Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A szúnyog meg megcsípte a szemem. Úgy bedagadt alig látok. Nem értem.
Én sem értem. Ez egy hülye szúnyog. Pont olyan helyen csíp meg, ahol alig van hús meg vér? Defektes.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-28 18:06:51
Balaton 07.03-08.18
nice. saját telek?
ugye csak a szemhéjad és nem a szemgolyód?
-
beküldve: 2010-06-28 17:58:17
(#38752) Kimentem a lakásból sétálni. Sütött a nap. Majdnem találkoztam két osztálytársammal. Hál'istennek nem vettek észre. A szúnyog meg megcsípte a szemem. Úgy bedagadt alig látok. Nem értem. Mit vétettem?
Tervek nyárra:
DKH koncert 06.30
Balaton 07.03-08.18
semmi
Dz: Sajnálom hogy nem előbb voltál az apám.
Tervek nyárra:
DKH koncert 06.30
Balaton 07.03-08.18
semmi
Dz: Sajnálom hogy nem előbb voltál az apám.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-06-28 17:59:44
Milyen jó, hogy én ezt anno nem tőled kérdeztem meg...
mondjuk szerintem akkoriban se igazán érdekelt, hogy miért kék az ég
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-28 17:58:10
A legjobb taktika.^^ Ha túl "okos" dolgot mondasz a gyereknek, amit még kellő háttértudás híján nem ért meg, úgyis elhallgat. Ha meg nem, jöhet a következő okos magyarázat. Tapasztalataim szerint ez eddig a legbejövősebb technika túl sokat kérdező gyerekekkel szemben.
"- Anya, miért kék az ég?
fényszóródás miatt. a levegőben lévő, a fény hullámhosszánál sokkal kisebb méretű részecskéken fényszóródás lép fel. a szórt fény intenzitása a hullámhossz negyedik hatványával fordítva arányos, ezért a kék fény sokkal jobban szóródik (annak a legkisebb a hullámhossza a látható tartományból)
:3
ha a 3 éves kölköm megkérdezni, neki is ezt fogom válaszolni
-
Szerk: ∂z 2010-06-28 17:51:30
Miért csalódtál? Meglepett, hogy ennek neveztek ki? Ezt Te sem gondolhatod komolyan. Tetteinkért viseljük a következményeket. Kevesebb hülyézés és egyéb káromlás, és a mások kutyakakinak sem tekintésének mellőzésével átlagos, fórumtöltelék lehetnél. Maradhatsz no-life, mert az jó - tudomén^^ - de a troll nem jó, szerintem Te is érzed.
Szinte már humoros, hogy "magadra vállaltad" a no-life troll szerepet... Csalódott vagyok.
Mégis mit vársz te ezek után? Én mekkorát csalódtam? Ejj ejj.
A tökért nincs még mindig Yotsubato ch68 raw.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A felnőtt ember sokszor már vissza sem kérdez, hogy "Miért?", mert nem kap választ, vagy a válasz nem kielégítő.
Olyan ez, mint a gyerek és a türelmetlen szülő esete:
- Csak/mert/azért."
Olyan ez, mint a gyerek és a türelmetlen szülő esete:
- Csak/mert/azért."
Szinte már humoros, hogy "magadra vállaltad" a no-life troll szerepet... Csalódott vagyok.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-28 17:36:43
a miértekre az élet további szakaszában se fogom soha megkapni a választ?
nem
Szerk: Dan 2010-06-28 17:06:57
beküldve: 2010-06-28 15:35:10
(#38744) Tapasztaltaktól kérdezném, hogy a miértekre az élet további szakaszában se fogom soha megkapni a választ?
Csak ha már. Ugye. Mindenki ért mindenhez, a 12 éves troll meg szenved a no-lifeságában.
Csak ha már. Ugye. Mindenki ért mindenhez, a 12 éves troll meg szenved a no-lifeságában.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Valóban elég sokan voltak, meg a kitüntetett turisztikai látványosságoknál fegyveres katonák járőröztek, ami nem volt túlzottan bizalomkeltő ^^
Firenzében is vannak sokan, de mégis másabb, mint Párizs a mogorva kis franciákkal Meg persze más a hangulat, az emberek, a látnivalókról nem is beszélve.
Ha kijutsz (ami remélem meglesz) szerintem neked még jobb élményekben lesz részed. Reméljük jó idő lesz, mire utaztok (:
Firenzében is vannak sokan, de mégis másabb, mint Párizs a mogorva kis franciákkal Meg persze más a hangulat, az emberek, a látnivalókról nem is beszélve.
Élénken él az emlékezetben, hogy mennyire nem bírtuk a látnivalóit bemagolni vizsgára xD
Ha kijutsz (ami remélem meglesz) szerintem neked még jobb élményekben lesz részed. Reméljük jó idő lesz, mire utaztok (:
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-28 14:50:11
Művészlelkeknek még Párizs ajánlott, imádtam a művésznegyedben barangolni. A Louvre-ban pedig a lábam is lejártuk nagynénémmel x'D
Párizs nem vonz...túl nagy meg mindenki odamegy
nemmitha firenzében kihaltság lenne
csakhát párizs... az párizs
túlságosan ráragadt már ez a "művészet fővárosa" dolog
viszont tök jó h neked ilyen szuper élményeid voltak
Ősszel melyik Conra mennél?
Igazából úgy vagyok vele, hogy egyik sem érdemli meg, hogy megtiszteljem félénk személyemmel ^^
Talán MondoCon, de barátok MAT mellett állnak. Egyedül meg nem lenne jó.
Sütilány: Öcsém (ex)barátnőjével volt Firenzében (egy évesek voltak) és gyönyörű hely, nagyon irigyellek
Művészlelkeknek még Párizs ajánlott, imádtam a művésznegyedben barangolni, kellemes hangulatú környék. A Louvre-ban pedig a lábunk is lejártuk nagynénémmel x'D
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-28 14:34:50
beküldve: 2010-06-28 14:10:54
(#38740) tök jó olvasgatni h ki mit tervez nyárra
én vszeg nyár végén eljutok toscana-ba
szerelmes vagyok abba a régióba
megasztán ott van firenze is-művészlelkem majd kicsordul-
fesztiválok:
tavaly végigfesztiváloztuk a nyarat....hát nem volt túl költségkímélő
én vszeg nyár végén eljutok toscana-ba
szerelmes vagyok abba a régióba
megasztán ott van firenze is-művészlelkem majd kicsordul-