Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-01 14:45:31
(#38829) köszönöm a sok furyokut! átmentem!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
csak ugy kérdezem ki szereti a fullmetal alchemistet????
én szeretem
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szurkoljatok, megyek megbukni makroökonómiából!
Azt próbáld meg, ki is csinállak ha megteszed !!!
UP: Naruto manga a héten elérte az 500. fejezetet. Szép szám!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-01 12:09:29
beküldve: 2010-07-01 11:39:26
(#38826) beküldve: 2010-07-01 10:44:30
(#38825) Eszméletlen volt a koncert. Váh. Az énekes hangját is meg lehetett szokni. Olyan tombolás volt, fúú. Ez a live verzió sokkal jobb volt mint az mp3 XD.
Utána meg elmentünk partizni. Már sütött a nap mikor hazaértem. Csöppet sem aludtunk. Nem is fogok. Megyek s kockulok ^^
Utána meg elmentünk partizni. Már sütött a nap mikor hazaértem. Csöppet sem aludtunk. Nem is fogok. Megyek s kockulok ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Pontosan miben? A fórum címszó alatt rengeteg topikot találsz különféle animéknek szentelve, ott is lehet kérdezni meg infókat gyűjteni, ill. ha nagyon nem tudod, mit hol keress, itt is kérdezhetsz, hogy melyik topikban érdemes.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-07-01 09:35:35
(#38823) Szurkoljatok, megyek megbukni makroökonómiából!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Greetings, stranger!
Kérdezz- mi válaszolunk. Amúgy ezt a fórumot azért szeretem, mert barátságosak az emberek, szval biztos mindneki sívesen segít majd neked.
Bocsi, ezt így Diablo II 10. szülinapján muszáj volt elsütnöm.
Kérdezz- mi válaszolunk. Amúgy ezt a fórumot azért szeretem, mert barátságosak az emberek, szval biztos mindneki sívesen segít majd neked.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-06-30 22:00:54
(#38821) uj vaok animékböl csak a fullmetal alchemist,naruto,bleach,dead nostot ismerem valaki segit ki igazodni?
jahogy ezeket említvén. értem.
jó.
jó.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azért hagytam abba, mert nem akarom, hogy Hanon azt gondolja szekálom.
Mindennek nézelek perpillanat, csak nem valakinek, aki "szekál".
1.: Hanon moderálva lett
?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-30 17:14:12
(#38816) Három dolog megfogott
2.: Yoroi megint Yoroi
3.: Piszok sokat írtatok (vagy csak én nem döglöttem egész nap a gép előtt)
Egyébként meg sziasztok! Megtalált minket a nyár.
2.: Yoroi megint Yoroi
3.: Piszok sokat írtatok (vagy csak én nem döglöttem egész nap a gép előtt)
Egyébként meg sziasztok! Megtalált minket a nyár.
beküldve: 2010-06-30 13:39:47
(#38815) Napiszaron (netszar) kint van a westendben fotózott nyalókás-stand.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.