Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
XD Pedig azt hittem... (Am. kissé gáz, hogy én viccelődöm velük, amikor több számuk is tetszett/tetszik valamennyire )
A levegőváltozás jó, akkor legalább nem kell a városi bűzt és port belélegezni.
Fiszi: Nyaaa! Igen-igen, találkozzunk minél többször és élvezzük, hogy nincs suli. Én inkább maradok csóró, de nem rontanám el a -valószínűleg- utolsó olyan nyaramat, amikor nincs sem szakmai gyakorlat, sem egyéb munka.
Fogorvosról jut eszembe: múltkor amikor voltam és megemlítettem neki a fájó bölcsességfogamat, a helyett, hogy reagált volna rá valamit, elkezdett a lánya ráncairól beszélni. Mondom jól van...
Dz: gondoltam. Mi múlt évben Bosznia-Hercegovinában láttunk egy jó kis helyet raftingolásra. Am. jó kis ország az, sok lehetőséggel, alacsony árakkal és kedves emberekkel.
Lula: oh Én is igyekszem fejlődni cp terén, igaz már eddig is volt annyi merszem, hogy menjek versenyre.
Ősszel melyik Conra mennél?
A levegőváltozás jó, akkor legalább nem kell a városi bűzt és port belélegezni.
Fiszi: Nyaaa! Igen-igen, találkozzunk minél többször és élvezzük, hogy nincs suli. Én inkább maradok csóró, de nem rontanám el a -valószínűleg- utolsó olyan nyaramat, amikor nincs sem szakmai gyakorlat, sem egyéb munka.
Fogorvosról jut eszembe: múltkor amikor voltam és megemlítettem neki a fájó bölcsességfogamat, a helyett, hogy reagált volna rá valamit, elkezdett a lánya ráncairól beszélni. Mondom jól van...
Dz: gondoltam. Mi múlt évben Bosznia-Hercegovinában láttunk egy jó kis helyet raftingolásra. Am. jó kis ország az, sok lehetőséggel, alacsony árakkal és kedves emberekkel.
Lula: oh Én is igyekszem fejlődni cp terén, igaz már eddig is volt annyi merszem, hogy menjek versenyre.
Ősszel melyik Conra mennél?
gyere el és mondd meg, mit csináljunk
Miért?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-28 13:53:51
(#38737) Tervek, és tények a nyárra:
- 4 napos Balatoni láblógatás, vizsgaidőszak feledtető ivászatokkal fűszerezve
- Zalaegerszeg, rokonlátogatás
- Márianosztra - börtön, LOL. Rokonlátogatás és pihi.
- Hétvégi ide-ode kiruccanások - a helyszín mindig változó
- A beígért találkozókat leszervezni régi barátokkal.
- gitár~
- SZIN
- és még ki tudja mi
- 4 napos Balatoni láblógatás, vizsgaidőszak feledtető ivászatokkal fűszerezve
- Zalaegerszeg, rokonlátogatás
- Márianosztra - börtön, LOL. Rokonlátogatás és pihi.
- Hétvégi ide-ode kiruccanások - a helyszín mindig változó
- A beígért találkozókat leszervezni régi barátokkal.
- gitár~
- SZIN
- és még ki tudja mi
Látom ez nagyon megmaradt XD
Hát hogy a halálba ne. Olyan nagyot már nagyon rég néztem.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-28 13:45:14
(#38734) Azért maradok még, hátha valakinek fórumtaleen eszébe jut a nyaljunk segget mutatvány.
Esetleg valami viccesebb.
Addig játsszatok istent, gyermekeim. [Link]
Esetleg valami viccesebb.
Addig játsszatok istent, gyermekeim. [Link]
Nem leendő, már cosplayeltem egyszer
Most is próbálok varrni egyet őszre, bár még kérdéses, hogy megyek-e Conra vagy megmarad tavaszira.
Meg emellett jó lenne megint plüssöket varrni, télen nagyon jól elszórakoztam velük és még karácsonyi ajándéknak is beváltak ^^
Persze csak suttyomban, semmi színpadi szereplés vagy hasonló xD
Most is próbálok varrni egyet őszre, bár még kérdéses, hogy megyek-e Conra vagy megmarad tavaszira.
Meg emellett jó lenne megint plüssöket varrni, télen nagyon jól elszórakoztam velük és még karácsonyi ajándéknak is beváltak ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
egyik kedvenc együttesed, akikért kimennél külföldre is?
Nem kimennél, hanem ki is mentünk már párszor ill. megyünk is majd a jövőben..
Sugababes?
