Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-27 22:51:09
(#38709) Ma elkezdtem tanulgatni a Photoshop-ot..meg tanulok pontos lenni:)Íme az eredmény:
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-06-27 22:40:40
(#38708) Awww. Hogy van az, hogyha ilyen klasszikusokat kezdek el játszani az embereknek, mint a Crazy Train, vagy a Dammit!, csak néznek. Bezzeg ha Holidayt vagy valami Alvin és a Mókusok számot játszok, rögtön felcsillan a szemük "ezt ismerem".
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mármint? :3
mármint még mindig olyan szép a zoknid, hogy legszívesebben belefőzném az orksörbe. csak félek, hogy ellopja a büdös, bűnrút tolvaj félelf, azt meg nem tudom hogfgy dolgoznám fel
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hanon és dz eszekedése röid úton kiölte a fórumot...
Mire gondolsz cica? Mindig kurvanagy élet volt itt? :)
látom Hanon felől a helyzet változatlan
Mármint? :3
FAAAAME
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-27 22:24:07
(#38705) sziasztok gyerekek gondoltam felmászok
nagyon zsír volt a hétvége Zamárdiban, általában hajnalig szerepjátékoztunk, megszerettem a WoW-ot is, tegnap meg esőben bográcsoztunk és a fél órára lévő abc-be jártunk potyakávéra
tegnap szóbakerült az Apácashow annak apropóján, hogy mennyire utálom az Örömódát, viszont a Joyful Joyful változatot meg szeressem, erre mit adnak le a tévében? meg is néztem
utána meg a Halálos fegyver, amit előző hétvégén végeztem ki... nice, ezt is nézem.
közben egy alig serdülő félmeztelen suhanc rámmászott és hajjaj, le kellett fegyvereznem, hatásos eszközökkel. klassz este no
nagyon zsír volt a hétvége Zamárdiban, általában hajnalig szerepjátékoztunk, megszerettem a WoW-ot is, tegnap meg esőben bográcsoztunk és a fél órára lévő abc-be jártunk potyakávéra
tegnap szóbakerült az Apácashow annak apropóján, hogy mennyire utálom az Örömódát, viszont a Joyful Joyful változatot meg szeressem, erre mit adnak le a tévében? meg is néztem
utána meg a Halálos fegyver, amit előző hétvégén végeztem ki... nice, ezt is nézem.
közben egy alig serdülő félmeztelen suhanc rámmászott és hajjaj, le kellett fegyvereznem, hatásos eszközökkel. klassz este no
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-27 22:22:02
(#38704) Hanon és dz eszekedése röid úton kiölte a fórumot... Fajensz... Mind1, 5 napig nem leszek, szentes mellett leszek biciklis-sátrazós-csajozós táborban. Ha kellek, csak személyes látogatás fogadható el. ;) Addigis sziasztok^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-27 22:06:23
(#38703) ikes ige ragozása 5. osztály kérlek olvass utána remélem akinek szólt felfogja
mellesleg cunci: semmi gond ;)
mellesleg cunci: semmi gond ;)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2010-06-27 22:08:08
Nono, csak bolondozok.
Nem értesz hozzá.
*tovább szopizza az ujját*
> egy dz féle akarja menteni a hejzetet
nem akarom menteni a helyzetet, pont nem érdekel a véleményed, csak mint puszta tényt közöltem
nem akarom menteni a helyzetet, pont nem érdekel a véleményed, csak mint puszta tényt közöltem
mindenem kivan a disztribúsün ábgréddel
*Trágárság törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2010-06-28 00:10:01
beküldve: 2010-06-27 21:07:55
(#38700) Nono, csak bolondozok.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Lol Fiszi, könyörgöm. Ilyenkor félrerakod az agyad, vagy mi a rák van?
nem montam h nem hiszem el, aszt montam csak h ne próbálja meg javítani azzal h eszt elmongya mert így csak még cinkebb h egy dz féle akarja menteni a hejzetet
Mit nem értesz bogaram? Tekintve, hogy mondtátok, hogy fórumtaleen lett kitalálva, és dz pedig külön említette, hogy csak akkor megy, ha én is megjelenek, így érthető, hogy ő nem tudott róla. Mialófasz olyan nehéz egy kis logikában.
Direkt akartok felhúzni? Nem szép dolog.
Fiszi te meg ülj már le, miafasz van? Meghasadtál?
nem montam h nem hiszem el, aszt montam csak h ne próbálja meg javítani azzal h eszt elmongya mert így csak még cinkebb h egy dz féle akarja menteni a hejzetet
Mit nem értesz bogaram? Tekintve, hogy mondtátok, hogy fórumtaleen lett kitalálva, és dz pedig külön említette, hogy csak akkor megy, ha én is megjelenek, így érthető, hogy ő nem tudott róla. Mialófasz olyan nehéz egy kis logikában.
Direkt akartok felhúzni? Nem szép dolog.
Fiszi te meg ülj már le, miafasz van? Meghasadtál?
beküldve: 2010-06-27 20:48:58
(#38698) Most mér', olyan cuki az a kis trollocska
És Dz tényleg nem tudott az egészről. Gondolom, hogy meghökkent, de biztos jól szórakozott.
És Dz tényleg nem tudott az egészről. Gondolom, hogy meghökkent, de biztos jól szórakozott.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
jóvan dz leülhecc, neked nem kéne próbálgatni menteni a helyzetet mert csak mégjoppan beásod a föld alá
nem volt teljesen szervezett, nyilván csak az tudott róla, aki volt fórumtalin. én pl nagyot néztem, h mi folyik itt, aztán beszippantott a kollektíva
*Trágárság törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2010-06-28 00:08:22
Gondolom csak leesett neki, hogy a bikicsunájjal meg a forevü jánnal sokáig nem fog képernyőn maradni, mert lassan mindenkinek a könyökén jön ki.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute