Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
néha megéri
Lehet. Én spec nem lettem tőle okosabb, bár a 'Hanon megviccelése' akció visszanézésébe inkább bele se kezdtem, csak a konklúziót (fórumosoltogatás mindenek felett). Lehet, hogy abba voltak érdemi/értelmi (LOL) megszólalások is.Még három nap, és jön. Szilikon+Zombik: a Zanime. Zseniális, Japán. Egyszerűen zseniális.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Nah akkor te sem unatkoztál
Legalább addig is van mit csinálnod Meg hát néha megéri fáradni vele, amennyi mindent összehordanak néha.... Nem bírja megállni nevetés nélkül az ember
10-13 oldalt nem szívesen olvasok vissza
Legalább addig is van mit csinálnod Meg hát néha megéri fáradni vele, amennyi mindent összehordanak néha.... Nem bírja megállni nevetés nélkül az ember
Szerk: Merchior 2010-07-02 17:46:43
beküldve: 2010-07-02 17:34:45
(#38857) Fuhh. Emberek, vsszatértem
% napot töltöttem a szentesi strandon azon belül annak kemping övezetében. Sokat úsztam, fürödtem, csajoztam, horgásztam, sportoltam pihentem, csajoztam, hülyültem csónakáztam, minden volt Elmentem, egy világvége hangulatban, ami a nyelvvizsga előtti hónapban rám szállt, és újúlt erővel, önbizalommal, tapasztalatokkal tértem vissza :) Röviden összefoglalná valaki, hogy mi volt itt, amíg nem voltam? kb 10-13 oldalt nem szívesen olvasok vissza ^^"
% napot töltöttem a szentesi strandon azon belül annak kemping övezetében. Sokat úsztam, fürödtem, csajoztam, horgásztam, sportoltam pihentem, csajoztam, hülyültem csónakáztam, minden volt Elmentem, egy világvége hangulatban, ami a nyelvvizsga előtti hónapban rám szállt, és újúlt erővel, önbizalommal, tapasztalatokkal tértem vissza :) Röviden összefoglalná valaki, hogy mi volt itt, amíg nem voltam? kb 10-13 oldalt nem szívesen olvasok vissza ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Höh, höh... Az masszív. Én meg akkorra már le vagyok zuhanyozva Bár remélem nem lesz belőle rendszer. Nincs ínyemre ez a hajnali 5-ös kelés, aztán 7-től rohadás a málnában délután kettőig, meg még két óra nagyszülőknél.... Na majd most Lesz néptánctábor. MUHAHAHAHAAAA!!!! Lesz itt őrület a köbön, sehol a málna, se semmi. 9 nap csak a kedvenc idiótámmal, kedvenc agymenéseimmel, kedvenc lefárasztásokkal, kedvenc bulikkal (mégtöbbagymenés). A munka meg... Az is kell, de a magamfajta elvetemült fanatikusnak mindegy az.... Felcsíki táncok... Hmmm, mi lesz ebből?!
TV: Hamár tényleg nagyon unatkozom, mert nem férek a gép elé, a boxot is meguntam, olvasni meg nincs kedvem, akkor a bekapcsolására vetemedek. Mostanában semmi értelmeset nem adnak, csak agyrohasztó baromság megy mindig. Fujj....
Nem is tudom, mikor vettem utoljára mangát/mondot. A júniusi meg sincs. Kicsit most gyűjtögetek, aztán szeptemberben mindet elszórom
Splash tányér! Splash tányér! Splash tányér! Bilincs hozzá! Bilincs hozzá! Bilincs hozzá! Nagyon bírom. Megy szépen felfele: 12"-14"-16"-18&qu ot; (-szor 2) -20". Jajj, deszeretem. Mostmár egész pofás a drágám
FMA-t szerettem, a Brádörhúdot is nézem. Amikor az megy, akkor (de csak akkor) ferdül elő, hogy előre megfontolt szándékkal nyúlok a TV távirányítója után (a DVD-t leszámítva)
TV: Hamár tényleg nagyon unatkozom, mert nem férek a gép elé, a boxot is meguntam, olvasni meg nincs kedvem, akkor a bekapcsolására vetemedek. Mostanában semmi értelmeset nem adnak, csak agyrohasztó baromság megy mindig. Fujj....
Nem is tudom, mikor vettem utoljára mangát/mondot. A júniusi meg sincs. Kicsit most gyűjtögetek, aztán szeptemberben mindet elszórom
Splash tányér! Splash tányér! Splash tányér! Bilincs hozzá! Bilincs hozzá! Bilincs hozzá! Nagyon bírom. Megy szépen felfele: 12"-14"-16"-18&qu ot; (-szor 2) -20". Jajj, deszeretem. Mostmár egész pofás a drágám
FMA-t szerettem, a Brádörhúdot is nézem. Amikor az megy, akkor (de csak akkor) ferdül elő, hogy előre megfontolt szándékkal nyúlok a TV távirányítója után (a DVD-t leszámítva)
Szerk: Merchior 2010-07-02 16:41:22
Én általában minimum délután 5-6ig ki sem teszem a lábam a lakásból ilyenkor, max az udvarra.
Ha menni kell valahova akkor az 6utánra tervezem mindig...
Ha menni kell valahova akkor az 6utánra tervezem mindig...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-02 15:59:13
(#38854) Meleg van, de itt nyalom a kva drága magnum jégkrémet. Mondjuk azért van ilyen melegem mert most értem haza a központból. Egésznap a városba mászkálni...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-07-02 15:02:18
(#38853) én nagyjából folyamatosan tvzek, kockulás és néha olvasás közben is.
minél több képernyő villog a pofámba eccerre, annál jobb
minél több képernyő villog a pofámba eccerre, annál jobb
-
beküldve: 2010-07-02 14:40:24
(#38852) Én most csak azért TV-zek többet, mert most lett megjavítva, de majd egy-két hét múlva szerintem visszafogom magam.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-07-02 14:17:51
(#38851) Tévézni én se sokat szoktam, mostanság csak a BL miatt ülök a képernyő elé.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
milyen jó, hogy már egy ideje teljesen leszoktam a tévéről. Csak akkor használom, ha DéVéDét nézek
Ó igen, ezzel dettó így vagyok én is, sőt a pénzhiány is ismerős érzés (most fokozottan, hogy valami barátnő is akadt... ^^').
Fiszi: PvsZ jóóó játék.
F*ck reality!
milyen jó, hogy már egy ideje teljesen leszoktam a tévéről.
detto, mondjuk soha nem is voltam TV-s. Annál inkább a gép.
MIANEVED?!
Lol. Ilyenkor jut eszembe, hogy milyen jó, hogy már egy ideje teljesen leszoktam a tévéről. Csak akkor használom, ha DéVéDét nézek, abból pedig pénz híján (könyvek, ugye, manga, filmek, meg hétvégi iszogatások.. nem marad semmi) kevés van, amit be tudnék dobni a lejáccóba. Hajnali 2-3, éjjeli korzózás, vécé, meg pakolászás itt is meg van. Szenvedek is miatta másnap.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-07-02 11:05:55
(#38847) Plants versus Zombies forever!!!!!!!
Kezeket fel, ki ismeri? Kinek mi a kedvenc növénye? nekem most az ugró tök XD na meg persze a Michael Jackson zombim csak az nem növény.
Aizen: juj, a tv-függőség rossz dolog....
Kezeket fel, ki ismeri? Kinek mi a kedvenc növénye? nekem most az ugró tök XD na meg persze a Michael Jackson zombim csak az nem növény.
Aizen: juj, a tv-függőség rossz dolog....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-07-02 10:55:01
(#38846) Reggelt'!
Emberek, olyan régen írtam már, hogy az valami borzasztó (le kéne szoknom FreddyD beszólásairól). Látom, ameddig nem voltam itt (vagy csak fél szemmel) addig ki is jött a legújabb DN. Közben meg rájöttem, hogy van bennem némi TV-függőség és csak 99.99%-ra vagyok kocka. Ez mondjuk csak azért tűnt fel, mert ez a napi beosztás: felkelés, kajálás, beszélgetés, aztán gép, TV, gép, TV, gép, TV, aztán kajálás, majd megint gép, TV, gép, TV, gép, TV, aztán vacsi, gép közben TV (unhatjátok egy kicsit...én nem), zuhany, aztán gép és TV amíg totálisan el nem alszok...aztán még hajnali 2-3 körül mászkálni egy kicsit a házban. XD
Egyébként ha érdekel valakit vizsgáztam, az egyik ötös lett, a másik hármas. De tudjátok mit? Nem érdekel. (Tényleg le kellene szoknom FreddyD beszólásairól, a rohadt csaló fejemet! ... ha értette valaki a viccet.)
Aztán rájöttem, hogy én szeretek blogokat nézegetni órák hosszáig. Na mindegy, mindegy, mindegy, mindegy, most már bekussolok és közben átváltok "félszemes" módba.
Emberek, olyan régen írtam már, hogy az valami borzasztó (le kéne szoknom FreddyD beszólásairól). Látom, ameddig nem voltam itt (vagy csak fél szemmel) addig ki is jött a legújabb DN. Közben meg rájöttem, hogy van bennem némi TV-függőség és csak 99.99%-ra vagyok kocka. Ez mondjuk csak azért tűnt fel, mert ez a napi beosztás: felkelés, kajálás, beszélgetés, aztán gép, TV, gép, TV, gép, TV, aztán kajálás, majd megint gép, TV, gép, TV, gép, TV, aztán vacsi, gép közben TV (unhatjátok egy kicsit...én nem), zuhany, aztán gép és TV amíg totálisan el nem alszok...aztán még hajnali 2-3 körül mászkálni egy kicsit a házban. XD
Egyébként ha érdekel valakit vizsgáztam, az egyik ötös lett, a másik hármas. De tudjátok mit? Nem érdekel. (Tényleg le kellene szoknom FreddyD beszólásairól, a rohadt csaló fejemet! ... ha értette valaki a viccet.)
Aztán rájöttem, hogy én szeretek blogokat nézegetni órák hosszáig. Na mindegy, mindegy, mindegy, mindegy, most már bekussolok és közben átváltok "félszemes" módba.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-02 10:56:33
Szerk: ∂z 2010-07-02 10:52:31