Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hali!
Tegnap majd megdöglöttem, jaj.
Tegnap majd megdöglöttem, jaj.
Nálunk négy-öt nappal ezelőtt 24 óráig nem volt net. Ezekben az esetekben kell jó fantázia.
,,Hitler fején ugrálok!"
Ezért vagyok én büszke a józan, káros szenvedélyektől mentes életre, amit élek.
Szintúgy.Ennek örömére megyek,oszt iszok egyet.
még az internet is elment egy pillanatra
Azoszt f@sza.Nállunk egész Csanyfalván nem volt net lájtos 16 órán át,este az unalom evett majdnem meg,ma déletlőtt meg kivégeztem pár One Outs epizódot.Mostmár műkszik a net...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Fail, hogy hazudozol össze-vissza. De ezért szeretlek annyira.
Lain OST+Mirai Nikki=Glorious
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-03 22:38:25
Ezért vagyok én büszke a józan, káros szenvedélyektől mentes életre, amit élek.
még az internet is elment egy pillanatra
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-07-03 22:40:39
höhöhö
Én szóltam.
Én szóltam.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
jogos
*megy és lenyúl egyet az apja sörösrekeszéből*
*megy és lenyúl egyet az apja sörösrekeszéből*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-03 22:30:24
(#38883) Lol, gyerekek. Nemjó részegnek. Lenni. Szörnyű az igazság, de nem. Részegekre vigyázni mégrosszabb. Részegen. Ha kettőnél többen vannak, irányíthatatlanok és ha elis jutunk a kocsmáig, nem engednek be minket, mert részegek vagyunk. Aztán a nagy idegességben a dohány is elfogy (pénz/cigi). Szörnyű az élet.
Ne igyatok. Rossz dolog és a felelősség is elszáll, a bizonytalansággal és a bátortalansággal együtt. Fújj.
/megy Mirai Nikkit olvasni
Ne igyatok. Rossz dolog és a felelősség is elszáll, a bizonytalansággal és a bátortalansággal együtt. Fújj.
/megy Mirai Nikkit olvasni
Szerk: Nakamura-san 2010-07-03 22:31:20
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-07-03 21:24:32
(#38881) Nah, mégis megérte 120 forintért befizetni moovie.hu-ra. Megnéztem a fentebb említetteken felül a PoP filmet is. Baszoptt nagy volt Egy csomó easter egg-es utalást bletettek a játékokból, és azért látszott, hogy dolgoztak vele. Bár, 1-2 ötelet kicsit zavaró volt, de így is baszott jó lett
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szijasztok! Eljutottam odáig, hogy regisztráljak id is
Gilje a nyaggatásod célt ért
IMPOSSIBLE!!!! KAMISAMA!
...
ügyes vagy, kicsihieixxD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Pedig a kalózos rész igazi élmény... harr yarr~ x'D
Hohó! Van olyan? hanyadik rész? :3
MIANEVED?!
Pedig a kalózos rész igazi élmény... harr yarr~ x'D
Amit én nem fogok engedni az a "Vissza a farmra" -főhősünk egy bika, akinek tőgye van és gyakorta megfejik D:
Amit én nem fogok engedni az a "Vissza a farmra" -főhősünk egy bika, akinek tőgye van és gyakorta megfejik D:
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-07-03 19:26:08
Anno öcsém nézte, persze vele kellett néznem, de amióta az adót felváltotta a Disnep csatorna azóta már nincs ilyen gond.^^
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szijasztok! Eljutottam odáig, hogy regisztráljak id is
Haliho! Üdv itt
Bár mostanában eléggé kihaltunk..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-03 18:43:48
(#38875) Kész. Én kérek vissza 30 percet az életemből. Megnéztem a lazy town első részét. Iszonyat... Ha felnövök és gyerekeim lesznek,nem fogom hagyni, hogy tv-t nézzenek. Annyira letaglózott az eset, hogy rögtön utána megnéztem a wanted-ot. Micsoda felüdülés volt...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"