Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-28 12:40:13
(#38723)
Szerk: ∂z 2010-06-28 12:41:17
beküldve: 2010-06-28 12:26:52
(#38722) Ha szabad, csatlakoznék
Nyaralni már rég voltam, nem igazán bírja a fehér bőröm a túl sok napsütést, a strandolásból pedig azt hiszem már kinőttem. Egyszerűen nem vonzz a víz, meg a sok ember x)
Általában lakásban vagy a kertben, fa alatt olvasok, macskázom, sétálok az erdőben, kutyát sétáltatok hugival ^^
Mostanság gyakorlom a varrást és a főzést vagy barátokkal járjuk a várost és beszélgetünk.
Terv a nyárra: megpróbálni minél többet rajzolni és találni valami munkát.
Nyaralni már rég voltam, nem igazán bírja a fehér bőröm a túl sok napsütést, a strandolásból pedig azt hiszem már kinőttem. Egyszerűen nem vonzz a víz, meg a sok ember x)
Általában lakásban vagy a kertben, fa alatt olvasok, macskázom, sétálok az erdőben, kutyát sétáltatok hugival ^^
Mostanság gyakorlom a varrást és a főzést vagy barátokkal járjuk a várost és beszélgetünk.
Terv a nyárra: megpróbálni minél többet rajzolni és találni valami munkát.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-28 12:27:21
Új téma: ki hol szeret nyaralni, ill. mik a kedvenc elfoglaltságaitok a nyáron?
Az már jó amikor külön fel kell tüntetni a témát. :3 Ragyog a fórum.
Zamárdi. Már ha sikerül lerángatni. De ott is inkább semmitse csinálni. A legaktívabb dolog amire ott hajlandó vagyok, az csak haver varázsszavainak "nézd, ott vannak kiscicák!" elharsogása után történő macskaszadizás. De a háznál is van macska, szóval ilyenkor sem teljesen lényeges megmozdulni. Mert minek.
Egyébként meg hűtött panellakás rulz. Árt a napfény a no-lifenak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-06-28 12:22:37
Akkor akár kezdhetnénk is.
Nem szeretek nyaralni
Kedvenc elfoglaltság.. Ha jó idő van, akkor szeretek kiruccanni itthonról, az mindegy, h hova..
Vagy kiülni a teraszra olvasni. Nem valami izgalmas, de ezt szeretem.
Terv a nyárra: remélem végre be tudom érni a One Piece-t is...
Nem szeretek nyaralni
Kedvenc elfoglaltság.. Ha jó idő van, akkor szeretek kiruccanni itthonról, az mindegy, h hova..
Vagy kiülni a teraszra olvasni. Nem valami izgalmas, de ezt szeretem.
Terv a nyárra: remélem végre be tudom érni a One Piece-t is...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-28 12:14:44
Lol Yaven. Ez annyira nagyon vicces volt. Köszönöm.
Mert teljesen hülye vagy, azért.
Értem én a célt. De miért nem helyezünk el a megvalósítást illetően valahol egy márcát, amit illene megugrani?
Beárultál.
NOT? XD
Meeert? Mert dz nem szimpi és ezt ki is nyílvánítom?
Miért?
Ez rohadt költői volt. =DD És biztos igaz is.
Fejtsd már ki kérlek!! :'DD
Mert akkor én min/kin fogok röhögni?
És miért van az, hogy a legnagyobb troll (Azzi után ) meri azt mondani, hogy legyen szigorúbb az ellenőrzés, amikor pont miatta vált 1-2 órára mindenki hozzá hasonlóvá?
Mert teljesen hülye vagy, azért.
Értem én a célt. De miért nem helyezünk el a megvalósítást illetően valahol egy márcát, amit illene megugrani?
Ha megnyomom a moderátor gombot, az hol landol?
És csak a tisztázás végett: az alap társaság általában nem trágárkodik, Hanon viszont az elmúlt egy napban is elejtett 2 olyan megszólalást, amit szvsz moderálni illene.
