Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jézusom te meg mit pattogsz? Mi a franc ez?
Nézd: a fórumon cyber-arcokkal beszélget az ember. Mit kezdjünk Veled, ha egyszer így viselkedsz. Ha szerinted Te egy görbetükör vagy, akkor mutasd meg néha az igazságot, azt, ami valóban Te vagy, hogy érzékelhessük a kettő közti különbséget.
Mivel Te is csak egy avatar és egy hozzászólás tömeg vagy Nekünk, ezekből tudunk megítélni. Bocs.
Ééés innentől kezdve ki milyen jogon pofázik bárkinek is? Alapból azt nem értem, hogy hogy a fenébe lehet ennyit foglalkozni valami/valakivel akivel egy totálisan random fórumon kerülsz csak kapcsolatba. És ezt ráadásul átvenni "való életbe" is. Bár lehet csak én vagyok a témára túl érzékeny, már az beütött, mikor álltunk conon sorban, és mögöttünk páran arról pletyiztek, hogy "És őt most bannolták. Pedig elvileg még csak egy kissrác basszus, és mégis miket mondd és most bannolva van". Hogy_lehet_ez? Élőben nincs jobb téma, ott is a zinternetről kell dolgokat szedni? Ezt nem tudom tolerálni.
van paseeed woo
Görbetükör a görbetükörnek. Ehhez azért kelll egy szint. Egy bizonyos fokú tudatlanság. Mondom, hogy oda minden reményem.
Nézd: a fórumon cyber-arcokkal beszélget az ember. Mit kezdjünk Veled, ha egyszer így viselkedsz. Ha szerinted Te egy görbetükör vagy, akkor mutasd meg néha az igazságot, azt, ami valóban Te vagy, hogy érzékelhessük a kettő közti különbséget.
Mivel Te is csak egy avatar és egy hozzászólás tömeg vagy Nekünk, ezekből tudunk megítélni. Bocs.
Ééés innentől kezdve ki milyen jogon pofázik bárkinek is? Alapból azt nem értem, hogy hogy a fenébe lehet ennyit foglalkozni valami/valakivel akivel egy totálisan random fórumon kerülsz csak kapcsolatba. És ezt ráadásul átvenni "való életbe" is. Bár lehet csak én vagyok a témára túl érzékeny, már az beütött, mikor álltunk conon sorban, és mögöttünk páran arról pletyiztek, hogy "És őt most bannolták. Pedig elvileg még csak egy kissrác basszus, és mégis miket mondd és most bannolva van". Hogy_lehet_ez? Élőben nincs jobb téma, ott is a zinternetről kell dolgokat szedni? Ezt nem tudom tolerálni.
van paseeed woo
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerintem simán hagyjuk a témát, amíg nem írt neki/róla/ellene/stb. senki, boldogság volt.
Tessék szépen, rendesen beszélgetni.
Písz~
Szúnyogok csalós népek, hiába ütöd le kétszer, még van képe elszállni. Kocka kedves jegyezte meg, hogy "potiznak a szemetek"
Tessék szépen, rendesen beszélgetni.
Písz~
Szúnyogok csalós népek, hiába ütöd le kétszer, még van képe elszállni. Kocka kedves jegyezte meg, hogy "potiznak a szemetek"
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-28 21:53:23
beküldve: 2010-06-28 21:20:35
(#38767) ilyet sem mondok gyakran ( és előre bocs a hibákért, de kölcsönhatásba lépett a kufferem a szemüvegemmel) de szálljatok már le hanonról
jó votl szép volt elmúlt vége van
jó votl szép volt elmúlt vége van
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Görbetükör a görbetükörnek. Ehhez azért kelll egy szint. Egy bizonyos fokú tudatlanság. Mondom, hogy oda minden reményem.
Ezt amúgy szerintem senki nem állította...?
Szószerint valóban nem. De a Te szavaid, amikre reagáltam, pont erre vezettek. Úgy fogalmaztál, hogy a klónozás azért történt meg, hogy idegesítsünk, és még több hardcore trollkodásra ösztönözzünk. Mi ez ha nem trolletetés?
És köszönöm, de a páromon kívül senkitől sem viselem el a "cica" megszólítást. Hiába győzköd az a drága, hogy olyan vagyok, mint egy macska, a cicusok szerintem akkor sem nagymellű, hájas disznók. *önkritika van dögivel*
Node... Én vagyok a hülye. Ez fáj.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-28 20:06:47
Hanon: Túl sokat kombinálsz. Még a végén kiderül, hogy szentimentális vagy, és érdekel mások véleménye. Ne okozz több csalódást, mert sírvafakadok.
Aha. Mi baj van cica? Most én maradtam le. Kiisahüje, ehhehe.
szerk.: Amúgy szerintem a klónozás nem idegesítés és trolletetés céljából jött létre. Csupán tükröt toltak az arcocskádba.
NEMMONDÓÓÓÓÓÓÓÓÓD
ÚÚÚÚÚÚ
ty cpt obviouuuuus~
Amúgy szerintem a klónozás nem idegesítés és trolletetés céljából jött létre.
Ezt amúgy szerintem senki nem állította...?
beküldve: 2010-06-28 19:26:04
(#38764) Hanon: Túl sokat kombinálsz. Még a végén kiderül, hogy szentimentális vagy, és érdekel mások véleménye. Ne okozz több csalódást, mert sírvafakadok.
szerk.: Amúgy szerintem a klónozás nem idegesítés és trolletetés céljából jött létre. Csupán tükröt toltak az arcocskádba.