Ne vedd fel, de
any*d
XDDDÍgy van, nem szeretek nyaralni. Nem szeretem a többnapos levegőváltozást, 1nap még elmegy...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-28 13:42:01
Nem szeretek nyaralni
Nem szeretsz nyaralni? Ilyet még nem hallottam. Én nagyon szeretek, ilyenkor lehet világot látni, sokat pihenni, meg végre a családdal együtt lenni.
Am. a teraszon olvasgatás tényleg jó, én a Gyűrűk Ura újraolvasását tervezem. Na meg lelkiismeret-furdalás nélkül lehet éjjeli 2-ig animét/filmet nézni és utána de. 11 után kelni.
Lula: én is könnyen le tudok égni, de a strandolás még mindig annyira vonz, mint 10 évvel ezelőtt Gyakorlod a varrást? Csak nem egy leendő cosplayerrel van dolgunk?
Dz: a raftingot komolyan írtad? Hol lehet olyat kis hazánkban?
Envy: egyik kedvenc együttesed, akikért kimennél külföldre is? Sugababes?
Béla: LOL. Elképzeltelek egy csomó 10 éves kislány társaságában, amint teát szürcsölsz. De a könyvtárban ücsörögő Béla is egy érdekes látomás. (Habár fórumos anyád után akár te is tehetnéd ezt.)
Én sajnos még július végéig itthon leszek, de aztán családi nyaralás, meg minden móka lesz. Bár az augusztusig fennmaradó időt is megpróbálom minél lazábban és szórakoztatóbban eltölteni. Úgyis legalább 10 anime van, amit ideje lenne végignézni. (De előtte a Star trek Voyagert nézem meg. A HoldfényCon óta megint ST lázban égek )
művelődök az itáliai reneszánsz terén. VI. Sándor pápa FTW.
Látom ez nagyon megmaradt XD
Én a nyár 95 %-ában itthon leszek, valszeg leruccanok nagymamákhoz meg barátomhoz pár napra, ill. próbálok munkát keresni, csak nehézkesen halad.
De szeretek itthon lenni, barátok közelében (remélhetőleg sokan itt lesznek a nyáron ), fórumtalik, gép is itt van...igen, kockaság rulz.
Nem akarok fogorvoshoz menni!!!!!!!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
csak 28ára jönnél le?
Igen, csak aznap. Jönnek a kedvenceim, akik miatt még külföldre is kiutazunk koncertezni, nemhogy Szegedre..
szerk: Elvileg Gilje is jön velem, de ez nem biztos, még messze van...
Remélem jönni fog
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-28 12:52:24
beküldve: 2010-06-28 12:45:14
(#38727) Dz postjaiból mindig süt az értelem és én vagyok a köcsög!!
Az a vicces az ignorálásban. Hogy. Ha én csinálom akkor beszól egy 14 éves kissrác. Ha más csinálja akkor érett és megfontolt döntés.
Annyi élettapasztalatot gyűjtök a fórumról, hogy ihaj. Ez a mondat pedig beleillik a tragikomédia népes halmazába. Óje~
Az a vicces az ignorálásban. Hogy. Ha én csinálom akkor beszól egy 14 éves kissrác. Ha más csinálja akkor érett és megfontolt döntés.
Annyi élettapasztalatot gyűjtök a fórumról, hogy ihaj. Ez a mondat pedig beleillik a tragikomédia népes halmazába. Óje~
arra
csak 28ára jönnél le?
legjobb feszt. van 2 medence a területén belül és még a tiszából is van körülkerítve egy kis rész, ahol lehet pancsizni ^^
és szegedi diákkal még olcsóbb
csak 28ára jönnél le?
legjobb feszt. van 2 medence a területén belül és még a tiszából is van körülkerítve egy kis rész, ahol lehet pancsizni ^^
és szegedi diákkal még olcsóbb
-
beküldve: 2010-06-28 12:44:30
(#38725) Nyáron sokat járok grillpartikra és teadélutánokra, szerves részei életemnek. Könyvtárba is sokat járok, művelődök az itáliai reneszánsz terén. VI. Sándor pápa FTW.
Nyaralni nem megyek, mert lusta vagyok, és mindenki más is lusta. Szüleim meg dolgoznak.
Tervem nincs a nyárra, dolgozni fasza lenne elmenni, de úgyse fogok, így nem lesz pénzem a gitárra, amit meg akartam venni augusztusban, és nagyon szomorú leszek.
Nyaralni nem megyek, mert lusta vagyok, és mindenki más is lusta. Szüleim meg dolgoznak.
Tervem nincs a nyárra, dolgozni fasza lenne elmenni, de úgyse fogok, így nem lesz pénzem a gitárra, amit meg akartam venni augusztusban, és nagyon szomorú leszek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute