Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-27 19:41:03
(#38694) Szegény Hanon
És most a Naplót nézve megfogalmazódott bennem valami: ma már mindenki lehet polgármester? Jó ő csak jelöltetné magát, de csak mert a bikicsunájjal közismerté vált... ez most annyira...
És most a Naplót nézve megfogalmazódott bennem valami: ma már mindenki lehet polgármester? Jó ő csak jelöltetné magát, de csak mert a bikicsunájjal közismerté vált... ez most annyira...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-27 19:42:46
fisziről nem hittem volna h eccr etetni fog de hát evvan
csak fáradok. majd mingyárt kitalálok vmit.
És mindenki lelépett. És a modarátor nem gondolja úgy, hogy egy ilyen incidens után picit gyakrabban fel kéne nézegetnie. És nekem meg nincs kit trollkodnom.
Mi lesz most? Megvernek?
csak fáradok. majd mingyárt kitalálok vmit.
És mindenki lelépett. És a modarátor nem gondolja úgy, hogy egy ilyen incidens után picit gyakrabban fel kéne nézegetnie. És nekem meg nincs kit trollkodnom.
Mi lesz most? Megvernek?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-06-27 18:34:00
beküldve: 2010-06-27 18:02:23
(#38692) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-27 18:02:52
Sajnálom, hogy ekkora bukás vagyok az életedben. :[ És legalább az ezáltal szerzett lelki sebek megmaradnak? Enélkül semmi értelme nem volt, előbb is jöhettem volna, temészetesen megéreztem volna a troll ösztöneimmel, hogy valamelyik fórumon épp klónoznak, gyorsan felvágtatni és többet röhögni, mint amennyit tegnap sikerült.
De az is biztos, hogy soha eletemben tobbet be nem teszem a labam Franciaorszagba.
Oltás megvan? Degradálás? Érted? Vagy magyarázzak?
Neeem. Nem vagyok felsőbbrendű. Soha nem is gondoltam. Főleg nem az irl megbeszélt fórumos trollkodás után. De hogy még ÉLŐBEN JÖTT FEL ÁÁÁÁ XDDDDDDDDDDDD
Feladom, nincs is szükség rám.
De az is biztos, hogy soha eletemben tobbet be nem teszem a labam Franciaorszagba.
Oltás megvan? Degradálás? Érted? Vagy magyarázzak?
Neeem. Nem vagyok felsőbbrendű. Soha nem is gondoltam. Főleg nem az irl megbeszélt fórumos trollkodás után. De hogy még ÉLŐBEN JÖTT FEL ÁÁÁÁ XDDDDDDDDDDDD
Feladom, nincs is szükség rám.
titkos meglepibulit szerveztünk
Így van, ez volt a terv.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-27 17:45:06
Az úgy nem lett volna vicces. Nyilván azt akartuk, hogy gyere fel és lepődj meg. Érezd magad megtisztelve, olyan mintha valami titkos meglepibulit szerveztünk volna. Éstenemjöttél. Csalódtunk benned. Újfent :'(
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A tegnapi fórumtalin született az ötlet, először én mondtam ki poénból, aztán továbbfejlesztettük...
Éééés itt halt meg a szememben minden remény. Most komolyan. Hogy lehet élőben ilyesmivel foglalkozni?
Gondolkozzunk már. Csak egy picit. Légyszíves. Én komolyan hittem a dolog spontaneitásában "ú ez vicce, én is erre gondoltam, énis átvedlek hanonba". De ez így, ezezez. Áh.
Egy. Pillanatra. Valami mintha. Reccsent volna egy nagyot és örökre eltört.
Jézus atya úristen X'DDDDDDD
Viszont most végre kiderült, hogy az elmúlt egy hétben Hanon miért nem lett párszor kimoderálva.
Ehhez egyébként sem kellett nyolc diploma. Egész egyszerűen nem volt mit. Másrészt mert én azt mondtam.
Persze az igazi már csak azután mert feljönni
Az igazi feljött volna, ha szól neki valaki. Az igazinak természetesen úgy jött le, hogy a pórnép befosott a felbukkanásától, és már nem is lehet ezt a gondolatot kiverni a fejéből. Főleg azért, mert akár mailben, esetelge msn-en (szia necro) is értsíthettek volna ha tényleg ez volt a cél.
Szóval nekem senki pampogjon itt arról, hogy mikor MERTEM feljönni. Btw nagyon jó próbálkozás volt, de nem, nem ragelek be ezen.
Dz ezeket ménem szkrínsátolod?
És jóreggelt.
//back to troll mode
*Trágárság törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-27 23:58:34
beküldve: 2010-06-27 15:04:05
(#38687) Picilány: Bocs, hogy tegnap eltűntem, csak elszállt a netem :(
Moiderálás: Sajnos az utcsó 3 hanonos kommentet nem tudtam elolvasni, mert modibá' törölte őket. PLS Dz képeket róla :3
Moiderálás: Sajnos az utcsó 3 hanonos kommentet nem tudtam elolvasni, mert modibá' törölte őket. PLS Dz képeket róla :3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-27 13:20:24
(#38686) nem mondtam h nem röhögtem rajta...am kicsit kételkedtem h a konstruktív ötlet megvalósítható lesz-é..de sikerült:
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2010-06-27 13:16:19
(#38684) mivel más "rangjuk" volt.. elég egyszerű volt kitalálni ..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2010-06-27 13:08:36
(#38682) Ja, nem is volt itt?? Én azt reméltem, hogy még ma is tart majd a dolog...De ilyen beteg ötletet, istenem...szegény beavatatlanok.....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Igen, kb. annyi lehetett. Persze az igazi már csak azután mert feljönni, mikor lepunnyadtunk, de mit várunk egy olyan embertől, aki fórumtalira sem mer jönni?
Szegény Moderátor. Viszont most végre kiderült, hogy az elmúlt egy hétben Hanon miért nem lett párszor kimoderálva.
Szegény Moderátor. Viszont most végre kiderült, hogy az elmúlt egy hétben Hanon miért nem lett párszor kimoderálva.
Az eredeti és hamisíthatattlan Hanonnal együtt 8 volt összesen,ha jól számoltam.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!