Leszögezném: nem bántalak! Remélem érted.
Necrokid: Köszi, bár nem mondanám, hogy "mindog" bölcsek a hozzászólásaim - amúgy sem tartom annak őket, de amikor meg elkezdek futanari és más hasonló kategóriába tartozó szavakkal dobálózni... Nos, az cseppet sem bölcs. Csupán a "tájékozottságomat" jelzi. XD
Amúgy Te vagy a második, aki két héten belül fényez. Ne kényeztessetek el.
Leszögezném: nem bántalak! Remélem érted.
Necrokid: Köszi, bár nem mondanám, hogy "mindog" bölcsek a hozzászólásaim - amúgy sem tartom annak őket, de amikor meg elkezdek futanari és más hasonló kategóriába tartozó szavakkal dobálózni... Nos, az cseppet sem bölcs. Csupán a "tájékozottságomat" jelzi. XD
Amúgy Te vagy a második, aki két héten belül fényez. Ne kényeztessetek el.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-28 19:36:23
Most mi? Most őszintén mi?
Mi a fenét tudnék egy ilyenre még reagálni? Próbáltam direkt visszafogni magam.
Válaszhatnám a beletörődős vonalat is "jól van, igazad van csak dugulj már el mert fájdalmasan nagy ökörség amit beszélsz", de akkor mi lenne szegény büszkeségemmel.
Büszkeség. Hírből hallott már róla valaki? Nehéz kezelni.
Mi a fenét tudnék egy ilyenre még reagálni? Próbáltam direkt visszafogni magam.
Válaszhatnám a beletörődős vonalat is "jól van, igazad van csak dugulj már el mert fájdalmasan nagy ökörség amit beszélsz", de akkor mi lenne szegény büszkeségemmel.
Büszkeség. Hírből hallott már róla valaki? Nehéz kezelni.
beküldve: 2010-06-28 18:55:19
(#38762) cuncik , ne öljétek egymást
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
miho, a te megszólalásaid mindig olyan okosak meg bölcsek. De komolyan ^^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Miért csalódtál? Meglepett, hogy ennek neveztek ki? Ezt Te sem gondolhatod komolyan.
Mnnn. Buta vagy?
Még mindig klónozás ötletének születésére gondoltam.
Jézusom. Ez ugye most megint csak egy vicc volt? Hogy idegesítsük Hanont az emberi hülyeséggel és akkor megint nekiáll hardcore trollkodni. Hát eszem megáll.
Nem, komolyan, most direkt csinálja ezt mindenki? Azok is, akikben még szemernyi reményem volt? Ez már tényleg nem esik jól.
beküldve: 2010-06-28 18:47:27
(#38759) imént beszéltem misulással
beküldve: 2010-06-28 18:36:59
(#38758) Helloo! Látom a szúnyog-téma örök és halhatatlan.
Itt már vagy 3szor volt írtás. Ahhoz képest esténként teli van a házunk szúnyogokkal...de úgy,hogy az összes ablak csukva van.
Vahh,nyáár...nekem még nagyon messze van(júli9ig sulis elfoglaltságaim vannak) SZIN-en én is gondolkoztam,de végül nem lett belőle semmi.(majd jövőre ) Sajnos nem vettek vissza koliba,úgyhogy a július az albikeresésről fog szólni.:S Kirándulás-miegymás még nemtom,hogy hol,de lesz . Beterveztem még: francia gyakorlása (esetleg japán elkezdése), gitár és/vagy szájharmónika-tanulás,vezeté s-gyakorlás...
Naés persze soksok pihi ^^ De legelső dolgom a szobám alapos kitakarítása és rendbetétele lesz...(most egy romhalmaz az egész ^^")
Ja,meg pénteken szülinappal egybekötött vizsgaidőszakzáró parti a barátokkal,yaay.
Itt már vagy 3szor volt írtás. Ahhoz képest esténként teli van a házunk szúnyogokkal...de úgy,hogy az összes ablak csukva van.
Vahh,nyáár...nekem még nagyon messze van(júli9ig sulis elfoglaltságaim vannak) SZIN-en én is gondolkoztam,de végül nem lett belőle semmi.(majd jövőre ) Sajnos nem vettek vissza koliba,úgyhogy a július az albikeresésről fog szólni.:S Kirándulás-miegymás még nemtom,hogy hol,de lesz . Beterveztem még: francia gyakorlása (esetleg japán elkezdése), gitár és/vagy szájharmónika-tanulás,vezeté s-gyakorlás...
Naés persze soksok pihi ^^ De legelső dolgom a szobám alapos kitakarítása és rendbetétele lesz...(most egy romhalmaz az egész ^^")
Ja,meg pénteken szülinappal egybekötött vizsgaidőszakzáró parti a barátokkal,yaay.
A szemhéjamat már nekem is csípte meg szúnyog legalább 3-szor az évek folyamán. Azóta olyan paranoiás vagyok, hogy a riasztó krémmel ott kenem be először.
Hát... saját nagyszülő.
Ja, igen. A szemhéjamat.
Ja, igen. A szemhéjamat.
Somának egyszer az ofő szedte ki a szeméből a szúnyogot. Bár nem hinném hogy épp vért szívott volna. Inkább csak beragadt és nem tudott elmenni.
Gravity is a habit that is hard to shake off.