzsákfotelben
höhh, mit egyszer?!
valami tanulnivaló fölött, és azt álmodtam, hogy ezzel a gombóckanállal szedik ki a fagyit. Egy gombóc fagyi, két gombóc, nyamm. Aztán ébredés. Bátyám. Keze a fejemen, és csavargatja, úgy térít magamhoz. Az durva volt beküldve: 2010-07-12 11:33:59
(#38996) nálunk pár napja lett bevezetve az, hogy engem újdonsült kiskutyám rámdobásával ébresztenek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-07-12 11:34:15
beküldve: 2010-07-12 11:21:32
(#38995) Nálunk macska sosem volt.. csak göte meg 2db teknős:))
a halak kidöglöttek
A macskák nem a kedvenceim mert megeszik a madfárkákat akik a ház előtt fészkelnek
a halak kidöglöttek
A macskák nem a kedvenceim mert megeszik a madfárkákat akik a ház előtt fészkelnek
"Dattebayo"