És csak a tisztázás végett: az alap társaság általában nem trágárkodik, Hanon viszont az elmúlt egy napban is elejtett 2 olyan megszólalást, amit szvsz moderálni illene.
kurvanagy élet
miafasz van
Beárultál.
Nem szeretem az általánosításokat. Én és még sokan mások a Hanon klónozás előtt és után is szalonképesen fogalmaztunk
NOT? XD
H témában: kedveskéim; az már egy hete is nyilvánvaló volt, hogy mindenkinek tele a hócipője az emlegetettel.
Meeert? Mert dz nem szimpi és ezt ki is nyílvánítom?
és a Moderátortól sem várhatjuk el, hogy letiltsa egy időre.
Miért?
Sok olyan troll van, akit meg lehet szelidíteni, de ez a példány nem olyan.
Ez rohadt költői volt. =DD És biztos igaz is.
Különben nem vettétek észre, hogy H úgy viselkedik, mint vmi búlvárlapban szerepelt sztár?
Fejtsd már ki kérlek!! :'DD
És eddig ezt miért nem lehetett?
Mert akkor én min/kin fogok röhögni?
Szerk: Hanon 2010-06-28 11:59:09
Tehát marad a jól bevált módszer: nem etetjük, nem írunk vissza neki.
És eddig ezt miért nem lehetett?
MIANEVED?!
Kedves Modi bá!
Miért csak Dz megszólalásait tetszik kijavítani? És miért van az, hogy a legnagyobb troll (Azzi után ) meri azt mondani, hogy legyen szigorúbb az ellenőrzés, amikor pont miatta vált 1-2 órára mindenki hozzá hasonlóvá?
Nem szeretem az általánosításokat. Én és még sokan mások a Hanon klónozás előtt és után is szalonképesen fogalmaztunk, tehát nem jogos mindenkinek címezni ezen kérést.
Maradok tisztelettel:
Yaven
H témában: kedveskéim; az már egy hete is nyilvánvaló volt, hogy mindenkinek tele a hócipője az emlegetettel. Nyilvánvaló, hogy nem ért semmiből, és a Moderátortól sem várhatjuk el, hogy letiltsa egy időre. Tehát marad a jól bevált módszer: nem etetjük, nem írunk vissza neki. Sok olyan troll van, akit meg lehet szelidíteni, de ez a példány nem olyan. A szócsatákról meg a véleményem ott található az aláírásomban. Különben nem vettétek észre, hogy H úgy viselkedik, mint vmi búlvárlapban szerepelt sztár? Roppant vicces.
Miért csak Dz megszólalásait tetszik kijavítani? És miért van az, hogy a legnagyobb troll (Azzi után ) meri azt mondani, hogy legyen szigorúbb az ellenőrzés, amikor pont miatta vált 1-2 órára mindenki hozzá hasonlóvá?
kurvanagy élet
miafasz van
Nem szeretem az általánosításokat. Én és még sokan mások a Hanon klónozás előtt és után is szalonképesen fogalmaztunk, tehát nem jogos mindenkinek címezni ezen kérést.
Maradok tisztelettel:
Yaven
H témában: kedveskéim; az már egy hete is nyilvánvaló volt, hogy mindenkinek tele a hócipője az emlegetettel. Nyilvánvaló, hogy nem ért semmiből, és a Moderátortól sem várhatjuk el, hogy letiltsa egy időre. Tehát marad a jól bevált módszer: nem etetjük, nem írunk vissza neki. Sok olyan troll van, akit meg lehet szelidíteni, de ez a példány nem olyan. A szócsatákról meg a véleményem ott található az aláírásomban. Különben nem vettétek észre, hogy H úgy viselkedik, mint vmi búlvárlapban szerepelt sztár? Roppant vicces.
Szerk: Yaven 2010-06-28 11:20:54
És a modarátor nem gondolja úgy, hogy egy ilyen incidens után picit gyakrabban fel kéne nézegetnie.
Nem-e?
Nem hát.
Az a baj mod bá, hogy annyira laza volt a póráz eddig, hogy most max szöges nyakörvvel lehet itt megtartani a rendet. Durvább moderátori fellépéseket kívánunk.
Főleg, hogy most fel lettem paprikázva mint egy gyökér sziámi macska *cough*. Luckóóó~...
*megy képeket nézni a dögről*
horrornovellára nem lehet
Ha ismernél, akkor lehet nem ezt mondanád x'D
a WoW szerintem hülyeség(bocs)
Sebaj, szabad véleménynyilvánítás =P
Ahogy olvasom lemaradtan valamiről és érzem, hogy jobb is x)
Jó éjt nektek, aludjatok helyettem is~
Szerk: Lula 2010-06-28 00:33:43
És a modarátor nem gondolja úgy, hogy egy ilyen incidens után picit gyakrabban fel kéne nézegetnie.
Nem-e?
Mindenki: ha lehet, kevesebb trágárkodást! Arra kérnék mindenkit, hogy próbáljon szalonképesebben fogalmazni, mert a Hanon-klónozás lemerítette a toleranciámat! Korábban egy-két becsúszott ez-meg-az miatt nem is szóltam, de most egy ideig ezeket is szigorúbban veszem majd.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2010-06-28 00:07:13
beküldve: 2010-06-28 00:00:49
(#38712) Csak is a teliholdra lehet fogni hogy nem tudtáál aludni, a horrornovellára nem lehet, a WoW szerintem hülyeség(bocs)
Azok a rajok biztos jók, nekem semmi tehetségem nincs a rajzoláshoz
Azok a rajok biztos jók, nekem semmi tehetségem nincs a rajzoláshoz
beküldve: 2010-06-27 23:48:11
(#38711) Próbáltam visszaolvasni tájékozódás szempontjából, de már az első két oldal elvette a kedvem...
Tegnap egy szemet sem sikerült aludnom -bár ismerősöktől tudom, hogy nekik se- és nem tudom, hogy ezt a teliholdnak vagy a túl nagy mennyiségű horrornovellának, esetleg a rajzszakkörön mesélt szellemtörténeteknek köszönhetem. És érzem: ma sem fogok aludni.
Úgyhogy teleirkálom a fórumot. Elnézést.
WoWról jut eszembe: tavalyig még én is szerettem
Most már nem bírom, a sok normálatlan ember miatt. Meg egyre több olyan egyénnel találkozom honlapokon, akik 1óra hírnévért összegányolnak valamit, amit ők rajznak neveznek és felteszik. Aztán megdicsérik őket. Én szenvedek egy képpel 2napot, felteszem és fikázzák, mert nem ismerik fel a perspektivikus rövidülést. És ez bántja az egóm.
No, lényegtelen ^^;
Kisregény lett, bocsánat xD
Egyébként meg várom az álmatlanságban szenvedő beszélgetőtársakat.
Tegnap egy szemet sem sikerült aludnom -bár ismerősöktől tudom, hogy nekik se- és nem tudom, hogy ezt a teliholdnak vagy a túl nagy mennyiségű horrornovellának, esetleg a rajzszakkörön mesélt szellemtörténeteknek köszönhetem. És érzem: ma sem fogok aludni.
Úgyhogy teleirkálom a fórumot. Elnézést.
WoWról jut eszembe: tavalyig még én is szerettem
Most már nem bírom, a sok normálatlan ember miatt. Meg egyre több olyan egyénnel találkozom honlapokon, akik 1óra hírnévért összegányolnak valamit, amit ők rajznak neveznek és felteszik. Aztán megdicsérik őket. Én szenvedek egy képpel 2napot, felteszem és fikázzák, mert nem ismerik fel a perspektivikus rövidülést. És ez bántja az egóm.
No, lényegtelen ^^;
Kisregény lett, bocsánat xD
Egyébként meg várom az álmatlanságban szenvedő beszélgetőtársakat.
Szerk: Lula 2010-06-27 23:49:21
nikkárterelvis beüttésel ..am tök jó lett
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: Moderátor 2010-06-28 00:10:43